Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Keysfan Halloween rasprodaja: Nabavite Windows 10 za 7,40 eura i besplatno nadogradite na Windows 11

Prošlog mjeseca svjedočili smo službenom predstavljanju i objavi novog Windows 11 operativnog sustava. To je obradovalo sve nestrpljive Windows korisnike i obožavatelje, a nedugo nakon, Microsoft je objavio da će svi Windows 10 korisnici moći besplatno nadograditi svoj sustav na Windows 11 i time učinio ponudu još zanimljivijom.

Nadogradnju je moguće obaviti na dva načina

Korisnici Windows 10 mogu pričekati obavijest o ažuriranju koju će Microsoft poslati, ili mogu manualno nadograditi svoj sustav klikom na izbornik koji se nalazi u lijevom kutu radne površine te “Start”>”Postavke”>”Ažuriranja i sigurnost”>”Windows Update”. Ipak, ažuriranja nisu dostupna svima jer je Microsoft odredio prioritete ažuriranja na temelju čimbenika kao što su specifikacije hardvera računala i starost uređaja. Ako specifikacije vašeg računala ne zadovoljavaju minimalne zahtjeve ili želite odmah iskusiti Windows 11, ovo je dobra prilika da ga odmah nabavite povoljno.

No, što učiniti ako nemate Windows 10? Postoje dva načina na koje možete nabaviti novi Windows 11. Prvi način je kupovina nove verzije Windows 11 operativnog sustava, a drugi način je nabavka Windows 10, što će u konačnici omogućiti besplatnu nadogradnju sustava na noviju verziju. Nije tajna da nadogradnja može biti izdašan trošak za budžet pa je uvijek korisno obratiti pozornost na popuste i ponude. Web trgovina Keysfan.com nudi licencirane softverske ključeve po nevjerojatno povoljnim cijenama.

Cijena najnovijeg Windows 11 softverskog ključa na Keysfan.com iznosi samo 17,28 eura, a u ponudi se nalazi i jeftiniji Windows 10 za nevjerojatnih 7,40 eura.

Ostvarite čak 50% popusta na Windows 11 i ostale Windows proizvode s kupon kodom: SKF50

Nevjerojatnih 60% popusta na Office proizvode s kupon kodom: SKF60

Iskoristite 60% popusta na Office + Windows pakete s kupon kodom: SKF60

Treba napomenuti da gore navedene ponude neće trajati dugo s obzirom na potražnju iz cijelog svijeta, pa ako želite nadograditi svoje računalo s boljim operativnim sustavom ili nekim drugim Microsoft proizvodom, požurite se i iskoristite ove iznimno povoljne ponude i popuste.

Keysfan je jedna od najvećih globalnih online trgovina digitalnih ključeva za razne softvere i igre. Ljudi iz cijelog svijeta polažu povjerenje u njihove proizvode, a zauzvrat imaju priliku nabaviti softvere po iznimno niskim prodajnim cijenama. Uz to, vjernost korisnika održava i uslužna korisnička podrška svjetske klase pa ova web trgovina predstavlja vrhunsku ponudu za kupnju bilo kojeg digitalnog softverskog ključa.

Postupak online narudžbe je jednostavan i siguran

Kupovina na Keysfan web trgovini ne može biti lakša i jednostavnija. Sve što trebate napraviti je odabrati svoj softverski ključ i izvršiti kupnju, a u roku od 24 sata, vaš kupljeni proizvod stići će na vaš e-mail. Keysfan je brend kojem možete vjerovati, stoga nemojte čekati s narudžbom i već danas zgrabite ove fenomenalne ponude.

Keysfan.com donosi siguran i ekonomičan način nabavke softvera za vaše računalo. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, njihova korisnička služba pružit će vam brzu i opširnu podršku, a sve što trebate napraviti je poslati e-mail na sljedeću adresu: [email protected].

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Ljetno vrijeme je vrijeme odmora i zabave, ali svakako i vrijeme priprema za nadolazeću akademsku godinu. Ako je vašem računalu potrebna nadogradnja, a pritom...

Promo i akcije

Podaci jedne ankete pokazali su da se Windows 10 može pronaći u 76,1% računala. Iz perspektive cjelokupnog ekosustava PC operativnih sustava, Windows 10 i...

Aplikacije i softver

Nakon kupovine novog računala, prva bitna stavka koju treba ispuniti je nabavka operativnog sustava i ostalih softvera. Zbog visokih cijena, mnogi posežu za besplatnim...

Aplikacije i softver

Word, Excel i PowerPoint su najčešći softveri kojima se okrećemo kada je riječ o pisanju dokumenata, analizi podataka i kreiranju prezentacija za poslovne, ali...