Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

GTA 6 je još u ranoj fazi razvoja i mogao bi se pojaviti tek 2025. godine

Foto: Rockstar Games

Sve je vjerojatnije da će igra Grand Theft Auto 6 izaći tek 2025. godine.

Tom Henderson, poznati youtuber, objavio je prošli tjedan videozapis u kojem detaljno razjašnjava razne glasine vezane za GTA 6. Prema njegovim tvrdnjama, radnja igre će biti smještena u modernoj rekreaciji Vice Cityja, a mapa će evoluirati i mijenjati se s novim sezonama i događajima. Takvu vrstu mape, primjerice, koristi igra Fortnite.

Osim toga, Henderson u videu također navodi da će GTA 6 nastaviti s praksom korištenja više likova s kojima se može igrati, uključujući žensku protagonisticu koja će preuzeti ulogu hakerice, piše PC Gamer.

Također, Hendersonove tvrdnje podupiru izjave Bloombergovog novinara Jasona Schreiera, koji je rekao da je igra GTA 6 još uvijek u ranoj fazi razvoja te da će imati mapu koja će se širiti i mijenjati s vremenom.

Ovo svakako nisu dobre vijesti za ljubitelje GTA franšize jer po svemu sudeći igrači će morati pričekati minimalno 4 godine kako bi zaigrali novi GTA 6.

Rockstar je trenutno zauzet radom na GTA 5: Enhanced Edition za PlayStation 5 i Xbox Series X, koja bi trebala izaći 11. studenog 2021. godine. Očekuje se da će poboljšana verzija donijeti nekoliko noviteta, a igrači mogu igrati besplatno GTA Online do veljače 2022. godine.

U periodu od sedam godina otkako se pojavio, GTA 5 prodan je u 130 milijuna primjeraka. Igra se i dalje nalazi na vrhu popisa najprodavanijih igara unatoč svojoj starosti.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Prema Bloombergovim izvorima, God of War: Ragnarok bi ipak mogao biti lansiran u 2022. godini. Naime, prema najnovijim informacijama, PS4 i PS5 igra izaći...

Tehnologija

Roboti budućnosti će vrlo vjerojatno biti manji, pametniji i fleksibilniji. Znanstvenici sve više odbacuju krutu stranu robota kako bi ih učinili svestranijima. Jedan takav...

Igre i gaming

Epic Games Store je popularnu BioShock: The Collection trilogiju nedavno ponudio besplatno, a zainteresirani igre mogu preuzeti besplatno sve do 2. lipnja, kada nas...

Igre i gaming

Dobra vijest za obožavatelje Call of Duty franšize! Novi nastavak, Modern Warfare II, svoju objavu će dočekati 28. listopada ove godine. Riječ je o...