Geekmaxi
Geek Stuff

Hoverboard TW01s – povoljan i s dostavom u HR

Samobalansirajući skuter, poznatiji pod nazivom hoverboard, popularna je nova igračka koju možete vidjeti kako kruži po ulicama. Novi igrač u ovoj rastućoj tržišnoj grani, Megawheels, napravio je hoverboard koji je pogodan kako za iskusne korisnike, tako i za one koji se prvi put upoznaju s ovakvim gadgetima. Jednostavan a istovremeno robustan, njihov se uređaj pokazao vrlo jednostavnim za održavanje.

Zanimljivo, upravo su hoverboardi prošle godine doživjeli snažan pad potražnje, jer su se neki od njih zapalili prilikom korištenja. Upravo zbog ovakvih nedaća, svi novi aparati – tako i TW01s, o kojem je ovdje riječ – imaju certifikat UL2272, koji kaže kako su baterije unutar vatrootpornog kućišta i drastično otpornije no što je to bio slučaj ranije.

Izbor boja

Megawheels TW01s nudi se u pregršt boja: crna, bijela, crvena i plava jamče personalizaciju baš onako kako vama odgovara. Pritom i sami možete dodati neku naljepnicu ili kakav crtež kako biste se dodatno istaknuli u gomili.

Baterija

Pogoni ga Samsungova baterija, koja ispunjava sve sigurnosne certifikate na europskom tržištu. Autonomija iste proteže se do tri sata vožnje, što je poprilično za ovakav tip uređaja; imajte na umu kako ga zajašu osobe s prosjekom od 75 kg težine. Kao što je već istaknuto, certifikat UL2272 jamči zaštitu od zapaljenja.

Stabilizator

Samostabilizacija je jedan od ključnih osobina ovakvih uređaja: zadužena je za održavanje ravnoteže tijekom korištenja uređaja. Bez ugrađenih stabilizatora, osoba koja koristi hoverboard jednostavno bi pala s njega.

Motor

Baterija kao takva bila bi beskorisna da nije motora, i to komada dva. Snage 350 W svaki, jamče odličnu pokretljivost i responzivnost na vaša stopala. Njime ćete postići maksimalnu brzinu od 12,6 km/h; možda se ne čini puno, no ako još niste upravljali hoverboardom, i ovo će vam biti previše.

Dostupan i u Hrvatskoj

TW01s dosupan je na području Europske unije, uključujući i republiku Hrvatsku. Megawheels ističe kako je moguća dostava i u druge države, no potrebno ih je prije toga kontaktirati. Kupiti ovaj uređaj možete, inače, na Aliexpressu, no postoji opcija za plaćanje i na službenoj stranici proizvođača, pa razmislite i o toj opciji. TW01s košta inače 1.250 kuna (179,99 dolara), što je prilično povoljno. U našim trgovinama košta najmanje parsto kuna više.

Za kraj, u priloženom videu možete pogledati kako izgleda prvo iskustvo s hoverboardom; možda vas uvjeri da je ovo prava stvar za vas.

1 Komentar

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh