Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

GTA Online u novom ažuriranju dobiva noćni klub, prave DJ-eve i ples s partnerima

Klub Music Locker stiže 15. prosinca

Foto: Rockstar

GTA Online Cayo Perico heist stiže 15. prosinca i donosi novi otok prepun novog oružja i vozila. Osim toga, igrači će imati priliku steći nuklearnu podmornicu kao svoje sjedište. Rockstar je najavio da će dio ovog ažuriranja biti novi underground klub, Music Locker, koji će sadržavati setove umjetnika iz stvarnog svijeta i u kojem će vaš avatar moći zaplesati s prijateljem.

Music Locker bit će smješten neposredno ispod Diamond Casino & Resorta, koji je u novije vrijeme sadržavao građevinske elemente, a za tjedan dana otvorit će ga Detroit DJ Moodymann. Nakon toga, Berlin collective Keinemusik i DJ Palms Trax zabavljat će publiku.

Foto: Rockstar

Glazba je oduvijek bila veliki dio GTA, tako da se ovi noviteti savršeno uklapaju u igru. Rockstar je studio koji se najviše posvetio tematskim glazbenim listama i glazbenoj kulturi. Igra je predstavila sposobnost plesanja avatara u ažuriranju After Hours, a The Music Locker udvostručuje tu ideju i uvodi ples s partnerom te nove plesne pokrete za sve igrače, piše PC Gamer.

The Music Lockeru mogu pristupiti svi igrači, a oni koji imaju penthouse u Diamond Casinu mogu pristupiti VIP odjeljku s uslugom stolova. Rockstar također prati još nadolazećih vijesti usmjerenih na glazbu, uključujući nove radio stanice, proširenja postojećih stanica i još DJ-eva u onome što nazivaju “najvećim glazbenim ažuriranjem od lansiranja.” Music Locker stiže 15. prosinca.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Sve je vjerojatnije da će igra Grand Theft Auto 6 izaći tek 2025. godine. Tom Henderson, poznati youtuber, objavio je prošli tjedan videozapis u...

Igre

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Igre

Epic Games je još 2019. godine počeo s poklanjanjem igara.

Igre

Osim što obožava igrati igrice, baka gamerica je i veliki kolekcionar konzola za igranje

Oglašavanje