Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

H96 Max X3 TV BOX za najbolje iskustvo gledanja u 8K rezoluciji

Predstavljamo odličan TV BOX, model H96 Max X3 s naprednim mogućnostima i najnovijim opcijama za povezivanje s ostalim uređajima za Video i reprodukciju zvuka. H96 Max X3 TV BOX novija je verzija popularnog H96 Pro Plus modela, koja radi na Android 9.0 sustavu, i pruža vrhunski doživljaj gledanja TV sadržaja na 8K rezoluciji.

Android 9.0 je jedan od posljednjih verzija popularnog sustava za TV BOX uređaje. Pruža veću stabilnost od prethodnih verzija, i mnogo bolji pristup zabavnom sadržaju.

Sa ugrađenim 2.4G/5G Dual Band Wi-Fi hardverom, ovaj Box je spreman za spajanje na gotovo sve postojeće mrežne konfiguracije koje koristimo. Dual Band pruža nam pouzdanu konekciju u lokalnoj mreži, veliku, što u konačnici daje bolji doživljaj i zabavu čine potpunom.

H96 Max X3 specifikacije

Da bi TV Box radio bez smetnji i zastajkivanja, unutar kućišta je ugrađeno 4GB LPDDR3 radne memorije, kao i 64GB prostora za pohranu podataka. Moguće je podatkovni prostor proširiti TF karticom, koja neće doći sa uređajem. Procesor koji pogoni Android 9.0 je S905X3 Quad-core sa 64-bit arhitekturom Cortex-A55. Grafički čip je Mali-G31 MP2. Snažan procesor isporučit će kvalitetan video, za bolji doživljaj dok pregledavate sadržaj.

Dekodiranje H.265 standard traži manji promet mrežom, i zajedno u suradnji sa VP9 omogućit će dekodiranje velikog raspona video formata.

Bluetooth 4.5 tehnologija lako će i brzo upariti TV BOX sa BT tipkovnicom i mišom, kao i drugim BT uređajima kojima možete kontrolirati H96 Max X3.

H96 Max X3 TV BOX za vrhunsku kvalitetu 8K

S prednje strane TV Boxa nalazi se LSD zaslon s prikazom važnih detalja. Na zaslonu možete vidjeti vrijeme, status Wi-Fi konekcije, kao i status USB uređaja koji su priključeni.

Povoljan TV BOX sa 8K rezolucijom

H96 Max X3 može isporučiti 8K rezoluciju na 24fps ili 4K na 60fps. Odličan je uređaj za pregledavanje omiljenog video sadržaja, i za igranje igrica na velikom ekranu.

Podržava tehnologiju Miracast, što korisniku daje mogućnost da reproducira video sadržaj sa pametnog telefona na TV ekran.

Od USB priključaka na raspolaganju imate: 1x USB 3.0 + 1x USB2.0.

Uz TV BOX dolazi originalni daljinski upravljač, sa svim potrebnim tipkama za upravljanje iz udobnosti naslonjača.

U originalnom pakiranju nalazi se:

1x H96 Max X3 TV Box
1x HD kabel
1x Strujni adapter
1x daljinski upravljač
1x upute za korištenje na Engleskom jeziku

Iskoristite priliku, i povoljno kupite H96 Max X3 Box za cjelodnevno uživanje u vrhunskoj kvaliteti video sadržaja po vašem izboru.

1 komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...