Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Fortnite dobiva in-game video chat

Foto: Epic

Uz to što je jedna od najpopularnijih igara na svijetu, Fortnite je postao i mjesto za virtualno druženje, posebice od početka pandemije koronavirusa. Tvrtka Epic je najavila da igra uskoro dobiva novu opciju za komunikaciju u obliku in-game video chata.

Fortnite video chat će funkcionirati putem aplikacije Houseparty, s kojom je Epic i ranije surađivao. Igrači će moći preuzeti aplikaciju na svoje mobitele, povezati Houseparty sa svojim Fortnite računima, a zatim se pridružiti virtualnim chat sobama sa svojim prijateljima dok zajedno igraju na računalu ili PlayStationu. Video chat će se pojavljivati u gornjem dijelu zaslona.

Foto: Epic

Ova značajka će zasigurno biti zabavan dodatak standardnim battle royale borbama. Tijekom prošle godine igra Fortnite je priredila desetke koncerata, premijere trailera, pa čak i gledanje filmova u igri. S obzirom na to da se veći dio svijeta još uvijek bori s pandemijom COVID-19, ovo bi trebao biti zabavan način da se virtualno druženje u Fortniteu ipak malo približi stvarnom životu, piše Polygon.

Kreatori se nadaju da će značajka biti posebice korisna svim onima koji su u karanteni zbog koronavirusa, a integracija s Houseparty je već aktivna za PC, PlayStation 4 i PlayStation 5.

https://youtu.be/T8ag5AjOGVg
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Ponuda pokriva sve izdatke stvorene između 6. studenog i kraja 2020. godine.

Gaming

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe.

Gaming

Apple korisnici će ostati zaglavljeni u staroj Fortnite verziji, koju će moći igrati samo s drugim Apple korisnicima,

Gaming

Iz tvrtke Google su pojasnili da se Google Play pravila odnose na sve developere, te da ne smije biti izuzetaka.