Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

GTA 6 je još u ranoj fazi razvoja i mogao bi se pojaviti tek 2025. godine

Foto: Rockstar Games

Sve je vjerojatnije da će igra Grand Theft Auto 6 izaći tek 2025. godine.

Tom Henderson, poznati youtuber, objavio je prošli tjedan videozapis u kojem detaljno razjašnjava razne glasine vezane za GTA 6. Prema njegovim tvrdnjama, radnja igre će biti smještena u modernoj rekreaciji Vice Cityja, a mapa će evoluirati i mijenjati se s novim sezonama i događajima. Takvu vrstu mape, primjerice, koristi igra Fortnite.

Osim toga, Henderson u videu također navodi da će GTA 6 nastaviti s praksom korištenja više likova s kojima se može igrati, uključujući žensku protagonisticu koja će preuzeti ulogu hakerice, piše PC Gamer.

Također, Hendersonove tvrdnje podupiru izjave Bloombergovog novinara Jasona Schreiera, koji je rekao da je igra GTA 6 još uvijek u ranoj fazi razvoja te da će imati mapu koja će se širiti i mijenjati s vremenom.

Ovo svakako nisu dobre vijesti za ljubitelje GTA franšize jer po svemu sudeći igrači će morati pričekati minimalno 4 godine kako bi zaigrali novi GTA 6.

Rockstar je trenutno zauzet radom na GTA 5: Enhanced Edition za PlayStation 5 i Xbox Series X, koja bi trebala izaći 11. studenog 2021. godine. Očekuje se da će poboljšana verzija donijeti nekoliko noviteta, a igrači mogu igrati besplatno GTA Online do veljače 2022. godine.

U periodu od sedam godina otkako se pojavio, GTA 5 prodan je u 130 milijuna primjeraka. Igra se i dalje nalazi na vrhu popisa najprodavanijih igara unatoč svojoj starosti.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

 Bill Mandel, predsjednik Udruge za 8K tehnologije i potpredsjednik Samsung Istraživačkog centra u SAD-u te Chris Chinnock, izvršni direktor Udruge za 8K tehnologije predstavili...

Gaming

Igra Dying Light 2 pridružit će se popisu igara koje će svoje lansiranje doživjeti sljedeće godine, s obzirom na to da je Techland odgodio...

Gaming

Tvrtka Razer je nedavno najavila svoj novi proizvod – navlake za prste. Iako zvuči kao dobra prvotravanjska šala, nije! Riječ je o ozbiljnoj ponudi...

Hi-tech

Stalna internetska povezanost u vozilu omogućuje automobilsku učinkovitost ali i dobro korisničko iskustvo. Automobilska učinkovitost koju omogućuje stalna internetska veza je dvosmjerna komunikacija sa...

Oglašavanje