Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Druga generacija LG Ergo monitora pruža maksimalnu praktičnost korištenja u radnom prostoru

Foto: LG

LG Electronics (LG) nastavlja pomicati granice produktivnosti, udobnosti i fleksibilnosti radnog prostora u moderno doba svojom najnovijom serijom monitora LG Ergo. Savršeni za dom ili ured kao i druge prostore, LG Ergo Dual (model 27QP88D) i LG Ergo Single (model 32QP880) mogu se pohvaliti maksimalnom prilagodljivošću, jednostavnom instalacijom i iznimnom IPS kvalitetom slike s QHD rezolucijom (2560 x 1440).

Serija LG Ergo, prvi put predstavljena prije godinu dana, ergonomski je oblikovana za vrhunsko displej iskustvo. Modeli druge generacije nude korisnicima još veću dodatnu vrijednost i svestranost s poboljšanom prilagodbom visine i zakretanja, tako da je dijeljenje zaslona s drugima i rad u stojećem položaju lakši nego ikad. Oba nova modela i dalje nude mogućnost postavljanja bliže ili dalje od korisnika bez potrebe podešavanja montažne točke. Štoviše, Ergo Dual nudi podešavanje visine displeja u rasponu od 150 milimetara, dok je Ergo Single moguće podesiti u rasponu od 130 milimetara, a oba se mogu rotirati za 335 stupnjeva.

Sa širim rasponom pomicanja, ovi monitori mogu bolje zadovoljiti individualne preferencije svakog korisnika. S parom 27-inčnih displeja, ​​LG Ergo Dual može se postaviti na razne načine, primjerice tako da stoje jedan pored drugog u pejzažnoj orijentaciji, tako da je jedan displej portretne, a drugi pejzažne orijentacije, da su oba okrenuta okomito ili čak okrenuta u suprotnim smjerovima. Displej od 32 inča koji se nudi u seriji LG Ergo Single idealan je za korisnike koji preferiraju velik radni prostor.

I Dual i Single modeli sada se lakše postavljaju sa zglobnim ručicama koje se bez vijaka pričvršćuju na stolove do maksimalne debljine od 75 milimetara. LG-ev patent C-Clamp zauzima vrlo malo prostora na radnoj površini te ima tanak, robustan dio koji omogućava lako fiksiranje postolja na rub stola, kao i otvor za kabel za što brži početak rada (ili igranja). Nadalje, oba LG Ergo monitora mogu puniti prijenosno računalo putem USB-C ulaza s jednim kabelom, dok Ergo Dual također omogućava povezivanje displeja putem DisplayPort-a.

„Modeli LG Ergo za 2021. napredna su rješenja za radne jedinice dizajnirana kako bi pružila vrhunsku fleksibilnost sa svim mogućnostima displeja koje današnji napredni korisnici zahtijevaju”, rekao je Jang Ik-hwan, viši potpredsjednik i voditelj IT poslovne jedinice tvrtke LG Electronics Business Solutions. „I Ergo Dual i Ergo Single nude naprednu razinu pogodnosti za korisnike, vrhunsku IPS kvalitetu slike i niz korisnih značajki koje su potrošači očekivali od vrhunskih LG monitora.“

Nova serija LG Ergo već je dostupna na ključnim tržištima diljem svijeta.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Poznato je sve više detalja