Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Američka TV stanica zabunom emitirala prizor iz igre Red Dead Redemption kao stvarni

Fotografija se pojavila u okviru rubrike “Out & About”.

Grafika u video igrama postaje toliko bolja i realističnija da bi ponekad na prvi pogleda prizore iz neke igre mogli zamijeniti za prave pejzaže. Upravo to se dogodilo jednoj TV stanici u Oregonu koja je emitirala pejzaž iz igre Red Dead Redemption 2 kao prizor iz stvarnog svijeta, prenosi Uber Gizmo.

Fotografija se pojavila u okviru rubrike “Out & About”, a razliku u odnosu na fotografiju iz stvarnog svijeta moglo je primijetiti samo neko oštro oko ili gamer koji je proveo sate igrajući ovu igru.

Istina je i da je Red Dead Redemption svijet formiran tako da predstavlja izmišljenu verziju Sjeverne Amerike, pa iako lokacije nisu realne, način na koji se predstavljaju djeluju izrazito uvjerljivo, posebno ako se promotri određena scena na kojoj su generički prizori iz prirode – rijeke, drveće, planine, jezera.

Ovakvi slučajevi i uvjerljivost scena iz određenih video igri ipak puno govore o smjeru u kojem se moderni sadržaji razvijaju i svakako upućuje na to da bi virtualni sadržaji uskoro mogli izgledati kao pravi, pa čak i bolje od toga.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

CD Projekt Red zaradio je u pretprodaji igre oko osam milijuna dolara.

Gaming

Objavljeno je da će svaki takav video biti prijavljen i po potrebi uklonjen.

Gaming

Nintendo je prije par dana objavio da će nastavak Dooma stići na Switch 8. prosinca. Prošle godine, id Software je najavio da će Doom...

Gaming

Prije nekoliko mjeseci, programeri igre Among us, InnerSloth, otkrili su da je njihova igra postala toliko popularna da su otkazali planove za nastavak igre....