Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Laserska graverka LONGER RAY5 10W na akciji (promo kod)

Iskoristite priliku i kupite najnoviji model laserskog stroja za graviranje LONGER RAY5 10W. U nastavku ćemo predstaviti lasersku graverku, i dati neke zanimljive i korisne informacije o proizvodu.

U posebnoj akciji, povodom najave novog modela laserskog stroja za graviranje, možete obaviti kupovinu proizvoda po sniženoj cijeni. U nastavku ćemo predstaviti LONGER RAY 5 10W graverku, koju možete kupiti po posebno sniženoj cijeni, ako iskoristite promotivni kod koji ćemo dati u nastavku teksta.

Ponuda je vremenski ograničena, što znači da trebate biti odlučni i ugrabiti priliku. Ako ste u potrazi za dobrim strojem za graviranje, ovo je prilika.

LONGER RAY5 10W nudi vrhunske performanse i snagu graviranja, što će dobro doći za poslove rezanja i izrade različitih tiskovina. Bez obzira o kakvoj vrsti graviranja je riječ, uvjereni smo da će LONGER RAY5 10W poslužiti u vašim kreacijama.

Vrhunske mogućnosti graviranja

10W snažni laserski modul može rezati i do 20mm debeli komad od drveta, ili 30mm akril ploču. Za precizne rezultate rezanja, ili graviranja, modul može dati lasersku zraku 0.06×0.06mm debljine. To znači da se graviranje može izvesti na površini od tek 0.0036mm^2 što ovaj uređaj svrstava u TOP kategoriju laserskih strojeva za graviranje.

RAY5 10W ima ugrađen ESP32 čip, koji radi na 240MHz za brzo i efikasno graviranje. Mnogo je bolji od konkurentnih uređaja koji koriste 8-bit tehnologiju.

LONGER RAY5 10W graviranje

Korištenje laserske graverke je jako jednostavno i olakšano maksimalno. Upravljati LONGER RAY5 10W graverkom možete putem 3,5“ zaslona u boji, koji je osjetljiv na dodir. Ako je računalo u blizini, sve radove možete napraviti putem aplikacije specijalno izrađene za upravljanje laserskim strojem za graviranje.

Aplikacije koje možete koristiti su: LaserGRBL, LightBurn, i još neke druge, a podržani su Microsoft Windows 7 i noviji Microsoft sustavi, kao i macOS, te mnoge Linux distribucije.

Za izradu laserski graviranih proizvoda, podržani formati datoteka su: JPG, PNG, BMP, G-code, GIF, SVG, NC, GC i drugi.

LONGER RAY5 10W ima veliku površinu graviranja, da budemo precizni, možete gravirati na površini 400x400mm, što je optimalna površina i za hobi upotrebu, ali i za profesionalne radionice.

Uz pomoć dodataka, laserska graverka može biti vrhunski, odnosno profesionalni stroj za graviranje koji će raditi manje i veće serije proizvoda. U slučaju da se koristi u zatvorenom, slabije prozračnom prostoru, možete lasersku graverku opremiti posebnom zračnom pumpom, koja uklanja pojavu dima i tako daje preciznije rezultate rezanja. Svakako provjerite i dodatke, koji se mogu instalirati na stroj za lasersko graviranje.

Kako kupiti LONGER RAY5 10W graverku?

Laserski stroj za graviranje LONGER RAY5 10W trenutno je na akciji i možete ga kupiti po posebno sniženoj cijeni. U nastavku ćemo dati link na proizvod, i promotivni kod, s kojim možete dodatno uštedjeti.

Prije toga, prvo da napomenemo da se LONGER RAY5 10W nalazi u skladištima EU, što znači da ste oslobođeni dodatnih plaćanja carine.

U slučaju da ste primili robu sa greškom, LONGER svojim kupcima daje pravo povrata u roku od 7 dana. Osim toga, LONGER pruža 24-satnu podršku svojim kupcima, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini.

Promotivna akcija traje do 15. Kolovoza, a promotivni kupon kod je: R510WSAVE30. Nemojte oklijevati i iskoristite priliku. Tko god iskoristi promotivnu ponudu, i kupi LONGER RAY5 10W u ovom periodu, uz naručeni paket dobit će dodatno i 5W laserski modul besplatno.

Spomenuti kupon omogućit će vam da stroj dobijete po nevjerojatnoj cijeni od samo $429, što bi otprilike značilo da je LONGER RAY5 10W gotovo najjeftiniji i najsnažniji 10W laserski stroj za graviranje na tržištu.

Za vrijeme ove akcije, LONGER daje dodatnog motiva za svoje potencijalne kupce. Dakle, prvih 100 kupaca, koji kupe LONGER RAY5 10W u periodu koji smo spomenuli, dobit će poklon paket u vrijednosti od $39,90.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tech

 LG Electronics (LG) najavio je da je u tijeku dodjela prve nagrade LIFE’S GOOD, s prijavama otvorenima od 6. rujna do 10. listopada. Nagrada...

Tech

Za ovaj moderni sindrom sigurno niste još čuli

Tech

Svake godine ponovno se suočavamo s nezapamćenim vrućinama. Ili ih stvarno ne uspijevamo zapamtiti, ili su vrućine svake godine sve veće, tolike da ih...

Tech

Pažljivo korištenje i održavanje laptopa u pravilu rezultira njegovim višegodišnjim služenjem svrsi. Kako bi se to i dogodilo, evo što trebate izbjegavati: Pregrijavanje Visoke...