Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Igra Mechwarrior 5 stiže na Xbox u proljeće 2021. godine

Foto: Pirhana Games

Piranha Games studio je planirao objaviti proširenje za MechWarrior 5: Mercenaries zajedno sa Steam i GOG verzijama igre 10. prosinca. Međutim, ipak će ih objaviti na proljeće kako bi se izbjeglo poklapanje s lansiranjem dugoočekivanog Cyberpunk 2077. Željno i dugo očekivani RPG tvrtke CD Projekt Red trebao bi napokon stići tog datuma.

Svaki programer ili studio želi da njegova igra izađe što prije, međutim, kad je u pitanju poklapanje sa željno očekivanim naslovima, ipak je pametnije pričekati i odgoditi igru. Iz Piranha Games-a tvrde da je prvi dan prodaje i marketinga izrazito važan za uspješno lansiranje proizvoda te da će pomicanje datuma objavljivanja omogućiti igri MechWarrior 5: Mercenaries priliku i pažnju koju zaslužuje. Igra MechWarrior 5 debitirala je kao ekskluziva na Epic Games Store-u 10. prosinca prošle godine.

Osim toga, dodatno vrijeme će studiju omogućiti nadopunjavanje MechWarrior 5 za Xbox One, Xbox Series X i Xbox Series S, te da istovremeno pokrenu igru na još više platformi. To će biti prvi put od 2004. godine da je naslov MechWarrior dostupan na konzolama. Iz Piranhe tvrde da će “to biti prvo istinsko iskustvo MechWarriora ikad na konzoli”, piše Engadget.

Srećom, promjena datuma lansiranja neće utjecati na rad MechWarrior Online.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Prema SteamDB-u, najnoviji rekord svih vremena od 25.333.066 korisnika postignut je 2. siječnja 2021. godine.

Gaming

Studio CD Projekt Red možda čeka bitka na sudu.

Gaming

Tvrtka nije objavila podatke o tome koliko je novca vraćeno nezadovoljnim kupcima, ali to je evidentno utjecalo na prodaju.

Gaming

CD Projekt Red zaradio je u pretprodaji igre oko osam milijuna dolara.