Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

DearMob iPhone Manager: Aplikacija za upravljanje vašim iPhone uređajem

Možda do sada niste imali priliku isprobati, pa vam predstavljamo kompletno rješenje za upravljanje vašim iPhone uređajem. DearMob iPhone Manager je kompletirano rješenje za upravljanje podacima s vašeg iPhone uređaja. Uz pomoć ove aplikacije s lakoćom pristupate podacima, radite sigurnosne kopije, migrirate podatke s jednog uređaja na drugi i još mnogo toga. U aplikaciji je sadržan veliki broj opcija koje će vam trebati. DearMob iPhone Manager možete instalirati na Windows ili macOS operativni sustav.

Korištenjem seta alata koje imate na raspolaganju u ovoj aplikaciji, vlasnik iPhone uređaja jednostavno i sigurno može upravljati svojim pametnim telefonom, raditi prijenos podataka, vratiti podatke iz sigurnosne kopije i naravno raditi sigurnosne kopije. Sve to je moguće bez potrebe za korištenjem iTunes servisa.

Znamo da podaci koje imamo na pametnom telefonu imaju veliku važnost i vrijednost. Mnogo puta se dogodi da te podatke izgubimo, iz nekog razloga. Da se to ne bi dogodilo i vama, prvi savjet koji vam možemo dati jeste da djelujete preventivno, prije nego se i dogodi neki gubitak. Uz pomoć DearMob iPhone Manager aplikacije, možete raditi redovna ažuriranja sigurnosnih kopija. Među brojnim opcijama, možete iskoristiti selektivno kopiranje omiljenih fotografija, videa i drugih datoteka s telefona na računalo.

U nastavku ćemo pogledati što nam nudi DearMob iPhone Manager

Uradit ćemo kratki pregled nama zanimljivih opcija koje se nude u ovoj aplikaciji. Prije nego krenemo, da spomenemo kako i sami možete preuzeti besplatnu licencu, da se uvjerite u kvalitetu i mogućnosti ove aplikacije.

DearMob iPhone Manager je pažljivo dizajnirana aplikacija, s naglaskom na sigurnost, i jednostavno korištenje na iOS uređajima. Sigurno i lako možete raditi backup, prijenos podataka (selektivno i potpuni prijenos), uređivati i arhivirati podatke s telefona na računalo. Najbolje je to što niste primorani koristiti iTunes servis. Aplikacija radi potpuno neovisno o spomenutom servisu i potpuno je funkcionalna.

DearMob iPhone manager

Sučelje je čisto i pregledno. Opcije koje imate na raspolaganju su intuitivne i jednostavne za korištenje.

Kako se vidi sa gornje fotografije, već sa početnog zaslona na raspolaganju imate prijenos fotografija, uređivanje glazbenog sadržaja, uređivanje videa i filmova, i na kraju ono najvažnije, backup/restore opciju.

DearMob sigurnost i enkripcija

Opcija „Data Security“ nudi enkripciju podataka na telefonu, koje kasnije možete snimati na računalo bez straha da netko može pregledavati te podatke. Vi kao vlasnik kopiranih podataka, koje ste prethodno kriptirali, uz unos lozinke možete dekriptirati podatke i pregledavati ih. Na ovaj način imate potpunu kontrolu i sigurnost nad svojim vlastitim podacima.

Nemate potrebu koristiti iTines i druge online servise koji rade u pozadini. Sigurnost podataka je u potpunosti u vašim rukama, bez straha i razmišljanja o tome gdje se podaci nalaze i kome su dostupni na uvid.

iPhone manager DearMob

Flash Drive opcija radi baš ono što i samo ime govor, od vašeg iPhone uređaja radi USB flash memoriju za što lakše kopiranje podataka na telefon i sa telefona na računalo.

