Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

HIBR jastuci su uvijek hladni

HIBR jastuk

HIBR jastuk

Uskoro će hladnija vremena, ali za nas je bitno uvijek biti spreman. Ljeti se vjerojatno često nađete u situaciji da ne možete spavati od vrućine. U tom trenutku ćete očajnički okrenuti jastuk na hladnu stranu kako biste si dali oduška. Nakon 5 minuta se vraćate u pakao. To možete ponoviti možda dva puta tijekom noći, ali tu staje olakšanje.

HIBR je odlučio riješiti taj problem i razvio jastuke koji uvijek imaju hladnu stranu. Napravljeni su od posebno razvijene pjene koja smanjuje količinu topline koju jastuk može zadržati i time ga drži hladnim. Unutar jastuka se nalaze perle koje hlade, ublažavaju toplinu i održavaju jastuk udobnim i hladnim cijelu noć. Slični su običnim jastucima, ali sad ne morate brinuti da će vas slučajno ubosti pero.

Jastuk dolazi u tri različita oblika, a svi imaju istu tehnologiju hlađenja. Jastuci se mogu kupiti po $79, ali trenutno se ne dostavljaju van SAD-a.

HIBR je počeo kao Kickstarter projekt “Fohm” koji je uspio skupiti kapital za razvoj i proizvodnju prije skoro godinu dana, a u prosincu je počeo ozbiljnu prodaju.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Pogledajte što sve može

Oglašavanje