Razno

HIBR jastuci su uvijek hladni

HIBR jastuk
HIBR

HIBR jastuk

Uskoro će hladnija vremena, ali za nas je bitno uvijek biti spreman. Ljeti se vjerojatno često nađete u situaciji da ne možete spavati od vrućine. U tom trenutku ćete očajnički okrenuti jastuk na hladnu stranu kako biste si dali oduška. Nakon 5 minuta se vraćate u pakao. To možete ponoviti možda dva puta tijekom noći, ali tu staje olakšanje.

HIBR je odlučio riješiti taj problem i razvio jastuke koji uvijek imaju hladnu stranu. Napravljeni su od posebno razvijene pjene koja smanjuje količinu topline koju jastuk može zadržati i time ga drži hladnim. Unutar jastuka se nalaze perle koje hlade, ublažavaju toplinu i održavaju jastuk udobnim i hladnim cijelu noć. Slični su običnim jastucima, ali sad ne morate brinuti da će vas slučajno ubosti pero.

Jastuk dolazi u tri različita oblika, a svi imaju istu tehnologiju hlađenja. Jastuci se mogu kupiti po $79, ali trenutno se ne dostavljaju van SAD-a.

HIBR je počeo kao Kickstarter projekt “Fohm” koji je uspio skupiti kapital za razvoj i proizvodnju prije skoro godinu dana, a u prosincu je počeo ozbiljnu prodaju.

Komentiraj

Odgovori

Vrh