Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Ako vam nije dosta korone, ova igra je prava stvar za vas!

Službeni izlazak igre je najavljen za 16. lipanj.

U igri nezavisnog tima Fancy Punk, igrač je u prilici proživjeti sve segmente života pod pandemijom koronavirusa, koja još uvijek traje.

Uz brojne igre i filmove koji za temu imaju stvarne i izmišljene globalne katastrofe i epidemije, bilo je samo pitanje vremena kad će i aktualna pandemija koronavirusa inspirirati nekog developera.

Upravo takav developer se pronašao i ponudio igru naziva Coronavirus Quarantine Simulator. Službeni izlazak igre je najavljen za 16. lipanj, a igra će se moći pronaći na Steamu.

Tijekom igre, igrač mora pravilno prati ruke, voditi računa o održavanju distance i ići u kupovinu neophodnih namirnica. Osim osnovnih zadataka, igrač mora osmisliti kako kvalitetno popuniti vrijeme tijekom kućne izolacije. Igru odlikuje jednostavna i komična grafika.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Web & IT

Europska agencija za lijekove (EMA) otkrila je kako su hakeri pristupili povjerljivim internim e-mailovima od studenog u kojima su se nalazili podaci o procjeni...

Biznis

Mnoge marketinške kampanje za influencere zaustavljene su ili potpuno otkazane zbog pandemije koronavirusa, jer brendovi koče svaku aktivnost koja bi se u trenutnoj klimi...

Gaming

CD Projekt Red zaradio je u pretprodaji igre oko osam milijuna dolara.

Web & IT

Spomenuta opcija prvo će se početi prikazivati građanima Velike Britanije, gdje je već započelo cijepljenje Pfizer-BioNTech cjepivom.