Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Fun & Lifestyle

Čovjek rođen s dva funkcionalna penisa objavio fotografije na Twitteru

39808039083980

Anonimni muškarac koji pati od ekstremno rijetke bolesti poznate pod imenom ‘difalus’ tj. stanja u kojem je muškarac rođen s dva penisa, objavio je fotografiju na internetu što je izazvalo poplavu pitanja na koja je davao odgovore preko šest sati.

Muškarac koji se predstavio pod nadimokom ‘DoubleD*ckDude’ rekao je da su različite rekacije žena na njegovu bolest.

– Jedne su oduševljene, dok druge smatraju kako se radi o lažnjaku – rekao je anonimni muškarac.

– Neke su užasnute te me vrijeđaju, ali je većina znatiželjna. Ipak, više nemam redovite spolne odnose. Prije nekoliko godina sam prestao s njima – dodao je.

Ovu bolesti obilježava to što su oba penisa funkcionalna, a u SAD-u pogađa jedno od šest milijuna djece.

Većina ih odstrani jedan penis u mlađoj dobi, a na pitanje jednog znatiželjnika zašto on to nije učinio, muškarac je odgovorio kako je u mlađoj dobi razmišljao o tome, ali mu sada ne pada na pamet.

– Osim što ti ego poraste, saznanje da si možda jedina osoba s ovim poremećajem te učini doista posebnom – rekao je on napominjući kako mu roditelji bili podrška tijekom odrastanja.

Ovaj muškarac, kojeg se smatra Amerikancem, ispričao je da ima jedan par testisa koji su razdvojeni u dva penisa. Dodao je i kako su oba penisa u stanju biti u erekciji i postići vrhunac. Osim toga u isto vrijeme može urinirati i ejakulirati.

Za sada još uvijek nepoznati muškarac priznao je da je u poligamnoj biseksualnoj vezi s jednim muškarcem i ženom. Njih je upoznao kada su oni bili u monogamnoj vezi, a od tada su njih troje zajedno.

Zbog toga što ima dva penisa spavao je s puno različitih muškaraca i žena pa je priznao kako su heteroseksualci bili dovoljno znatiželjni da se upuste u spolne odnose s njim. Osim toga dodao je da je sudjelovao u grupnom seksu te je rekao kako oba penisa može koristiti u isto vrijeme s dvoje različitih partnera.

Što se tiče njegovog najuzbudljivijeg seksualnog iskustva ono jer uključivalo tri muškarca i tri žene.

Priznao je kako je loša strana njegove bolesti to što mu se prostata brzo puni spermom te je mora prazniti svakih par dana.

Kada je bio mlađi to mu je radio urolog i to tako što je kroz anus vršio pritisak na prostatu, ali je rekao kako je sada može sam čistiti ili to radi njegov dečko umjesto njega.

Fotografiju možete pogledati ovdje. [Oprez!!! – nije za mlađe od 18 godina!]

48 komentara

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Oglašavanje