Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

H96 Max X3 TV BOX za najbolje iskustvo gledanja u 8K rezoluciji

Predstavljamo odličan TV BOX, model H96 Max X3 s naprednim mogućnostima i najnovijim opcijama za povezivanje s ostalim uređajima za Video i reprodukciju zvuka. H96 Max X3 TV BOX novija je verzija popularnog H96 Pro Plus modela, koja radi na Android 9.0 sustavu, i pruža vrhunski doživljaj gledanja TV sadržaja na 8K rezoluciji.

Android 9.0 je jedan od posljednjih verzija popularnog sustava za TV BOX uređaje. Pruža veću stabilnost od prethodnih verzija, i mnogo bolji pristup zabavnom sadržaju.

Sa ugrađenim 2.4G/5G Dual Band Wi-Fi hardverom, ovaj Box je spreman za spajanje na gotovo sve postojeće mrežne konfiguracije koje koristimo. Dual Band pruža nam pouzdanu konekciju u lokalnoj mreži, veliku, što u konačnici daje bolji doživljaj i zabavu čine potpunom.

H96 Max X3 specifikacije

Da bi TV Box radio bez smetnji i zastajkivanja, unutar kućišta je ugrađeno 4GB LPDDR3 radne memorije, kao i 64GB prostora za pohranu podataka. Moguće je podatkovni prostor proširiti TF karticom, koja neće doći sa uređajem. Procesor koji pogoni Android 9.0 je S905X3 Quad-core sa 64-bit arhitekturom Cortex-A55. Grafički čip je Mali-G31 MP2. Snažan procesor isporučit će kvalitetan video, za bolji doživljaj dok pregledavate sadržaj.

Dekodiranje H.265 standard traži manji promet mrežom, i zajedno u suradnji sa VP9 omogućit će dekodiranje velikog raspona video formata.

Bluetooth 4.5 tehnologija lako će i brzo upariti TV BOX sa BT tipkovnicom i mišom, kao i drugim BT uređajima kojima možete kontrolirati H96 Max X3.

H96 Max X3 TV BOX za vrhunsku kvalitetu 8K

S prednje strane TV Boxa nalazi se LSD zaslon s prikazom važnih detalja. Na zaslonu možete vidjeti vrijeme, status Wi-Fi konekcije, kao i status USB uređaja koji su priključeni.

Povoljan TV BOX sa 8K rezolucijom

H96 Max X3 može isporučiti 8K rezoluciju na 24fps ili 4K na 60fps. Odličan je uređaj za pregledavanje omiljenog video sadržaja, i za igranje igrica na velikom ekranu.

Podržava tehnologiju Miracast, što korisniku daje mogućnost da reproducira video sadržaj sa pametnog telefona na TV ekran.

Od USB priključaka na raspolaganju imate: 1x USB 3.0 + 1x USB2.0.

Uz TV BOX dolazi originalni daljinski upravljač, sa svim potrebnim tipkama za upravljanje iz udobnosti naslonjača.

U originalnom pakiranju nalazi se:

1x H96 Max X3 TV Box
1x HD kabel
1x Strujni adapter
1x daljinski upravljač
1x upute za korištenje na Engleskom jeziku

Iskoristite priliku, i povoljno kupite H96 Max X3 Box za cjelodnevno uživanje u vrhunskoj kvaliteti video sadržaja po vašem izboru.

1 komentar

1 komentar

  1. Damir

    22. srpnja 2020. u 22:11

    Imam problem sa ovim box om.na play store nista ne mogu da instaliram.uporno pise cekanje.veza sa netom je aktivna i you tube radi.i sve isto iako sam sve vratio na fabricko podesavanje.u cemu je problem?????

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Uređaj koji trenutno ima najpovoljniju cijenu na tržištu, X96Q TV Box nalazi se na Cafagovom webshopu. Ovaj vrlo popularni Android TV Box u trenu...

Akcije

Povoljno možete kupiti Q96HERO Android 10.0 Smart TV Box sa najnovijim tehnologijama koje donosi. Uživajte u pregledavanju sadržaja na modernom TV Box uređaju, koji...

Akcije

Internet trgovina geekbuying redovno svojim kupcima nudi posebne akcijske cijene. Još jednom koristimo priliku da predstavimo par proizvoda po akcijskim cijenama. Ovoga puta ponuda...

Akcije

Predstavljamo odličan uređaj za vrijeme koje provodite doma. Da bi dani lakše prolazili, za vrijeme akcije #OstaniDoma, možete se počastiti X88 Pro X3 Tv...

Oglašavanje