Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

7 najboljih kriptovaluta ispod $1 koje bi mogle procvjetati u 2023.

Foto: Shutterstock

Koje su najbolje kriptovalute ispod 1 dolara za ulaganje koje će eksplodirati u 2023. godini? U ovom smo članku za vas istražili 7 najboljih kriptovaluta za ulaganje, a ovaj popis predvode nove kriptovalute kao što su D2T, RIA, IMPT i TAMA.

Globalno kripto tržište raste svakim danom, s tisućama dostupnih tokena koji su na raspolaganju ulagačima. Uz pojavu nekih novih altcoina koji teže postati najbolje kriptovalute, određivanje najbolje opcije može biti zastrašujući zadatak.

I dok imamo neke stabilne coine koji ne mijenjaju svoju vrijednost, postoje nove kriptovalute ispod 1 USD koje pokazuju izvrsne rezultate i imaju potencijal eksplodirati 2023. Kao kripto investitor, morate razmotriti sve dostupne opcije prije nego što se odlučite uložite u jednu od njih.

Dakle, koje su najbolje kriptovalute ispod 1 dolara za ulaganje koje će eksplodirati 2023. godine? Cilj ovog članka je detaljno istražiti 7 najboljih kriptovaluta ispod 1 USD i olakšati ulaganje u one najbolje koje će investitorima donijeti najveći prihod kao što su D2T, RIA, IMPT i TAMA. Pogledajmo zajedno naš popis.

Popis 7 najboljih kriptovaluta za ulaganje čija je cijena ispod 1 USD

Ispod je pregled 7 najboljih kriptovaluta ispod 1 dolara na koje treba pripaziti zbog njihovog velikog potencijala za rast 2023. godine:

1. Dash 2 Trade (D2T) – najbolja kripto pretprodaja s revolucionarnim signalima za trgovanje

2. IMPT – najbolja zelena kriptovaluta za ulaganje

3. Calvaria (RIA) – najbolja blockchain igra s kripto i NFT nagradama

4. Tamadoge (TAMA) – najbolja P2E igra za virtualne ljubimce koja nudi impresivno iskustvo

5. Crypto Snack – najbolji iGaming token za investitore

6. Basic Attention Token – najbolja kriptovaluta ispod 1 USD sa solidnim planom

7. Chiliz – najbolji Penny kripto za zabavu i sport

Potpuni pregled 7 najboljih kriptovaluta ispod 1 USD za ulaganje

Istraživanje kripto prostora može biti neodoljivo za početnike, a investitori moraju pratiti nove kriptovalute na tržištu i odabirati onu koja im najviše odgovara. Stoga u nastavku donosimo potpuni pregled 7 najboljih kriptovaluta ispod 1 dolara za ulaganje, a čije će cijene, prema mnogim analizama, eksplodirati 2023. godine.

1. Dash 2 Trade (D2T) – najbolja kripto pretprodaja s revolucionarnim signalima za trgovanje

Dash 2 Trade je platforma za kripto analitiku i društveno trgovanje kojoj se pristupa putem D2T tokena, izvorne kriptovalute projekta. Projekt je trenutno u završnoj fazi pretprodaje u kojoj je prikupljeno preko 9,6 milijuna dolara. Glavna značajka koju nudi ovaj novi kripto projekt su impresivni signali trgovanja koji procjenjuju društvene i tehničke pokazatelje za pružanje strategija trgovanja.

Platforma analizira rast kriptovaluta na različitim platformama društvenih medija kao što su Reddit, Telegram i Twitter. Također, pruža tehničke pokazatelje poput statistike knjige narudžbi i pomičnih prosjeka koji pomažu u donošenju odluka o ulaganju.

Dash 2 Trade će svojim članovima dati pristup pretprodajnim popisima novih tokena koji će im omogućiti da dobiju velike investicijske doprinose, a također će omogućiti pristup strateškim alatima na temelju njihove Whitepaper. Korisnici će također imati priliku sudjelovati u raznim natjecanjima koja će biti dostupna na ovoj platformi, a nagrade će biti u obliku D2T tokena.

Posjetite Dash 2 Trade.

2. IMPT – najbolja zelena kriptovaluta za ulaganje

IMPT.io putem svog web dodatka ili mobilne aplikacije kupcima olakšava kupnju proizvoda povezanih brendova, a kao rezultat kupnje kupci dobivaju određeni karbon kredit. Ovaj se kredit može iskoristiti za jedinstvene NFT kolekcionarske predmete koje su dizajnirali poznati umjetnici ili prodati na IMPT-ovom tržištu.

