Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

BitiCodes IO: inovativna automatizirana platforma za trgovanje kriptovalutama

biticodes

Tržište kriptovaluta je jedna od najzanimljivijih platformi za ulaganje tijekom posljednjeg desetljeća. Posebno je to slučaj u posljednjih nekoliko godina s pandemijom. Malo je onih koji ovih dana nisu razmišljali o tome da se upuste u kripto ulaganje.

Oni koji u njega ulaze obično su izloženiji riziku. Međutim, ako niste skloni riskiranju, trgovanje kriptovalutama ne mora uključivati ​​previše rizika, pogotovo ako se oslanjate na automatizirani softver za trgovanje. Jedan od najpouzdanijih na tržištu danas je BitiCodes IO. Pogledajmo njegove glavne prednosti.

Prednosti softvera BitiCodes IO

Foto: Shutterstock

Rizik postoji u svakom poslu. Međutim, korištenje alata za trgovanje BitiCodes IO to će značajno smanjiti. Proces trgovanja je besprijekoran jer je trgovanje u automatiziranom načinu rada lišeno pretjeranih emocionalnih reakcija svojstvenih ljudskom trgovanju.

Softver radi pomoću stroge matematičke logike, skenira kretanje tržišta u milisekundama i pronalazi najbolju priliku za ulazak i izlazak iz raznih pozicija. Dakle, ako ste početnik, bit ćete bez brige.

Algoritam radi u vaše ime bez potrebe za implementacijom složenih strategija trgovanja. Posebno je prikladan za trgovce koji nemaju povjerenja u svoje vještine trgovanja i sposobnost čitanja analitičkih grafova.

Nadalje, najbolja prednost ove platforme je dobivanje osobnog upravitelja računa. Ta je usluga besplatna i omogućit će vam da iskoristite stručnost osobe posvećene poboljšanju vašeg iskustva trgovanja.

Platforma uključuje više od 1200 altcoina koji postoje uz one najistaknutije poput Bitcoina i Ethereuma. To je sjajna prilika da povećate svoj portfelj nakon što shvatite kako funkcionira trgovanje najpopularnijim kriptovalutama. Raspolaganje raznim digitalnim sredstvima također vam omogućuje zaštitu od rizika vaših ulaganja.

Dok većina platformi za automatsko trgovanje naplaćuje oko 250 dolara za početne uplate, na BitiCodes IO taj iznos ide do 200 dolara. To je prilično dobra cijena za sve pogodnosti koje dobivate otvaranjem računa na ovoj platformi.

Početak korištenja

Foto: Shutterstock

Da biste se registrirali, samo trebate otići na njihovu službenu stranicu i ispuniti obrazac. Nakon što primite e-mail, potvrdite ga i uplatite početni iznos za početak trgovanja. Naravno, nije preporučljivo započeti trgovati bez barem osnovnog znanja o funkcioniranju tržišta.

Stoga se svakako educirajte, čitajte blogove i pohađajte neke besplatne tečajeve kako biste se upoznali s tržištem kriptovaluta. Uz to, imat ćete upravitelja računa i njihovu korisničku podršku na raspolaganju 24 sata dnevno za sve vaše brige i upite.

Kao što već znate, kripto tržište jedno je od najpromjenjivijih izvan Forexa. Za bolje bilježenje svih kretanja i promjena cijena vrlo je korisna pomoć softvera za automatsko trgovanje. On ne pomaže samo početnicima, već i profesionalcima.

Konačno, odabir pouzdanog softvera ključan je za vaš uspjeh u trgovanju. Upravo zato smo ga napravili kako bismo usmjerili vaš interes. Svjedočanstva pola milijuna korisnika reći će puno o njegovoj učinkovitosti i pouzdanosti. Možda ste baš i vi jedan od njih.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Microsoft je najavio veliku nadogradnju Windows 11 operativnog sustava, koja će sadržavati novu verziju Bing pretraživača u kojem je integrirana ChatGPT funkcija. Takva opcija...

Aplikacije i softver

Promjena GPS lokacije ili takozvani “GPS spoof” je tehnika koja se koristi za prevaru GPS prijemnika pružanjem lažnih informacija o lokaciji. To se postiže...

Automoto

U Tesli su objavili opoziv svojih vozila zbog softvera za potpuno samostalno upravljanje vozilom (Full-Self Driving ili FSD), nakon zabrinutosti saveznih sigurnosnih regulatora da...

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Internet

Nedavno je otkriven novi malware koji koristi sigurnosne propuste u 30 različitih WordPress plugin-ova. Do sada je zarazio stotine, ako ne i tisuće Word...

Kripto

Američka kriptomjenjačnica Kraken priopćila je da će prestati s radom u Japanu u siječnju, navodeći kao razlog trenutne tržišne uvjete u zemlji i slabo...

Promo i akcije

Povodom ulaska u novu 2023. godinu, Godeal24 predstavlja novogodišnju rasprodaju tijekom koje možete nabaviti Windows, Microsoft Office i mnoge druge računalne alate po iznimno...

Kripto

Još od svog lansiranja, Ripple (XRP) je bio među najboljim coinima iz mnogo razloga. Svake godine milijuni ulagača biraju XRP u odnosu na ostale coine...