Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

5 horoskopskih znakova koji su ovisni o tehnologiji

Foto: Pixabay

Jeste li vi jedna od onih osoba koja kampira pred trgovinom kako bi među prvima mogla kupiti neki novi proizvod vezan za tehnologiju? Jesu li vaše oči zalijepljene za ekran vašeg mobitela, tableta ili računala?

Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan, lako je moguće da pripadate jednom od pet znakova horoskopa koji su ovisni o tehnologiji. Iako astrologija i horoskop nisu baš ovisni o tehnologiji, mogu objasniti puno toga vezanog uz nju. Jedan od problema ovisnosti o tehnologiji je svakako ignoriranje vanjskog svijeta. Takve osobe sve manje komuniciraju s ljudima uživo, a sve više s ljudima koje su upoznali online. Kao i u svemu, tako i ovdje treba postojati nekakav oblik ravnoteže – za vrijeme provedeno na nekom od uređaja, isto toliko vremena provedite družeći se uživo. 

Vodenjak

Vodenjaci vole tehnologiju. Uvijek su u toku sa svim novim proizvodima, proučavaju tržište i ne mogu čekati da izađe najnovija verzija njihovog najdražeg uređaja. Velike su šanse da znate barem jednog vodenjaka koji je svoje računalo složio sam iz dijelova. Ono što je sigurno jest da bi vodenjacima bilo izuzetno teško provesti kraći vremenski period bez tehnologije.

Blizanci

Blizanci vole najnovije gadgete i uređaje, ali od svega, najviše vole biti na Internetu. Nije ništa neuobičajeno da blizanci izgube pojam o vremenu kada se spoje online. Moguće je da žele provjeriti samo jednu informaciju, a tek par sati kasnije shvate koliko su vremena proveli na Internetu. Ponekad neće primijetiti ni da su propustili obrok, da su žedni ili da moraju posjetiti toalet.  

Strijelac

Ako postoji bilo kakva nova aplikacija koja je zanimljiva, budite sigurni da je strijelci već imaju instaliranu. Oni vole nove stvari i onaj osjećaj da su “up to date” u svemu. Također, strijelci vole i vanjski svijet, ali je njihov mobitel uvijek uz njih kako bi uslikali i dokumentirali sve lijepo što im se dogodi. Odlični su u spajanju tehnologije s prirodom i vanjskim svijetom te im ona uvelike pomaže iskusiti nešto novo i upoznati nove ljude.

Ovan

Kao što je to slučaj sa svim našim znakovima na popisu, i ovnovi su ovisni o svim oblicima tehnologije. Budući da imaju puno energije, konstantno pokušavaju multitaskati što im ne pođe uvijek za rukom. Primjerice, provjeravati e-mailove ili se dopisivati nije baš poželjno tijekom vožnje. Tehnologija na ovnove djeluje poput droge i osjećaju se odlično kada su online. Ponekad im upravo ona pomaže otupiti neku bol koju osjećaju jer je tehnologija način bijega od problema.

Škorpion

Škorpioni mogu postati opsjednuti tehnologijom. Ako se mogu nekako priključiti na nju, potpuno će ih usisati i odjednom će se pronaći bez društvenog života. Za one malo osjetljivije pripadnike ovog znaka, tehnologija se čini kao utočište od vanjskog svijeta. Na Internetu se mogu sakriti iza raznih anonimnih profila i otkrivati ljudima o sebi samo onoliko koliko žele. Zbog svoje naravi teško zaboravljaju i opraštaju pa ne čudi ako imaju lažne profile kako bi uhodili svoje bivše partnere.

Što horoskop nosi za mjesec listopad?

Nalazio se vaš znak na ovom popisu ili ne, vjerojatno se pitate što horoskop ima za reći o vašem znaku u mjesecu listopadu. Kako bi saznali odgovor na vaše pitanje, posjetite ovu poveznicu i ostanite u toku s pričom koju pišu zvijezde.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tech

 LG Electronics (LG) najavio je da je u tijeku dodjela prve nagrade LIFE’S GOOD, s prijavama otvorenima od 6. rujna do 10. listopada. Nagrada...

Tech

Za ovaj moderni sindrom sigurno niste još čuli

Tech

Svake godine ponovno se suočavamo s nezapamćenim vrućinama. Ili ih stvarno ne uspijevamo zapamtiti, ili su vrućine svake godine sve veće, tolike da ih...

Promo i akcije

Iskoristite priliku i kupite najnoviji model laserskog stroja za graviranje LONGER RAY5 10W. U nastavku ćemo predstaviti lasersku graverku, i dati neke zanimljive i...