Kada kupci kupuju putem IMPT.io, automatski će dio novca potrošenog na kupnju otići u neki neovisni projekt za borbu protiv klimatskih promjena. 

Ovaj projekt podržale su neke od najvećih svjetskih kompanija poput tehnoloških divova Microsofta i Samsunga, najvećeg online trgovca Amazona, Dysona, Netflixa, Dominosa i mnogih drugih. Ukupna lista pridruženih partnera u ovom projektu premašuje 10.000.

Platforma stavlja ekološku održivost projekta u glavni fokus, a sve zelene projekte podržavaju akreditirane ekološke organizacije, te svaka kupnja rezultira zaustavljanjem klimatskih promjena u stvarnom svijetu.

Prilikom kupnje putem platforme IMPT.io korisnici mogu odabrati projekte koji odgovaraju njihovim uvjerenjima i podržati ih novčanim iznosom. Kako se ova platforma bude razvijala, bit će moguće analizirati i pratiti njezin utjecaj na naš planet.

Posjetite IMPT platformu.

3. Calvaria (RIA) – Najbolja Blockchain igra s Crypto i NFT nagradama

Calvaria je kripto igra u kojoj se igrači bore špilovima borbenih karata, a tema ovog metaversuma je zagrobni život. Uskoro se očekuje izlazak prve igre pod nazivom: Calvaria “Duels of Eternity”. 

Jedan od glavnih ciljeva Calvarije je masovno usvajanje kripto igara i uspostavljanje mosta između kripto igara i igrača koji se prvi put susreću s kripto i blockchainom te ih postupno uvoditi u kripto igre.

Igrači Calvarije imaju opciju kupiti svoje omiljene borbene karte u obliku NFT-ova i koristiti ih za izgradnju jačeg špila koji će koristiti protiv drugih igrača. Kako bi dodatno povećali svoju zaradu, igrači imaju mogućnost klađenja.

Igra će biti dostupna putem mobilnih aplikacija i za osobna računala. Postojat će dvije verzije, “obična” besplatna verzija i kripto verzija. Razlika će biti u tome što će igrači u kripto verziji imati priliku zarađivati ​​i trgovati RIA tokenima, a igračima besplatne verzije igra će služiti kao uvod u kripto svijet i mogućnosti koje nude kripto igre.

Još jedan bitan faktor koji odvaja Calvariu od konkurenata kao što su Decentraland i Sandbox je njeno grafičko sučelje koje je puno impresivnije, a sama igra se temelji na priči.

Kupnja unutar igre vršit će se putem RIA tokena, koji je trenutno u završnoj fazi pretprodaja, a investitori za 1 USD mogu dobiti 30,77 RIA tokena. U ponudi je ostalo samo 22% tokena.

Posjetite web stranicu Calvarije.

4. Tamadoge(TAMA)

Tamadoge je meme coin čija je pretprodaja skupila nevjerojatnih 19 milijuna dolara. Za razliku od drugih meme coina kao što su DOGE ili SHiBA INU, Tamadoge nije beskoristan, naprotiv, ima svoj vlastiti Tamaverse gdje korisnici Tamadoge zajednice mogu sudjelovati u igrama i zaraditi nagrade za svoj trud. Sva plaćanja u Tamaversu bit će izvršena u izvornom TAMA coin-u.

Nakon uspješne pretprodaje, tim koji stoji iza Tamadoge već je postigao veliki uspjeh dolaskom coin-a na veliki broj kripto burzi kao što su: OKX, Uniswap, MEXC Global, Bitget, BitMart i CoinEx.

Jedan od glavnih ciljeva tima koji stoji iza Tamadoge je izgradnja umjetne stvarnosti. Sam naziv coina “Tamadoge” dolazi od miješanja riječi “Tamagotchi” i “Doges”

Prema informacijama koje možemo pročitati u njihovom Whitepaperu, Tamadoge tim trenutno se fokusira na dovršetak integracije s Tamaversom. Ova integracija omogućit će svima onima koji posjeduju Tamadoge NFT-ove da ih mogu koristiti u stvarnom svijetu putem svoje mobilne aplikacije, čime se povećava mogućnost zarade putem P2E igranja.

Posjetite web stranicu TAMA coina.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...