Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Ako vam nije dosta korone, ova igra je prava stvar za vas!

Službeni izlazak igre je najavljen za 16. lipanj.

U igri nezavisnog tima Fancy Punk, igrač je u prilici proživjeti sve segmente života pod pandemijom koronavirusa, koja još uvijek traje.

Uz brojne igre i filmove koji za temu imaju stvarne i izmišljene globalne katastrofe i epidemije, bilo je samo pitanje vremena kad će i aktualna pandemija koronavirusa inspirirati nekog developera.

Upravo takav developer se pronašao i ponudio igru naziva Coronavirus Quarantine Simulator. Službeni izlazak igre je najavljen za 16. lipanj, a igra će se moći pronaći na Steamu.

Tijekom igre, igrač mora pravilno prati ruke, voditi računa o održavanju distance i ići u kupovinu neophodnih namirnica. Osim osnovnih zadataka, igrač mora osmisliti kako kvalitetno popuniti vrijeme tijekom kućne izolacije. Igru odlikuje jednostavna i komična grafika.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Igra je dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble.

Biznis

Glasnogovornik tvrtke Apple objavio je da zbog trenutnih uvjeta i širenja COVID-19 virusa privremeno zatvaraju poslovnice u 4 američke države.

Apps & Software

Korona virus danas je glavna vijest svih vodećih TV kuća, News portala, pa tako i IT zajednice. Opasnosti koje su nas globalno zadesile, traže...

Gaming

Persona 4 Golden je poboljšana verzija Persona 4 za PlayStation Vita.

Oglašavanje