Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Električni skuteri na trgovini Tomtop jure k niskim cijenama!

Već smo u par navrata pisali kako se na trgovini Tomtop može, između ostalog, kupiti i električni bicikl, a sad su evo opet u ponudi. Motivirale su me dvije stvari: dobra cijena i dostupnost, jer se šalju s njemačkog skladišta i nema nikakvih uvoznih troškova. Zanimljivo, Tomtop kaže da ćete ga dobiti bez carine sve i da ga uzmete iz Kine, jer u slučaju ovog skutera, oni pokrivaju sve dodatne troškove.

Xiaomi M365

Na europskom skladištu se (dakle bez carina, PDV-a i sličnih divota) zatekao Xiaomi M365, električni skuter za pičenje bez premca. Imam čitavo čudo Xiaomi kerefeka po kući – mobitel mi je Mi Note 3, kćer ima Redmi Note 4X, na ruci mi je Amazfit i još svašta nešta po ladicama – ali ovako štogod još nisam imao pri ruci.

Električni motor ovog skutera ima iznenađujuće veliku snagu od 250W, kojeg napaja baterija od 18.650 mAh. Ta kombinacija omogućava autonomiju od sjajnih 30 kilometara, pri čemu se može postići brzina do 25 km/h. Ako ga planirate uzeti, obavezno prilikom vožnje koristite kacigu. Dobro je poznato kako Xiaomi vodi računa i o softverskoj strani priče – zapravo, u tom su smislu daleko ispred konkurencije – pa ćete svoje kretanje moći detaljno pratiti putem posebne aplikacije. M365 je vrlo lagan, jer je izrađen od vrste aluminija koja se inače koristi u proizvodnji zrakoplova. Također je sklopiv, pa ga možete spremiti u bilo koji kutak kuće. Košta 386,75 eura, što možete detaljnije vidjeti na ovome linku.

Električni skuter E4

Postoji i jeftinija opcija, također s europskog skladišta – električni skuter E4. Vrlo je sličan Xiaomijevom M365, pa se tako može pohvaliti nosivošću do 125 kg. Isto tako, njegove gume su visokootporne na punkciju, što je za svaku pohvalu. Radijus kretanja je 12 kilometara, a sve što se događa može se pratiti na zaslonu ugrađenom na upravljač. Cijena mu je 263,69 eura, pa na ovom linku provjerite sve detalje. Lagan i  lako sklopiv, može se spremiti u svaki kutak kuće i lagano prevesti automobilom kad se ide na odmor ili izlet.

Još ću jednom istaknuti kako prilikom kupnje ovih odličnih električnih vozila ne plaćate carinu niti bilo kakve druge troškove državi, što cijenu drži u vrlo prihvatljivim granicama.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Internet

Jeste li znali da je prosječni životni vijek neke tvrtke u Europskoj Uniji dvanaest godina? Rijetke su kompanije koje prebrode početne muke osvajanja tržišta....

Tech

Božić se bliži i vrijeme je darivanja, a vremena je sve manje. Ako ne znate što pokloniti, onda je najbolje raspitati se na trgovini...

Tech

Xiaomi je predstavio vlastite pametne naočale koje imaju mogućnost fotografiranja, prikazivanja poruka i obavijesti, upućivanja poziva, navigacije i prevođenja tekstova u stvarnom vremenu. Unatoč...

Tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač