Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Laserska graverka LONGER RAY5 10W na akciji (promo kod)

Iskoristite priliku i kupite najnoviji model laserskog stroja za graviranje LONGER RAY5 10W. U nastavku ćemo predstaviti lasersku graverku, i dati neke zanimljive i korisne informacije o proizvodu.

U posebnoj akciji, povodom najave novog modela laserskog stroja za graviranje, možete obaviti kupovinu proizvoda po sniženoj cijeni. U nastavku ćemo predstaviti LONGER RAY 5 10W graverku, koju možete kupiti po posebno sniženoj cijeni, ako iskoristite promotivni kod koji ćemo dati u nastavku teksta.

Ponuda je vremenski ograničena, što znači da trebate biti odlučni i ugrabiti priliku. Ako ste u potrazi za dobrim strojem za graviranje, ovo je prilika.

LONGER RAY5 10W nudi vrhunske performanse i snagu graviranja, što će dobro doći za poslove rezanja i izrade različitih tiskovina. Bez obzira o kakvoj vrsti graviranja je riječ, uvjereni smo da će LONGER RAY5 10W poslužiti u vašim kreacijama.

Vrhunske mogućnosti graviranja

10W snažni laserski modul može rezati i do 20mm debeli komad od drveta, ili 30mm akril ploču. Za precizne rezultate rezanja, ili graviranja, modul može dati lasersku zraku 0.06×0.06mm debljine. To znači da se graviranje može izvesti na površini od tek 0.0036mm^2 što ovaj uređaj svrstava u TOP kategoriju laserskih strojeva za graviranje.

RAY5 10W ima ugrađen ESP32 čip, koji radi na 240MHz za brzo i efikasno graviranje. Mnogo je bolji od konkurentnih uređaja koji koriste 8-bit tehnologiju.

LONGER RAY5 10W graviranje

Korištenje laserske graverke je jako jednostavno i olakšano maksimalno. Upravljati LONGER RAY5 10W graverkom možete putem 3,5“ zaslona u boji, koji je osjetljiv na dodir. Ako je računalo u blizini, sve radove možete napraviti putem aplikacije specijalno izrađene za upravljanje laserskim strojem za graviranje.

Aplikacije koje možete koristiti su: LaserGRBL, LightBurn, i još neke druge, a podržani su Microsoft Windows 7 i noviji Microsoft sustavi, kao i macOS, te mnoge Linux distribucije.

Za izradu laserski graviranih proizvoda, podržani formati datoteka su: JPG, PNG, BMP, G-code, GIF, SVG, NC, GC i drugi.

LONGER RAY5 10W ima veliku površinu graviranja, da budemo precizni, možete gravirati na površini 400x400mm, što je optimalna površina i za hobi upotrebu, ali i za profesionalne radionice.

Uz pomoć dodataka, laserska graverka može biti vrhunski, odnosno profesionalni stroj za graviranje koji će raditi manje i veće serije proizvoda. U slučaju da se koristi u zatvorenom, slabije prozračnom prostoru, možete lasersku graverku opremiti posebnom zračnom pumpom, koja uklanja pojavu dima i tako daje preciznije rezultate rezanja. Svakako provjerite i dodatke, koji se mogu instalirati na stroj za lasersko graviranje.

Kako kupiti LONGER RAY5 10W graverku?

Laserski stroj za graviranje LONGER RAY5 10W trenutno je na akciji i možete ga kupiti po posebno sniženoj cijeni. U nastavku ćemo dati link na proizvod, i promotivni kod, s kojim možete dodatno uštedjeti.

Prije toga, prvo da napomenemo da se LONGER RAY5 10W nalazi u skladištima EU, što znači da ste oslobođeni dodatnih plaćanja carine.

U slučaju da ste primili robu sa greškom, LONGER svojim kupcima daje pravo povrata u roku od 7 dana. Osim toga, LONGER pruža 24-satnu podršku svojim kupcima, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini.

Promotivna akcija traje do 15. Kolovoza, a promotivni kupon kod je: R510WSAVE30. Nemojte oklijevati i iskoristite priliku. Tko god iskoristi promotivnu ponudu, i kupi LONGER RAY5 10W u ovom periodu, uz naručeni paket dobit će dodatno i 5W laserski modul besplatno.

Spomenuti kupon omogućit će vam da stroj dobijete po nevjerojatnoj cijeni od samo $429, što bi otprilike značilo da je LONGER RAY5 10W gotovo najjeftiniji i najsnažniji 10W laserski stroj za graviranje na tržištu.

Za vrijeme ove akcije, LONGER daje dodatnog motiva za svoje potencijalne kupce. Dakle, prvih 100 kupaca, koji kupe LONGER RAY5 10W u periodu koji smo spomenuli, dobit će poklon paket u vrijednosti od $39,90.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

Nvidia, tvrtka koja je mnogima donedavno “letjela bila ispod radara”, sada je postala jedna od najvrjednijih tvrtki ikada, a sve zahvaljujući porastu popularnosti umjetne...

Biznis i posao

Godinama okupljaju najjače tvrtke hrvatske tehnološke scene na jednom mjestu, besplatno nudeći poslove, edukacije i uvid u trendove budućnosti.

Promo i akcije

Bez obzira na to nazivate li se ljubiteljem kave, istinskim poznavateljem ili jednostavno kavopijom, dobra šalica kave (dvije, tri ili više) nešto je bez...

Tech

Centralno grijanje je najčešći sustav grijanja na našem području i može ga se pronaći u većini obiteljskih domova i javnih objekata. Većina ljudi zna...

Tech

NASA-in umirovljeni satelit Reuven Ramaty High Energy Solar Spectroscopic Imager (RHESSI) trebao bi ponovno ući u Zemljinu atmosferu gotovo 21 godinu nakon što je...

Tech

Liz Lambert, američka poduzetnica i hotelijerka, građevinski startup Icon i danska tvrtka BIG, udružili su snage kako bi 2023. godine u Teksas doveli prvi...

Promo i akcije

Pečenje kruha kod kuće u zadnje vrijeme postaje sve popularnije, a jedan od najvažnijih alata u procesu pečenja kruha je pekač za kruh. Iako...

Kripto

Umjetna inteligencija (AI) sa sobom je zaista donijela jednu pravu revoluciju u svijet tehnologije, a svijet kriptovaluta nije iznimka. Kriptovalute fokusirane na umjetnu inteligenciju...