Mnogo puta je to jako korisna opcija, koja nedostaje vlasnicima iPhone uređaja. Bez potrebe za korištenjem iTunes aplikacije, s lakoćom možete dobiti pristup podatkovnom prostoru vašeg iOS uređaja, na koji možete snimati podatke, fotografije, glazbu i video.

Zašto odabrati DearMob iPhone Manager

Svakako isprobajte besplatnu verziju softvera, da se uvjerite u kvalitetu i lagano korištenje. Sigurnost je svima na prvom mjestu, posebno ako znamo koliko se danas koristimo fotografiranjem, odabirom glazbe, snimanjem videa i prijenosom različitih podataka.

DearMob iPhone Manager, potencijalno najbolja aplikacija za upravljanjem iPhone uređajima, u setu alata nudi sve što vam je potrebno da ne brinete o mogućem gubitku fotografija i svih podataka koje čuvate na iPhone uređaju. Jednostavno možete raditi enkripciju, spremati podatke na računalo i raditi sigurnosne kopije.

Aplikacija daje mogućnost selektivnog kopiranja podataka, kao i potpuno kopiranje podataka s telefona na računalo i obratno.

Iskoristite ovu aplikaciju za što bolju kontrolu nad vašim fotografijama, glazbi i videima. Ako ste se odlučili za novi iOS uređaj, jednostavno, uz par klikova mišem možete kopirati kompletan sadržaj s vašeg starog modela, i vratiti podatke na novi iOS uređaj koji ste kupili. Nemate potrebe za aktiviranjem iTunes servisa na novom uređaju, i sinkronizacijom putem Apple ponuđenih opcija. Kompletan posao prijenosa podataka možete završiti na vašem osobnom računalu, sa telefonima koje spajate USB kabelom.

Kratki osvrt na mogućnosti

U kratkim crtama, glavne odlike DearMob iPhone Manager alata su: lagan prijenos podataka u oba smjera, jednostavna izrada sigurnosne kopije, vraćanje podataka iz sigurnosne kopije, enkripcija (zaštita) podataka, lagano korištenje, fleksibilnost softvera, brzina rada, sigurnost i na kraju potpuna funkcionalnost bez potrebe za korištenjem iTunes servisa.

Spomenuli smo glavne značajke, za koje smatramo da su od velike važnosti za svakog korisnika iOS uređaja. Sve što je potrebno imate na jednom mjestu, bez obzira dali ste manje napredni, ili napredni korisnik iOS uređaja. Aplikacija nudi mnoštvo opcija, ali je istodobno jako intuitivna i lagana za korištenje. Naredbe koje možete koristiti izvodite jednostavno, uz par klikova mišom.

Povezivanjem iPhone uređaja USB kabelom za vaš računar, i pokretanjem DearMob iPhone Manager aplikacije, dobit ćete sve opcije koje danas traže korisnici iOS uređaja. Jednostavno, brzo i sigurno.

Za kraj pogledajte i video u kojem možete vidjeti postupak izrade sigurnosne kopije na vašem iOS uređaju. Jednostavno, kroz par klikova dobili ste potpunu sigurnosnu (backup) kopiju podataka s vašeg pametnog telefona.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tech

Jerry, internetska usluga osiguranja automobila, provela je studiju u kojoj je procijenila ponašanje u vožnji 20.000 vozača koji su prešli više od 12 milijuna...

Aplikacije i softver

Facebook je jedna od najčešće korištenih društvenih mreža na svijetu, a koriste ga sve dobne skupine. Iako je Facebook odlična platforma, ipak ne možemo...

Aplikacije i softver

Iako Apple uređaji slove za vrlo kvalitetne uređaje, većina iPhone ili iPad korisnika tijekom svog života susrela se s bar jednim od sljedećih problema:...

Tech

Face ID je razvijen od strane tvrtke Apple Inc. kao sustav prepoznavanja korisnika za iPhone i iPad. Ova značajka omogućuje biometrijsku autentifikaciju za otključavanje...