Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

5KPlayer za Windows i macOS korisnike – Besplatno preuzmite i gledajte online video sadržaj

Najbolje za gledanje kvalitetnih videa, i preuzimanje video sadržaja sa interneta. 5KPlayer je softver koji nudi mnoštvo opcija. Uz pomoć jedne aplikacije možete gledati (MKV) UHD video sadržaj, slušati omiljenu glazbu, raditi streaming ili preuzimati online video video sadržaj.

Aplikacija u svojoj besplatnoj inačici nudi opcije:

  • Reprodukcija 4K/1080p/360° video, DVD i IPTV sa revolucionarnim dizajnom
  • Reprodukcija MP3, AAC, APE, FLAC glazbe za najbolji doživljaj
  • Bežični streaming audio i video sadržaja uz pomoć AirPlay & DLNA tehnologije, bez ikakvih gubitaka u kvaliteti
  • Preuzimanje video i glazbenih sadržaja s YouTube, Dailymotion, Vimeo i drugih servisa koji nude online audio/video sadržaj

5KPlayer podržava AirPlay & DLNA Wireless streaming

Ugrađena AirPlay tehnologija daje najbolje iskustvo korištenja screen mirroring i AirPlay video i glazbenog sadržaja. Korisnik može pregledavati sadržaj pametnog telefona ili tableta na desktop računalu, a dodatne funkcije softvera daju mogućnost snimanja sadržaja zaslona u visokoj kvaliteti 4K UHD.

Odlična kombinacija DLNA kontrolera, DLNA renderiranja i DLNA servera. Sve spomenute opcije dostupne u jednom softverskom rješenju daju potrebnu slobodu korištenja različitih uređaja koji komuniciraju putem DLNA. Korisnik može raditi stream MKV, MP4, AVC, Webm, 3GP, VP8/9, AAC video i glazbu sa Android uređaja na PC ili mac. Uređaji koji podržavaju DLNA mogu pristupiti sadržaju 5KPlayer softvera, za reprodukciju i dijeljenje na više zaslona.

Preuzimanje video sadržaja sa poznatih internet servisa

5KPlayer video konverter, download video audio
5KPlayer

5KPlayer podržava preuzimanje video sadržaja sa svih poznatijih video servisa. Besplatni UHD multimedijalni player je potpuno rješenje za preuzimanje videa sa interneta. Softver podržava preko 300 online video i glazbenih servisa, sa kojih može preuzeti video i snimiti ga na PC. Bez potrebe za kreiranje korisničkog računa, lako možete uraditi download videa ili glazbe u poznatim formatima: MP4, MKV, AV1, MOV, AVI, VR, 360°, 4K, 5K, 8K, Ultra HD i drugim popularnim formatima datoteka za video/audio sadržaj.

Mogućnost 5KPlayer aplikacije za konverziju videa u glazbenu datoteku svakako vrijedi spomenuti. Odabrani online video s par klikova možete konvertirati u audio zapis, u format MP3, ili AAC.

5KPlayer mogućnosti

5KPlayer možete instalirati na Windows ili macOS.

Glavne mogućnosti 5KPlayera su:

  • Reproduciranje video sadržaja, uključujući 360°, glazbe, DVD sadržaja i radio prijenosa online
  • 5KPlayer koristi GPU hardversko ubrzanje NVIDIA, Intel, DXVA i AMD grafičkih čipova
  • Uređivanje videa, skraćivanje isječaka i uređivanje (rotiranje, promjena brzine reproduciranja, balans boja, audio)
  • DLNA streaming video i glazbenog sadržaja, s različitih uređaja (Android na PC/Mac, PC na Android/Smart TV/PS4/Xbox)
  • AirPlay streaming video i glazbenog sadržaja, na PC ili Mac
  • Preuzimanje video i glazbenog sadržaja sa internet servisa (YouTube, Facebook, Dailymotion…)

Preuzimanje 5KPlayer aplikacije

Besplatno možete preuzeti 5KPlayer i koristiti spomenute opcije. Opcije koje aplikacija nudi za korištenje obuhvaćaju sve potrebno za reprodukciju audio i video sadržaja, streaming na druge uređaje, te brzu i jednostavnu obradu videa. Još jednom, vrijedno istaknuti je opcija za konvertiranje videa u audio format, što je odlična opcija za nadopunu vaših omiljenih glazbenih naslova.

Prilikom gledanja videa, možete jednostavno odabrati tekstualni prijevod (subtitles) online, ili s vašeg računala. Velika baza prijevoda jedna je od opcija koja će vam olakšati da pratite sadržaj i u potpunosti razumijete radnju, zaplet i rasplet.

Od podržanih subtitle formata, možete birati: *.srt, *.ssa, *.ass, *.json, *.aqt , *.sub, i druge poznate ekstenzije. 5KPlayer može automatski učitati prijevod koji se nalazi u istom folderu kao i video koji se reproducira, ili prijevod možete jednostavno povući u okvir videa, ako je smješten na nekom drugom mjestu.

Zaključak za kraj

5KPlayer je softver koji objedinjuje opcije reproduciranja videa i glazbe, daje mogućnost uređivanja videa, konvertiranja videa u audio, i streaming videa na više uređaja koji rade na različitim platformama. Korištenjem ove aplikacije možete uživati u sadržaju na različitim uređajima, na Android telefonu ili tabletu, na računalu sa Windows OS-om, ili Mac računalu.

Da ne zaboravimo spomenuti, 5KPlayer korisniku daje mogućnost da besplatno preuzima video i audio sadržaj sa svih većih online servisa. S lakoćom, bez potrebe za registriranjem, možete preuzeti video sa YouTube, Vimeo, Dailymotion i drugih servisa, ili uraditi konvertiranje videa u audio zapis na sve poznate formate audio datoteka.

Softver koji smo isprobali daje mnoštvo opcija, i vrijedi ga instalirati. Instaliranjem 5KPlayera objedinili ste jedan set alata koji vrijedi imati na svakom računalu. Uživanje u videu, uređivanje videa, slušanje glazbe i kategorizacija glazbenog sadržaja, sve to dobijete u jednom instalacijskom paketu.

Preuzmite 5KPlayer i uvjerite se u mogućnosti ovog softvera.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Koristimo priliku da napišemo par redaka teksta na temu alata za obradu i konvertiranje videa. Wondershare UniConverter je profesionalac u malenom pakiranju. Ako se...

Aplikacije i softver

Jedna od iritantnijih stvari koje mi se događaju jest nemogućnost preuzimanja videa s Youtube ili nekog drugog sličnog kanala. Iako postoji velik broj specijaliziranih...

Aplikacije i softver

Kada uguglate “video converter”, popularni pretraživač izbacit će vam brojne rezultate istraživanja, a na prvoj stranici uočit ćete servise koji eksplicitno ističu kako pružaju...

Aplikacije i softver

Konvertiranje medijskih datoteka ponekad se zna pokazati pravim izazovom, osobito ako to morate žurno uraditi, a pri ruci nemate profesionalni alat kojim biste taj...