Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

JIMMY JV85 PRO usisavač na baterije po promotivnoj cijeni na Geekbuying

Geekbuying web trgovina u ponudi ima još jedan odličan usisivač za svaki dom. Povodom predstavljanja novog modela, u trgovini Geekbuying usisivač JIMMY JV85 PRO možete kupiti po posebno niskoj cijeni. Predstavljamo u nastavku ručni usisivač Xiaomi JIMMY, koji radi na baterije, bez kabela, za što lakše usisavanje svih površina u vašem domu.

Xiaomi JIMMY JV85 PRO

Trenutno najsnažniji model iz svoje kategorije, JIMMY JV85 PRO nudi samo vrhunske rezultate usisavanja. Inteligentna rješenja, kvaliteta i patenti daju jedan proizvod koji se svakako ističe u svojoj klasi.

Snaga usisavanja 200AW može trajati i 70 minuta, kada se baterija u potpunosti napuni. Usisavač ima metalno, savitljivo crijevo za što bolji pristup svim zavučenim mjestima u kući. Patentirani horizontalni vrtlog „ciklon“ novost je u tehnologiji ovih usisavača, a pomaže boljem čišćenju i rezultatima kojima se drugi usisavači iz klase ne mogu pohvaliti.

Xiaomi JIMMY JV85 PRO

JIMMY JV85 PRO ima ugrađen LED zaslon, za prikaz svih važnih informacija o uređaju. Možete nadgledati stanje baterije, snagu kojom usisavač radi i druge informacije koje mogu zanimati sretnog vlasnika ovog elektroničkog kućnog pomoćnika.

Model kojeg spominjemo je tek izašao u prodaju, zbog čega se i nudi po promotivnoj cijeni. Jedan broj uređaja nalazi se na skladištima unutar Europske Unije, što znači da nećete plaćati carinu na paket koji ste naručili.

Svakako pogledajte detaljne specifikacije najnovijeg ručnog usisavača na baterije, pa možda naručite svoj primjerak. Iskoristite akciju koja traje, i budite među prvima koji imaju najnoviji model JIMMY JV85 PRO.

Tehničke karakteristike usisavača JIMMY

U par rečenica, još jednom ćemo spomenuti tehničke karakteristike novog usisavača.

Dakle, radi se o snažnom ručnom usisavaču na baterije, koji može isporučiti 200AW snage usisavanja. Jednom do kraja napunjena baterija može trajati i do 70 sati usisavanja.

Snaga dolazi kombinacijom korištenja najnovijih tehnologija, što znači da JIMMY ima u sebi ugrađen 550W snažan električni motor bez četkica, kojeg pogone pametna rješenja i elektronika koja nadgleda i optimizira rad usisavača. JIMMY ima 55% efikasan električni motor, čime je korisnost usisavanja povećana za 70%, ako usporedimo sa prethodnim modelima.

Električni motor se vrti na visokih 100,000o/min, čime se stvara horizontalni vrtlog, koji usisava sve što se nađe ispred otvora usisavača.

Pogledajte promotivnu stranicu proizvoda JIMMY JV85 PRO. Ako ste se odlučili za kupovinu ovog uređaja, iskoristite promotivni KOD: SMHJV85Z10, pomoću kojeg usisivač JIMMY JV85 PRO možete kupiti za povoljnih €288,79. Napominjemo, uređaj se prodaje sa skladišta u EU, a to znači brzu isporuku na vašu adresu, bez dodatnog plaćanja carine.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Predstavljamo nove modele, JIMMY H seriju usisavača za svaki dom. Iskoristite priliku i kupite povoljno najnoviji model JIMMY H serije usisivača. Baš u ovom...

Promo i akcije

U nastavku predstavljamo 3 usisivača za suvremeni dom. Iskoristite priliku i kupite sebi JIMMY usisivač po posebno niskoj cijeni. Iskoristite kupon kod koji donosimo...

Promo i akcije

Predstavit ćemo najnoviji model Dreame V11 ručnog usisivača na baterije. Za što bolju čistoću doma, trebate najbolji proizvod za čišćenje, u ovom slučaju usisavanje....

Promo i akcije

Stiže nam još jedna zanimljiva ponuda, u obliku modernog pametnog robota koji čisti sve površine stambenog prostora. Trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni, sa...