Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Godeal24 predstavlja novogodišnju rasprodaju!

Povodom ulaska u novu 2023. godinu, Godeal24 predstavlja novogodišnju rasprodaju tijekom koje možete nabaviti Windows, Microsoft Office i mnoge druge računalne alate po iznimno sniženim cijenama.

Zašto riskirati skidanje alata iz besplatnih, ali nepouzdanih izvora, koji vam u budućnosti mogu donijeti više problema nego koristi, kad tijekom ove rasprodaje možete kupiti originalni ključ proizvoda koji će održavati vaš uređaj ažuriranim, a ponudit će i veći zaštitu i sigurnost?

Prema navodima Godeal24 web trgovine, novogodišnja rasprodaja 2023. najbolja je prilika za uštedu na softveru i elektronici. Iako je moguće nabaviti besplatne zamjenske softvere, zapravo ne postoji zamjena za Microsoft Office paket. Ako radite na poslu koji zahtijeva često slanje dokumenata kolegama i klijentima e-poštom, Microsoft Word i dalje ostaje standard, a ako trebate izrađivati proračunske tablice, Excel je još važniji za uspješno i kvalitetno obavljene radne zadatke. Tijekom trajanja ove rasprodaje, najnovija verzija Office 2021 Pro može postati vaša za samo 24,55 €, a zasigurno će poboljšati vašu produktivnost i rasteretiti vas razmišljanja o problemima sa softverom. Ako ste poslovnjak i trebate kupiti više od jednog primjerka Office Pro 2021, cijena postaje još niža, pa ćete ostvariti dodatan popust i platiti samo 13,05 € po komadu. Također, iz Godeal24 web trgovine napominju da prodaju samo originalne softvere i računalne alate!

Vrhunska rasprodaja – originalni MS Office 2021 već od 13,05 €

The most widely used Windows 10 Pro for only 7.25€. If you buy the bundle of Windows 10 Pro 2PCs, it’s as low as 6.12€ each. You can save more money and buy more new year gifts!

Vremenski ograničena rasprodaja – originalni Windows 10 Pro već od 6,12 €!

Čak 62% popusta na MS Officea pakete uz kupon kod “SGO62

>>> Ostala ponuda

Do 50% popusta na Windowse uz kupon kod “SGO50

>>> Ostala ponuda

Ponuda ostalih računalnih alata:

Ostala ponuda >>>

Godeal24 preprodaje Microsoft licence i druge softvere, što krajnjem kupcu omogućuje kupovinu raznih softvera po sniženim prilagođenim cijenama. Iz web trgovine navode da su licence 100% originalne i autentične te da nude uštedu do čak 90%. Također, kako bi svoje kupce osigurali, Godeal24 naglašava da zna “povijest” svake licence koju prodaje te da ih korisnici mogu koristiti bez problema. Licence kupljene na Godeal24 platformi su doživotne, kao i ažuriranja i podrška.

O kvaliteti usluge Godeal24 web trgovine govore i ocjene neovisne TrustPilot platforme, gdje je trgovina ocijenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija.

Osim toga, Godeal24 svojim kupcima nudi i profesionalnu tehničku podršku koju je moguće kontaktirati 24/7 na sljedećoj e-mail adresi: [email protected].

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

U prošloj godini više od 70.000 zaposlenika širom svijeta otpušteno je od strane velikih tehnoloških tvrtki. Tehnološke tvrtke uvijek su u vijestima, obično hvaleći...

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Biznis i posao

Microsoft svojim američkim zaposlenicima daje neograničeno slobodno vrijeme. Najava je objavljena u e-poruci zaposlenicima od Kathleen Hogan, Microsoftove glavne direktorice za ljudske resurse. Microsoft...

Internet

Nedavno je otkriven novi malware koji koristi sigurnosne propuste u 30 različitih WordPress plugin-ova. Do sada je zarazio stotine, ako ne i tisuće Word...