Pratite nas

39808039083980

Anonimni muškarac koji pati od ekstremno rijetke bolesti poznate pod imenom ‘difalus’ tj. stanja u kojem je muškarac rođen s dva penisa, objavio je fotografiju na internetu što je izazvalo poplavu pitanja na koja je davao odgovore preko šest sati.

Muškarac koji se predstavio pod nadimokom ‘DoubleD*ckDude’ rekao je da su različite rekacije žena na njegovu bolest.

– Jedne su oduševljene, dok druge smatraju kako se radi o lažnjaku – rekao je anonimni muškarac.

– Neke su užasnute te me vrijeđaju, ali je većina znatiželjna. Ipak, više nemam redovite spolne odnose. Prije nekoliko godina sam prestao s njima – dodao je.

Ovu bolesti obilježava to što su oba penisa funkcionalna, a u SAD-u pogađa jedno od šest milijuna djece.

Većina ih odstrani jedan penis u mlađoj dobi, a na pitanje jednog znatiželjnika zašto on to nije učinio, muškarac je odgovorio kako je u mlađoj dobi razmišljao o tome, ali mu sada ne pada na pamet.

– Osim što ti ego poraste, saznanje da si možda jedina osoba s ovim poremećajem te učini doista posebnom – rekao je on napominjući kako mu roditelji bili podrška tijekom odrastanja.

Ovaj muškarac, kojeg se smatra Amerikancem, ispričao je da ima jedan par testisa koji su razdvojeni u dva penisa. Dodao je i kako su oba penisa u stanju biti u erekciji i postići vrhunac. Osim toga u isto vrijeme može urinirati i ejakulirati.

Za sada još uvijek nepoznati muškarac priznao je da je u poligamnoj biseksualnoj vezi s jednim muškarcem i ženom. Njih je upoznao kada su oni bili u monogamnoj vezi, a od tada su njih troje zajedno.

Zbog toga što ima dva penisa spavao je s puno različitih muškaraca i žena pa je priznao kako su heteroseksualci bili dovoljno znatiželjni da se upuste u spolne odnose s njim. Osim toga dodao je da je sudjelovao u grupnom seksu te je rekao kako oba penisa može koristiti u isto vrijeme s dvoje različitih partnera.

Što se tiče njegovog najuzbudljivijeg seksualnog iskustva ono jer uključivalo tri muškarca i tri žene.

Priznao je kako je loša strana njegove bolesti to što mu se prostata brzo puni spermom te je mora prazniti svakih par dana.

Kada je bio mlađi to mu je radio urolog i to tako što je kroz anus vršio pritisak na prostatu, ali je rekao kako je sada može sam čistiti ili to radi njegov dečko umjesto njega.

Fotografiju možete pogledati ovdje. [Oprez!!! – nije za mlađe od 18 godina!]

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

Nastavi čitati
Super ponuda
48 komentara

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Apps & Software

Jesu li vam zaista potrebne tolike zalihe toalet papira? Ova aplikacija tvrdi da nisu!

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Ako pripadate onima koji su manično kupovali toalet papir u posljednjih nekoliko tjedana, možete odahnuti. Novi online kalkulator će vam pomoći izračunati koliko točno roli toalet papira vam je potrebno tijekom samoizolacije zbog pandemije koronavirusa.

Londonski web dizajner Dave Stewart napravio je online i mobilnu aplikaciju “Got Paper?” u namjeri da riješi ovaj problem, uz određenu dozu britanskog humora.

Jednostavno korisničko sučelje ove aplikacije otkriva vam koliko roli toalet papira vam je potrebno na osnovu vaših odgovora na nekoliko jednostavnih pitanja, kao što su “broj velikih nuždi tijekom dana” i “broj malih nuždi tijekom dana”.

Aplikacija je besplatna, ali sadrži link za donaciju ako neko želi doprinijeti Stewartovom trudu.

Ona će biti prevedena na nekoliko jezika, uključujući talijanski i kineski, u narednih nekoliko dana, a bit će razvijena i verzija za obiteljsku upotrebu, koja će biti od pomoći kućanstvima s više članova koja žele utvrditi koliko im je toalet papira potrebno, piše Insider.

“Želio sam stvoriti nešto što će pomoći zajednici u izuzetno teškim i strašnim vremenima, ali i da u cijelu situaciju unesem malo humora. U ovakvim vremenima važno je da radimo zajedno i nadam se da će “Got Paper?” pomoći ljudima da shvate da ne moraju praviti zalihe i ohrabriti sve da dijele ono što imaju i pomognu jedno drugom kad god mogu – rekao je Stewart.

Panična kupovina se iz Hong Konga preselila u sve države koje su odlučile poduzeti ograničavajuće mjere kako bi spriječile agresivno širenje koronavirusa. Jedan od proizvoda koji bi među prvima nestajao s polica bio je toalet papir, zbog čega je postao simbol panične kupovine i predmet mnogih šala na internetu.

Nastavi čitati

Fun & Lifestyle

Dronom prošetao psa zbog karantene

Objavljeno

-

Objavio

Foto: YouTube Screenshot / NXD Shutter BOX

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio GIF koji prikazuje dron koji šeta psa, pa su mnogi pomislili da se radi o još jednoj montaži koja je stavljena u službu očuvanja morala u doba karantene.

Međutim, kako piše Daily News, ta šetnja se zaista dogodila, i to na Cipru u vrijeme karantene. Na Twitteru se moglo pročitati kako se ta šetnja dogodila u Izraelu, ali je Daily News ipak utvrdio da se radi o videu koji je napravio građanin s Cipra.

U pitanju je Vakis Demetriou koji je 18. ožujka na svom Facebook profilu podijelio video na kojem se može vidjeti kako dron šeta psa, uz poruku da se radi o 5. danu karantene i želji da se ostane kući kako se zaraza ne bi dalje širila.

Život se, kako se čini, ubrzano mijenja, pa se građani na sve načine pokušavaju iz analognog što lakše preseliti u online svijet i tako sačuvati i sebe i zajednice u kojima funkcioniraju.

Nastavi čitati

Fun & Lifestyle

Indijci čuju obavijest o koronavirusu kad nekog pozivaju mobitelom

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Mobilni operateri u Indiji svojim korisnicima puštaju poluminutnu obavijest o koronavirusu svaki put kada pozivaju nekoga. Riječ je o informativnom tekstu na engleskom jeziku, koji počinje tako što se čuje nečiji kašalj, umjesto uobičajene melodije zvona, a namijenjena je isključivo osobi koja poziva. Nedavno uvođenje ove obavijesti bilo je popraćeno znatnom medijskom pažnjom, ali su se korisnici vrlo brzo počeli žaliti da im je dosadilo, prenosi BBC.

Zbog toga su već dostupne aplikacije koje blokiraju obavijesti, dok pojedine internetske stranice preporučuju da se pri svakom pozivu pritisne jedinica ili ljestve. Ove opcije navodno vraćaju staru melodiju zvona.

Mobilni operateri u Indiji odlučili su se na ovaj korak po zahtjevu vlasti. Iako je mnogima obavijest pomogla da se upoznaju s Covid-19 i njegovim simptomima, kako bi se bolje zaštitili, izazvala je i dosta panike kod onih koji su već bili uznemireni svim događanjima.

Nastavi čitati

Preporučeno