Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Mini dron za odličnu zabavu, uz odličnu promotivnu cijenu

Minijaturni dron na daljinsko upravljanje jamči vrhunsku zabavu za djecu, ali i odrasle. Provjerite svoje letačke vještine, i usput se zabavite. Ovaj mini dron možete koristiti u zatvorenom, ali i na otvorenom kada nema jakog vjetra.

Mini dron dolazi s HD kamerom, i mnoštvom naprednih funkcija za što lakše upravljanje. Daljinski upravljač dolazi zajedno u kutiji, ali ovom letjelicom možete upravljati i pomoću vašeg smartphone uređaja. Jednostavno preuzmite aplikaciju i povežite dron s vašim pametnim telefonom.

Iako je malih dimenzija, mini dron ima mnoge funkcije, koje viđamo u većim profesionalnim letjelicama.

Mini dron za nezaboravnu zabavu

Da bi zabava bila kompletna, na prednjoj strani letjelice smještena je HD kamera. Fotografije s lakoćom možete napraviti pokretima ruke, ili kontrolom na daljinskom upravljaču. Senzori u dronu, zajedno s pametnim značajkama, olakšat će upravljanje i sačuvati vas mogućih frustracija. Mini dron može pratiti zadanu putanju leta, ima ugrađenu opciju One key return, odnosno da se vrati pritiskom na jednu tipku i opcije za okretanje 360°oko svoje osi.

Najbolji mini dron za kupiti

Kupiti mini dron možete za djecu ili sebi, što mnogi roditelji i čine. Budimo iskreni, odrasli obožavaju igračke na daljinsko upravljanje, a djeca su dobrodošao razlog za kupovinu.

Mini dron je kompaktan (8cm x 6,5cm x 3cm), kada je sklopljen. Rastvoren, i spreman za let ima dimenzije (10,5cm x 12,5cm x 3cm), što ga čini idealnim za letove u zatvorenim prostorijama.

Na daljinskom upravljaču imate sve potrebne komande za letenje, i napredne komande za izvođenje akrobacija u letu.

Letjelica se prodaje u dvije boje: Crna, Siva boja.

Jaka 3,7V baterija izdržat će 13 minuta kontinuiranog leta. Vrijeme letenja naravno varira, ovisno o akrobacijama koje izvodite, brzini letenja i korištenju kamere.

Ako uparite vaš smartphone s ovim mini dronom, za vrijeme letenja možete gledati snimke iz zraka u realnom vremenu. Uhvatite odlične fotografije iz zraka, kao pravi profesionalac.

Mini dron možete kupiti po povoljnoj promotivnoj cijeni od samo $22,99. Iskoristite priliku i kupite ovu minijaturni letjelicu s popustom od 40% od regularne cijene. Razveselite klince, ali i sebe jer će letenje mini dronom razveseliti svakoga tko upravlja ovom letjelicom.

U originalnom pakiranju doći će: 1x dron, 1x daljinski upravljač, 1x USB kabel za punjenje, set rezervnih propelera, set zaštitnih obruča za propelere, 1x odvijač, 1x baterija, 1x priručnik za aplikaciju, 1x priručnik za dron.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

U ponudu Smartus webshopa došao je novi Redmi Note 8T, nova verzija popularnog Note 8 mobilnog uređaja koji podržava NFC. Redmi Note 8T, kao...

Gadget

Najbolje je sa sigurne udaljenosti

Future

Ovo je velika stvar

Gadget

Kad je riječ o dronovima, priči nikad kraja. Iznenada su se stvorili na nebu i počeli nadgledati i snimati s visine, čime su zauzeli...

Oglašavanje