Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Isto vrijeme na satu: Značenje poklapanja brojeva na digitalnom satu

Nije baš da svaki geek traži značenje istih brojeva na satu, ali smo odlučili napisati: što znače isti brojevi na satu? U nastavku slijedi kratki tekst na tu temu: isto vrijeme na satu, značenje i komentar na temu.

Ovisno od osobe do osobe, ali svi mi pogledamo na sat dnevno više desetaka puta. Osobe koje imaju sat na ruci često će pogledati na sat, ali i oni bez ručnog sata (pogled na zaslon mobitela ili na neki dio PC ekrana).

Dogodi se naravno da se pogode isti brojevi koji označavaju sate i minute. Na primjer, dogodi se da pogledamo na sat u 20:20, ili 11:11. Nismo praznovjerni, ali se gotovo svi sjetimo priča i proleti nam kroz razmišljanje značenje istih brojeva na satu. Ne znamo ga, ali razmišljamo o tom poklapanju, posebno kada se pojave isti brojevi na satu.

Tek toliko, da saznamo što mitovi govore na tu temu, odlučili smo napisati značenje brojeva na satu.

Ako vam se dogodi poklapanje, možete baciti pogled na tekst ispod, i vidjeti koliko ima, odnosno nema istine u obrazloženju.

Isti brojevi na digitalnom satu
Sat: Isto vrijeme na satu i značenje

Što znače isti brojevi na satu?

Prije nego nastavimo, napominjemo da se poklapanja brojeva odnose na digitalni sat. Ako pogledate na vašem računalu, ili smartphone uređaju na sat, u trenutku kada brojevi pokazuju:

00:00 – prema nekim mitovima trebali bi zaželjeti želju, jer postoji velika vjerojatnost da se ona i ostvari.

01:01 – može biti najava poziva od osobe koju dugo vremena niste čuli.

02:02 – znači da ste bili u snu osobe do koje vam je jako stalo.

03:03 – je trenutak poklapanja brojeva na satu koji kaže da vas je netko jako razočarao.

04:04 – znači da će vas neka osoba jako iznervirati.

05:05 – može biti najava neke bolesti, pa je dobro da se pripazite. Riječ je o praznovjerju naravno, ali valja biti na oprezu.

06:06 – može biti najava dolazeće SMS poruke od tajnog obožavatelja/ice. Moguće da će umjesto SMS poruke stići poruka na Viber ili WhatsApp, ali u to nismo sigurni, kao što nismo sigurni u istinitost svih ovih navoda.

Kako god, krenimo dalje:

07:07 – poklapanje kaže da vas simpatija doživljava kao prijatelja. Možda je vrijeme da bacite oko na drugu osobu.

08:08 – bivši dečko ili cura misli na tebe. Još bi bilo dobro da sutra taj bivši/a pogleda na sat u 06:06, pa da se odluči poslati SMS.

09:09 – isti brojevi na satu znače da će vas poljubiti dečko, cura ili simpatija.

10:10 – znači da crni dečko/cura misli na vas.

11:11 – ubrzo ćete od simpatije dobiti poljubac. Nemojte da se poljubac dogodi u 12:12 jer:
12:12 – znači svađu.

13:13 – dva nesretna broja trinaest zapravo su OK, jer znače da posebna osoba upravo misli na vas.

14:14 – znači da će vam netko izjaviti ljubav.

15:15 – ovi isti brojevi na satu znače da osoba smeđe kose misli na vas.

16:16 – znači da vam slijedi nova ljubav.

17:17 – poklapanje brojeva na satu znači da će vam se vratiti stara ljubav za kojom još uvijek žalite.

18:18 – baš kao i 10:10, znači da osoba crne kose misli na vas.

19:19 – osoba vama bliska je jako ljubomorna, pa je dobro da pazite što radite i budete na oprezu.

20:20 – osoba s kojom ste u vezi vjerna vam je i nema razloga za brigu.

21:21 – poklapanje ovih brojeva kaže da morate biti odlučni, i da ne odgađate važne odluke.

22:22 – osoba s kojom ste u vezi misli samo na vas, naprosto vas obožava.

23:23 – osoba plave kose će vam prići.

Zanimljivo za kraj

Kako i sami možete vidjeti, isti brojevi na satu u jednom danu mogu se pojaviti 24 puta. Ako uzmemo u obzir da dan ima 1.440 minuta, mala je vjerojatnost da pogledamo na sat u vrijeme kada se brojevi na satu poklapaju. Možda nam je zbog te činjenice zanimljivo tumačenje brojeva koji se poklapaju, ili nam je u podsvijesti ta neka mogućnost da ipak u toj priči ima nešto. Isto vrijeme na satu ima značenje; pitanje je: koje značenje?

Mi se (geek.hr) ne vodimo takvim mogućnostima, ali smo odlučili napisati tekst, za one osobe koje ipak vole pronaći objašnjenje brojeva koji se poklapaju. Tekst koji smo napisali je zabavnog karaktera, i nije podržan nikakvim znanstvenim radovima. Napisali smo opise koji dolaze iz tekstova takve prirode, možda s laganom šaljivom notom. Značenje brojeva na satu nekom će ipak pogoditi, ili će se osoba “potruditi” da pronađe vezu s napisanim tekstom.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Svakodnevnim pregledavanjem internet sadržaja, preuzimanjem dokumenata i aplikacija, kao i otvaranjem raznih poveznica koje dobijemo E-mail porukom, izloženi smo različitim vrstama računalnih napada. Ne...

Tech

Teško je sresti osobu kojoj prođe barem jedan dan, a da nije čula ili pročitala kraticu “PDV”. PDV je kratica od izraza “porez na...

Tech

Postoji više načina kako se pišu mjeseci na engleskom, različiti formati koji se koriste i naravno, razlika između Britanskog Engleskog i Američkog Engleskog. Pokazat...

Tech

Saznajte brzinu interneta koju imate na vašoj lokaciji. Brzina interneta lako se može provjeriti, kao i procesi koji možda guše brzinu već na vašem...

Internet

Filmora, jednostavan i bogat program za uređivanje video sadržaja. Proizvod je tvrtke Wondershare Technology koji će udovoljiti svim vašim potrebama i kreativnim zahtjevima. Wondershare...