Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tips & Tricks

Kako nadograditi Windows 10 na najnoviji Windows 10 May 2020 update?

Microsoft Windows 10, May 2020 update već polako dolazi do krajnjih korisnika najnovijeg MS sustava, ali polako i oprezno, tek do određenog broja računara. Ako želite sami preuzeti najnoviju nadogradnju Windows 10 sustava, to možete napraviti tako da slijedite korake koje donosimo u nastavku.

Kako napraviti nadogradnju na najnoviji Windows 10?

Standardni postupak nadogradnje Windows sustava ne jamči da ćete dobiti i najnoviju nadogradnju (May 2020). Ipak, provjerite ažuriranje, prije nego posegnete za naprednim koracima koje ćemo napisati. Da bi provjerili i ažurirali sustav Windows 10, pokrenite Settings > Update& Security > Windows Update. Kliknite na gumb Check For Updates, i napravite ažuriranja koja su ponuđena.

Microsoft Windows 10 May 2020 update
Windows 10 May 2020 Update

Napravite ažuriranje Windowsa, da imate najnovije nadogradnje. Ipak, nemojte se začuditi ako na popisu Windows 10 nadogradnji ne vidite i najnoviji Windows 10 May 2020 update.

Zašto Windows 10 ne nudi najnoviji update svima?

Microsoft Windows 10 nudi najnoviju nadogradnju samo na određeni broj Windows 10 instalacija. Umjesto da puste nadogradnju na sve uređaje odjednom, manji broj nadogradnji može dati uvid u stabilnost najnovije nadogradnje. Ukoliko se i pojave poteškoće, one će se osjetiti na manjem broju instalacija, pa će tako i stručnjaci iz kompanije Microsoft lakše reagirati. Ako se pojave poteškoće, lako je zaustaviti preuzimanje sporne nadogradnje. Kada se poteškoće otklone, nadogradnja može biti puštena u opticaj.

Neke od značajnih nadogradnji Windows 10 sustava smo znali čekati i do mjesec dana, dok instalacijski paket nije stigao na sva računala u svijetu.

Ako ste pak nestrpljivi, i želite preuzeti nadogradnju prije nego ona i službeno dođe do vašeg računala, to možete napraviti uz pomoć Microsoft Update Assistant alata za nadogradnju sustava.

Napomena: Korištenjem ove metode za nadogradnju sustava vi svjesno zaobilazite postupak provjere valjanosti te iste. Ako ste manje vješt korisnik Windows sustava, predlažemo da sačekate i službeno puštanje nadogradnje do vašeg računala. Ukoliko ste nestrpljivi, i vješti ste u korištenju sustava Microsoft Windows 10, možete preskočiti red za čekanje.

Preuzmite Microsoft Update Assistant, i pokrenite preuzetu .exe datoteku. Pojavit će se prozor za nadogradnju na najnoviju verziju Windows 10 sustava. Potvrdite s klikom na gumb Update Now, i slijedite opcije koje nudi Update Assistant.

Nakon završenog preuzimanja, i instaliranja najnovijih datoteka, da bi završili postupak nadogradnje, Update Assistant će tražiti da napravite Restart sustava. Potvrdite restart, i sačekajte ponovno podizanje sustava Windows 10. Nadamo se da je instalacija prošla bez poteškoća, i da će novi Windows 10 May 2020 Update donijeti opcije koje ste priželjkivali.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Microsoft je nedavno najavio da će od 5. listopada njihov najnoviji operativni sustav, Windows 11, konačno postati globalno dostupan. Uz to, iz tvrtke su...

Akcije

Stigao nam je rujan, ljetovanja se bliže kraju, a to znači da je došlo vrijeme za povratak u uobičajenu rutinu. Učenici i studenti se...

Akcije

Microsoft je spreman za puštanje Windowsa 11 u pogon nešto kasnije ove godine. Nadogradnja će biti besplatna za one koji će je zatražiti s...

Apps & Software

CDKdeals.com jedna je od vrhunskih internet stranica s najboljom ponudom originalnih računalnih softverskih paketa, steam igara, raznih popularnih PC igara, PSN kartica, Xbox i...

Oglašavanje