Gadgeti

Današnji izbor gadgeta: slušalice i kamere

Današnja šetnja kroz trgovinu Cafago rezultirala je s nekoliko zanimljivih gadgeta od kojih svaki ima kupon, a koje ću podijeliti s vama. Možda je najbolje otići ondje direktno i prekopati cijelu stranicu, ali za sve koji nemaju vremena, evo mog izbora.

Hoco M19 slušalice prve su mi zapele za oko. Ništa posebno, mislite, ima ih na svakom uglu. Da, u pravu ste, ovo jesu slušalice koje generalno jako sliče onima na koje naletite na kiosku ili u supermarketu, samo što su malo bolje: pružaju dobar zvuk, oblikovane su da blokiraju ambijentalnu buku i pruže maksimalno uživanje u glazbi, a imaju i ugrađen mikrofon, pa ih možete koristiti za telefonske razgovore. Najbolje od svega, redovna cijena od 4,29 eura se kuponom L5018V spušta na samo 2,29 eura. Kakva bagatela! Evo ih na ovom linku, pa razmotrite jesu li za vas.

Evo i jedne kamere, i to one koju možete povezati s kućnom WiFi mrežom. Ako koristite kupon L2176S, cijenu ćete spustiti na 19,99 eura (evo, kliknite ovdje), a zauzvrat će kamera snimati video u FHD rezoluciji, a zahvaljujući infra-crvenom senzoru, isto će činiti i u mrklom mraku. Važno je reći kako nije statična, nego pokriva cijelih 360 stupnjeva. Kontrolira se putem aplikacije za iOS/Android, a sve što snimi snima ili na memorijsku karticu, ili direktno u oblak. Zgodno.

Još jedna kamera, ovog puta jednostavnija i jeftinija, s kuponom L2763S košta tek 10 eura (na ovoj su poveznici). Putem WiFija se povezuje s kućnom mrežom, koja će snimljeni materijal proslijediti na zaslon vašeg PC-ja ili mobitela. Kad vas nema, snimljeno može pohraniti na memorijsku karticu, što pruža priliku da se kasnije pregleda eventualna sumnjiva situacija.

I na kraju još jedne slušalice koje dolaze bez kupona po cijeni od 13,56 eura (klikni ovdje da vidiš o čemu se radi). Razlika u cijeni u odnosu na one prve je osjetna, ali takva je i razlika u kvaliteti. U njih je ugrađen high-end mikrofon i zvučnici, što omogućuje kako kvalitetno slušanje glazbe, tako i nesmetane hands-free razgovore. Sve se to može kontrolirati putem kontrolera na samim slušalicama, što ih čini vrlo konkuretnim gadgetom puno skupljim, a nimalo kvalitetnijim uređajima na policama domaćih trgovina.

Komentiraj

Odgovori

Vrh