Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Bez kontaktni infracrveni toplomjer za mjerenje tjelesne temperautre

Bez kontaktni infracrveni toplomjer za provjeru tjelesne temperature. Health gadget koji je posebno tražen ovih dana, za vrijeme korona virusa. Dva su glavna razloga za to: ovaj toplomjer mjeri temperaturu tijela unutar jedne sekunde, mjerenje se radi bez potrebe za dodirom (kontaktom).

U nastavku ćemo opisati infracrveni toplomjer za mjerenje temperature tijela. Manjih je dimenzija, i dobro prianja u ruku. Infracrveni toplomjer lako se koristi, a mjerenje se očitava već u jednoj sekundi. Očitanje tjelesne temperature ispisano je na LCD zaslonu.

Glavne funkcije toplomjera

Toplomjer ima funkcije koje će svakako dobro doći. Pročitajte u nastavku koje su to:

Bez kontaktni infracrveni toplomjer
IR Toplomjer
 • Visoko-precizni IR senzor daje pouzdano očitanje tjelesne temperature, s minimalnim šansama za pogrešno očitanje.
 • IR termometar je dizajniran da dobro prianja u ruci, lako se koristi, a očitanje temperature se vrši na velikom LCD zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem.
 • Lako rukovanje termometrom zahtjeva minimalni napor tijekom mjerenja. Usmjerite senzor na čelo, pritisnite gumb za mjerenje i za kratko vrijeme ćete dobiti očitanje tjelesne temperature na LCD zaslonu.
 • Manjih je dimenzija, lagan i prijenosan. Ergonomskog dizajna, ovaj infracrveni toplomjer odlično prianja u ruci, lako se koristi i dobro će doći u svakom domu.
 • Brzo mjerenje tjelesne temperature precizno je, i posebno je prikladno za mjerenje temperature kod beba, djece, ali i odraslih.
 • Može se koristiti doma, u klinici, školi, vrtiću ili drugim institucijama s potrebom za provjeru tjelesne temperature kod osoblja i štićenika.
 • Osim mjerenja tjelesne temperature, infracrveni toplomjer može izmjeriti i temperaturu na drugim površinama.

Tehničke specifikacije

 • Način mjerenja: bez kontakta
 • Udaljenost od površine mjerenja: 3-5 cm
 • Raspon mjerenja: 32-42,9°C tjelesnu temperaturu
 • Raspon mjerenja: 0-100°C mjerenje ostalih površina
 • Točnost: (32-34,9°C) +/-0,3°C, (35-42°C) +/-0,2°C, (42,1-42,9°C) +/-0,3°C

Bezkontaktni infracrveni toplomjer radi uz pomoć DC3V AAA baterije (nije uključena). Trajanje baterije ovisi o broju mjerenja, ali ne trebate brinuti o tome, jer toplomjer u sebi ima ugrađeni alarm za potrebnu zamjenu dotrajale baterije.

Mjerenje tjelesne temperature možete očitati u °C ili °F. Nakon što ste završili sa korištenjem, ako i zaboravite isključiti uređaj, on će se sam isključiti nakon 30 sekundi (od zadnje aktivnosti).

U originalnom pakiranju dolazi: 1x IR toplomjer, 1x upute za korištenje.

Infracrveni bez-kontaktni toplomjer možete kupiti dosta povoljno na Aliexpressu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gadget

Digitalni toplomjer Mijia JXB kvalitetan je uređaj, ugodnog dizajna i pristupačne cijene. Nije u cjenovnom rangu sa Rycon JXB o kojem smo već pisali,...

Gadget

Model toplomjera za ovu recenziju je Rycom JXB-192. Jedan je od mnogih modela kompanije Rycom, pa da krenemo i napišemo recenziju. Kupljen je prije...

Oglašavanje