Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Internet

8 besplatnih dodataka za Elementor

Foto: Pixabay

Elementor je alat koji omogućuje izradu responzivnih web stranica bez znanja o kodiranju. Ima širok raspon značajki, uključujući mogućnost dodavanja klizača, galerija, obrazaca za kontakt i još mnogo toga. Elementor također ima intuitivno sučelje koje svakome olakšava korištenje. Besplatnu verziju možete proširiti dodacima koji će povećati funkcionalnost web stranice. Pripremili smo osam besplatnih dodataka koje možete isprobati već danas. 

Sizzify Lite

Sizzy Lite dodaje niz elemenata koji pomažu Elementoru da bolje radi s WooCommerceom- Za WooCommerce dodajte gumbe koji se obično nalaze na bočnoj traci trgovine poput kategorije proizvoda, popularni proizvodi i najprodavaniji artikli. Uz widgete povezane s WooCommerceom, dodatak također nudi dva povezana s objavama (nedavne objave i postovi po kategoriji) i nekoliko novih opcija kao što je kontakt obrazac, tablica cijena i usluge. Ovaj Elementorov dodatak je idealan za web shopove koji žele personalizirati svoje eCommerce stranice zanimljivim elementima vezanim uz njihove proizvode.

8 Hotel Booking

Dodatak za hotelsku rezervaciju i integraciju elementa nov je na tržištu i dizajniran je posebno za dodatak MotoPress Hotel Booking. Njegova glavna svrha je pomoći ljudima da vizualno uređuju kratke kodove dodatka za rezervacije hotela u Elementoru. U osnovi, ovaj integracijski dodatak stvara jednostavne generatore kratkih kodova koji su jednostavni za korištenje ljudima koji grade WordPress web stranice za iznajmljivanje i odmor.

Postoji nekoliko widgeta koje možete dodati u Elementor bez potrebe za vraćanjem na kratke kodove, a zatim na postove/stranice poput cijene smještaja, formulara za rezervaciju i popisa nekretnina. Imajte na umu da ovi Elementor dodaci rade samo ako instalirate dodatak MotoPress Hotel Booking. Dodatak je najbolji izbor za osobe koje grade WordPress web stranice i iznajmljuju nekretnine online. 

Press Elements

Ovo je dodatak za razvojne programere i vlasnike web stranica koji omogućuje korištenje osnovnih WordPress elemenata u Elementoru. Na primjer, možete dodati unaprijed zadani naslov web-mjesta, logotip tvrtke ili razne podatke o objavama u alatu za izradu stranica Elementor. Widgeti su zapravo vezani za pozadinski kod ovih elemenata i automatski se generiraju kada se to zatraži. Nakon dodavanja u Elementor, ne možete uređivati ​​naslov ili logotip stranice jer su oni zadani. Umjesto toga, možete ih prilagoditi tako što ćete mijenjati boju i stilizirati izgled predloška. Sjajna stvar kod ovog dodatka je što vam omogućuje spremanje izgleda koji ste kreirali za jedan post i uvoz kao predložak za buduće (ili prošle) postove i stranice.

AnyWhere Elementor

AnyWhere Elementor vam omogućuje spremanje predložaka koje izradite i ugradnju u druga područja pomoću kratkih kodova. Pomoću ovog dodatka također možete kreirati više izgleda, dodati elemente posta ili stvoriti veze na teme GeneratePress i OceanWP. Što se tiče novih elemenata, dodatak dolazi s istim elementima posta kao i Press Elements. Ovaj dodatak je najbolji za korisnike koji žele stvoriti prekrasne Elementor predloške i odredišne ​​stranice koji se mogu lako prenijeti preko web-mjesta putem kratkih kodova.

Ovaj dodatak je stvoren kako bi vam omogućio stvaranje novih zaglavlja i podnožja u Elementoru. U osnovi, možete dizajnirati zaglavlje ili podnožje pomoću Elementora i dodati ga na svoju stranicu. Jedini nedostatak je što dodatak radi samo s nekoliko specifičnih tema kao što su Geneza, Generate Press i OceanWP.  Zbog toga je i najbolji izbor baš za korisnike navedenih tema kojima su potrebna nova zaglavlja i podnožja.

7 Stylepress

StylePress je složeni dodatak koji vam omogućuje stvaranje predloška putem Elementora, spremanje i dodavanje u različite dijelove svoje stranice. Također nudi nove elemente kao što su preplate na newsletter i WordPress izbornici. Uz StylePress, praktički možete kreirati novu temu od nule, jer spajate nekoliko dizajna i predložaka zajedno i dodajete ih gdje im je mjesto na vašoj web-lokaciji. Style Press dodatak je najbolji za programere, ali i one koji nisu vješti u kodiranju, a žele dizajnirati svoje stranice u cijelosti (ili djelomično) pomoću Elementora. Ako koristite ovaj dodatak, možete stvoriti vlastitu temu.

Nav Menu Addon je još jedan sjajan dodatak, a njegove značajke omogućuju vam da stilizirate i prilagodite svoje izbornike putem sučelja Elementor jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem nekih widgeta. Važno je napomenuti da alat ne stvara novi izbornik za vas, već samo dodaje novi stil onima koje već imate na svojoj WordPress nadzornoj ploči.

Dodatak Nav Menu Addon nudi vam tri mogućnosti izbornika: zadani izbornik, mega izbornik i preklopni izbornik, kojem možete dodati opcije brendiranja i okvir za pretraživanje. Izbornici za preklapanje otvaraju se u prozoru za prekrivanje na cijelom zaslonu, poput okvira za pregled. Najbolji izbor su za ljude koji nemaju napredna tehnička znanja, a žele prilagoditi i stilizirati svoje WordPress izbornike.

Addon Elements

Addon Elements dodaje neke nove elemente koji nisu bili predstavljeni ni u jednom od prethodnih dodataka poput google karte i integracije s Twitterom. Dodatak je jednostavan za korištenje, bez zbunjujućih značajki, a dodaje interaktivne značajke vašem sadržaju. Za razliku od ostalih besplatnih dodataka Elementora, on je prvenstveno usmjeren na to da vam pruži zanimljive nove načine za manipulaciju redovitim sadržajem.

Ukratko, ovaj dodatak je dobar ako želite malo začiniti svoju stranicu, ali možete ga koristiti i za dodavanje profesionalne note svom poslovanju (branding).  Najbolji je izbor za ljude koji svojim stranicama i sadržaju žele dati novi izgled kroz interaktivne elemente brendiranja.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...