Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Mini dron za odličnu zabavu, uz odličnu promotivnu cijenu

Minijaturni dron na daljinsko upravljanje jamči vrhunsku zabavu za djecu, ali i odrasle. Provjerite svoje letačke vještine, i usput se zabavite. Ovaj mini dron možete koristiti u zatvorenom, ali i na otvorenom kada nema jakog vjetra.

Mini dron dolazi s HD kamerom, i mnoštvom naprednih funkcija za što lakše upravljanje. Daljinski upravljač dolazi zajedno u kutiji, ali ovom letjelicom možete upravljati i pomoću vašeg smartphone uređaja. Jednostavno preuzmite aplikaciju i povežite dron s vašim pametnim telefonom.

Iako je malih dimenzija, mini dron ima mnoge funkcije, koje viđamo u većim profesionalnim letjelicama.

Mini dron za nezaboravnu zabavu

Da bi zabava bila kompletna, na prednjoj strani letjelice smještena je HD kamera. Fotografije s lakoćom možete napraviti pokretima ruke, ili kontrolom na daljinskom upravljaču. Senzori u dronu, zajedno s pametnim značajkama, olakšat će upravljanje i sačuvati vas mogućih frustracija. Mini dron može pratiti zadanu putanju leta, ima ugrađenu opciju One key return, odnosno da se vrati pritiskom na jednu tipku i opcije za okretanje 360°oko svoje osi.

Najbolji mini dron za kupiti

Kupiti mini dron možete za djecu ili sebi, što mnogi roditelji i čine. Budimo iskreni, odrasli obožavaju igračke na daljinsko upravljanje, a djeca su dobrodošao razlog za kupovinu.

Mini dron je kompaktan (8cm x 6,5cm x 3cm), kada je sklopljen. Rastvoren, i spreman za let ima dimenzije (10,5cm x 12,5cm x 3cm), što ga čini idealnim za letove u zatvorenim prostorijama.

Na daljinskom upravljaču imate sve potrebne komande za letenje, i napredne komande za izvođenje akrobacija u letu.

Letjelica se prodaje u dvije boje: Crna, Siva boja.

Jaka 3,7V baterija izdržat će 13 minuta kontinuiranog leta. Vrijeme letenja naravno varira, ovisno o akrobacijama koje izvodite, brzini letenja i korištenju kamere.

Ako uparite vaš smartphone s ovim mini dronom, za vrijeme letenja možete gledati snimke iz zraka u realnom vremenu. Uhvatite odlične fotografije iz zraka, kao pravi profesionalac.

Mini dron možete kupiti po povoljnoj promotivnoj cijeni od samo $22,99. Iskoristite priliku i kupite ovu minijaturni letjelicu s popustom od 40% od regularne cijene. Razveselite klince, ali i sebe jer će letenje mini dronom razveseliti svakoga tko upravlja ovom letjelicom.

U originalnom pakiranju doći će: 1x dron, 1x daljinski upravljač, 1x USB kabel za punjenje, set rezervnih propelera, set zaštitnih obruča za propelere, 1x odvijač, 1x baterija, 1x priručnik za aplikaciju, 1x priručnik za dron.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Borba protiv klimatskih promjena i gubitka bioraznolikosti iznimno je mukotrpan i kompliciran proces. No, što ako postoji jednostavniji i kul način za to? Upoznajte...

Tech

Ministarstvo obrane Ukrajine zatražilo je od građana Kijeva koji posjeduju osobne dronove da ih posude vojsci kako bi pomogli u nadgledanju grada tijekom ruske...

Promo i akcije

U ponudu Smartus webshopa došao je novi Redmi Note 8T, nova verzija popularnog Note 8 mobilnog uređaja koji podržava NFC. Redmi Note 8T, kao...

Tech

Najbolje je sa sigurne udaljenosti

Tech

Ovo je velika stvar

Tech

Kad je riječ o dronovima, priči nikad kraja. Iznenada su se stvorili na nebu i počeli nadgledati i snimati s visine, čime su zauzeli...

Tech

Jedna od nasvestranijih kompanija na svijetu zacijelo je Xiaomi. Primarno poznat po svojim (odličnim!) smartfonima, u inventaru imaju još velik broj drugih gadgeta. Vjerovali...

Tech

Na pomolu rješenje velikog problema