Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

5 alata i tehnologija koje morate imati na dan vjenčanja

Foto: Pixabay

Zajednički život mladenaca je izuzetno uzbudljiv. Tada imate priliku planirati svoju budućnost s nekim koga volite. Ako planirate svoju budućnost s odabranom osobom, naravno da ćete planirati i sam dan vjenčanja. Zato smo kreirali jedan popis od pet alata i tehnologija koje morate isprobati prilikom planiranja vjenčanja.

Ako želite saznati više o braku općenito i što je potrebno za zdrav život sa svojim budućim životnim partnerom ili partnericom, provjerite stranicu BetterHelp još danas.

1. Narukvica koja prati otkucaje srca

Jeste li znali da možete kupiti sat ili narukvicu koji prati vaše otkucaje srca? Svoje najdragocjenije trenutke tijekom vjenčanja tako možete spremiti preuzimanjem aplikacije i korištenjem pametnog uređaja kao što je FitBit za praćenje otkucaja srca dok hodate prema oltaru kako biste stali uz svog životnog partnera. Ovo je sjajan način da se prisjetite osjećaja nervoze i uzbuđenja koji ste osjetili na dan vjenčanja.

Za dodatni doživljaj, neka umjetnik iscrta vaše otkucaje srca na platnu i uokviri ih kako biste ih mogli postaviti u svoj dom. To je jedinstveno umjetničko djelo koje samo vi i vaša ljubav razumijete.

2. Prijenos vjenčanja

Iako se ovdje ne radi o nekoj doslovno novoj tehnologiji, mogućnost prijenosa uživo izvrstan je način za dijeljenje vašeg posebnog dana s bilo kim, pogotovo s onima koji nisu mogli biti tamo. Možete postaviti držač s kamerom ili pametnim telefonom kako biste prenosili vjenčanje uživo. Uz to, možete čak unajmiti i snimatelja ako želite da prijenos bude visoke kvalitete i profesionalnijeg izgleda.

Prijenos uživo može se kreirati na većini aplikacija društvenih mreža kao što su Instagram, Facebook i TikTok. Također, možete streamati uživo na web stranici kreiranoj za vaše vjenčanje ako znate kako prijenos ugraditi na nju. Ako ne, vjerojatno postoji netko s web iskustvom tko to može učiniti za nisku cijenu.

3. Foto kabina za goste

Ne postoji ništa što više vuče na zabavu od foto kabine. Gosti ih vole i uz njih kreiraju zabavne uspomene koje svatko u vašem životu može imati kako bi pamtio vaše vjenčanje u narednim godinama. Možete iznajmiti foto kabine za nisku cijenu ili pak kupiti vlastite. Međutim, jeftinije je iznajmiti.

Možete čak i snimiti nekoliko slatkih fotografija sa svojim novim supružnikom ili s članovima obitelji. Kada snimite fotografije s osobama s kojima želite, možete od njih stvoriti umjetnički projekt te ih objesiti u svom domu! To je sladak način da pokažete koliko cijenite sve goste koji su bili dijelom vašeg vjenčanja.

4. Snimanje dronom

Ako želite snimiti video zapise vašeg vjenčanja, razmislite o mogućnosti da to učinite dronom. Video zapisi dronom mogu se snimati iz više kutova i odozgo, što vaše vjenčanje čini jedinstvenim i poput filma. Također, možete koristiti tehnologiju dronova za snimanje fotografija visoke razlučivosti iz različitih kutova. Potražite fotografije i videozapise vjenčanja dronom na internetu kako bi vidjeli sviđa li vam se kako izgledaju.

5. Projekcija na svadbenoj torti

Ako želite platiti malo manje za tortu (tko bi vam mogao zamjeriti, skupe su!), možete pokušati postaviti projektor i projicirati sliku na tortu. Možete čak projicirati i pokretnu sliku kako bi torta izgledala kao da je oživjela. Ako imate tematsko vjenčanje, ovo je prekrasna ideja!

Zaključak

Postoji mnoštvo alata i tehnologija koje možete isprobati na dan vašeg vjenčanja i koje ga mogu učiniti mnogo posebnijim! Bez obzira što tražite, postoji način da se to ostvari. Neki od primjera s ovog popisa čak ne bi trebali ni naštetiti vašem budžetu. Postoje načini da maksimalno iskoristite tehnologiju na dan svog vjenčanja, bez trošenja velikih novčanih iznosa.

(Ovaj članak je razvijen u partnerstvu s BetterHelpom)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

WhatsApp koriste milijuni ljudi diljem svijeta, a ako ste jedan od njih, možda ste slučajno primijetili da vam se ovih dana nadogradila ta aplikacija...

Kripto

U godini koja je pred nama, mnogi bi se mogli odlučiti početi ulagati u kriptovalute. Aktivnost je to koja je poprilično nepredvidiva, ali u...

Promo i akcije

Povodom ulaska u novu 2023. godinu, Godeal24 predstavlja novogodišnju rasprodaju tijekom koje možete nabaviti Windows, Microsoft Office i mnoge druge računalne alate po iznimno...

Kripto

Kupovina, prodaja i razmjena kriptovaluta sličan je postupak raznim drugim oblicima trgovanja na burzi, a potrebno je konstantno pratiti cijene i trendove kako bi...