Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Aparat za kavu: Odabrano samo za istinske ljubitelje dobre arome i okusa

Kako su nam zatvoreni svi ugostiteljski objekti, mogućnost uživanja u ispijanju kave svodi se na kućnu pripremu kave. Znamo iskoristiti kuhinjske aparate i pripremiti sebi kavu, ali postoji i bolji način. Aparat za kavu je osmišljen posebno za tu namjenu, da što jednostavnije sebi pripremite vrhunsku kavu. Iskoristite akciju internet trgovine TIA mobiteli, i kupite sebi aparat za kavu. Bez obzira dali radite od kuće, ili jednostavno želite popiti svoju dozu ovog napitka, kvalitetan aparat će olakšati pripremu i dati najbolje rezultate.

U ponudi je više aparata, različitih mogućnosti, pa tako i cjenovnog ranga. Zbog toga smo se i odlučili napraviti kratki osvrt na odabrane modele. Vrhunski aparati rade kavu vrhunske arome i okusa. Uživajte u omiljenom napitku.

Priprema kave u vlastitom domu jednostavna je uz aparat za kavu iz ponude TIA mobiteli.

TIA mobiteli web trgovina nudi svojim kupcima veći izbor aparata za pripremu kave. Koronavirus pokazao je zube, i zatvorio nas između naša četiri zida. To ne znači da ne možete uživati u vašem omiljenom napitku. Aparat za kavu potreban je u svakom domu, posebno sada, za vrijeme samoizolacije. Bez obzira dali kod sebe doma imate ured za raditi, ili boravite bez radnih obveza, dnevna doza kave svima nam je potrebna. Ljubitelji ovog napitka znaju cijeniti vrhunsku aromu i odabrani okus.

U nastavku ćemo opisati nekoliko aparata za kavu, da pogledate ponudu i odaberete za sebe onaj najbolji.

Aparat za kavu TEFAL CM 272N

Prvi aparat koji ćemo predstaviti je TEFAL CM 272N. Služi za pripremu veće količini fitar kave, u staklenoj posudi, koja se može podgrijavati za uživanje tijekom jutra.

Posebno dizajnirani aparat dobro će pristajati u svaku kuhinju. Aparat TEFAL CM 272N ima ugrađenu elektronsku zaštitu (automatsko isključivanje). Kapacitet rezervoara za vodu, koji je skriven u kućištu, iznosi 1,25 litara, što je dovoljno za 4-5 šalica dobre filtar kave.

Pored elektronske zaštite, aparat za kavu ima dobro osmišljen sistem protiv kapljica ostale kave u filtru. Na taj način aparat će ostati čist dulji period, i nećete imati ostatke kave u blizini aparata.

TEFAL filtar aparat za kavu
TIA mobiteli – TEFAL aparat za kavu

Staklena posuda za kavu decentna je, i lijepog je dizajna. Izrađena je od prozirnog stakla, i kvalitetne crne plastike. Aparat za kavu TEFAL CM 272N kupite po povoljnoj cijeni (211,94KN), s napomenom da je dostava besplatna za vrijeme akcije #OstaniDoma.

Krups XN9008 Nespresso Vertuo Plus

Sljedeći model je kućni profesionalac s oznakom Krups XN9008. Nespresso Krups je novi model aparata za kavu, s posebnom tehnologijom pripreme pjenušave kave u malenim i velikim šalicama.

Aparat za kavu radi na kupljene originalne kapsule, koje su pripremljene i pune bogatih aroma i okusa. Aparat ima poluodvojeni tank za vodu, kapaciteta 1,6 litara, što je dovoljno za pripremu više od 6 šalica vrhunske kave s pjenom.

Krups aparat za kavu
Krups XN9008 Nespresso Vertuo Plus

Pametni mehanizam brine se za što jednostavnij rukovanje. Tek jednim dodirom na prednjoj strani, putem elektronike će se otvoriti prihvat za kapsule, te drugim dodirom aparat zatvarate i spreman je za rad. Gumb na vrhu dodirnete kada ste namjestili praznu šalicu, i čekate dok se ne završi priprema kave. Ovaj aparat ima u sebi mehanizam za automatsko sakupljanje i odlaganje iskorištenih kapsula. Spremnik za vodu je odvojen, za što lakše čišćenje i dopunu.

Tko voli piti ness, aparat za kavu Krups XN9008 je prilika koja se ne propušta. Trenutno se prodaje u TIA mobiteli internet trgovini po cijeni od 637,94KN. Uz besplatnu dostavu aparata na kućnu adresu, smatramo ovo jako dobrom prilikom.

Sage Creatista Uno aparat za kavu

Za kraj da predstavimo jedan profesionalni aparat za kavu kompaktnih dimenzija. Sage Creatista Uno SNE500BKS4EGE1 je vrhunski aparat, opet kompaktan da stane na malo veće kuhinjske površine. Iskreno, nije baš neprimjetan, i sa svojim dimenzijama (dubina 410mm, visina 310mm, širina 170mm) može biti prihvaćen samo u prostranije kuhinje. Tko si priušti ovaj aparat, uvjereni smo da će uživati u vrhunski pripremljenoj kavi, uz dodatak pjene od mlijeka.

Poluprofesionalni aparat za kavu s kapsulama i mlaznicom za pjenjenje mlijeka
Sage Creatista Uno

Osim pripreme kave, aparat dolazi sa mlaznicom za pjenjenje mlijeka. Tko voli staviti pjenu za kraj, ovaj aparat će to isporučiti.

Kava se radi s kapsulama, a sve dodatke mlijeka, sladila i slično sami sebi dopunite po želji.

Kapacitet spremnika za vodu je 1,5 litara, i ugrađen je unutar samog kućišta. Kompaktan izgled, sa kromiranim detaljima podići će efekt sjaja vašoj kuhinji. Aparat je težak 5,2 kg što i nije mnogo, i lako se može prenositi ili po potrebi skloniti. Ako ste se odlučili kupiti profesionalni aparat za kavu, iskoristite povoljnu cijenu TIA mobiteli trgovine, i besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...