Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Multifunkcionalni robot usisivač za sve poslove čišćenja

Iskoristite priliku i kupite po povoljnoj, akcijskoj, cijeni ovaj pametni i moderni automatski robot usisivač. Riječ je o multifunkcionalnom uređaju za čišćenje doma. Sve poslove čišćenja podnih površina možete prepustiti ovom praktičnom multifunkcionalnom usisivaču.

Kratki opis multifunkcionalnog usisivača

Robot usisivač lako će pokupiti manje i veće nečistoće sa poda. Zaboravite na vlasi, prašinu i druge nečistoće. Automatski usisivač robot će redovno obavljati poslove čišćenja. Za učinkovito čišćenje, i za što bolje rezultate, robot usisivač ima veliki spremnik za prašinu i prljavštinu.

Može se kretati po različitim površinama, tako da će jako dobro obaviti poslove čišćenja prostirača, keramičke površine, parket i laminat, kao i druge površine koje imamo doma.

Robot usisivač

Glavne značajke

Tri načina rada glavne su karakteristike ovog modernog robot usisavača. Može usisavati, obrisati i pomesti prljavštinu sa poda. Laserska tehnologija omogućava efikasan rad usisavača, i mogućnost obavljanja poslova čišćenja čak i u prostorijama koje su opremljene.

Velika snaga usisavanja daje vrhunske rezultate čišćenja.

Četkice obuhvaćaju veliku površinu čišćenja, smanjujući mogućnost da ostanu nečistoće, i na taj način pojačavaju efikasnost.

Robot ima u sebi ugrađenu snažnu 1200mAh litijsku bateriju. Baterija je dovoljno snažna da robot obavi sve poslove u stanu prosječne kvadrature.

Specifikacije uređaja

  • Boja: Crna, Bijela
  • Materijal: ABS plastika
  • Način čišćenja: 3 načina
  • Motor: Električni motor
  • Navigacija: Lidar + ultrazvučna
  • Baterija: model 18650, 3,7V 1200mAh litij
  • Snaga: 5W
  • Površina čišćenja: 180 metara kvadratnih
  • Mogućnost primjene: doma, ured, hotel, …

Ako se odlučite kupiti robot usisivač

U originalnom pakiranju dobit ćete: 1x robot usisivač, 1x USB kabel za punjenje, 1x vrećica za prašinu, 2 komada četkica, 1x jastučić, 1x upute o korištenju.

Trenutno se ovaj usisivač prodaje po cijeni od €26,99, što je popust od čak 76% u odnosu na originalnu cijenu. Iskoristite priliku i kupite sebi pomoćnika u kući. Ne brinite o prašini i prljavštini na podu, robot će uraditi posao umjesto vas.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tech

Božić se bliži i vrijeme je darivanja, a vremena je sve manje. Ako ne znate što pokloniti, onda je najbolje raspitati se na trgovini...

Tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač

Promo i akcije

Stiže nam još jedna zanimljiva ponuda, u obliku modernog pametnog robota koji čisti sve površine stambenog prostora. Trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni, sa...

Promo i akcije

Ovaj pametni robot usisivač marke Xiaomi možete naručiti iz skladišta u Njemačkoj (EU), i kupiti ga bez dodatnih troškova carine, sa brzom isporukom na...