Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Multifunkcionalni robot usisivač za sve poslove čišćenja

Iskoristite priliku i kupite po povoljnoj, akcijskoj, cijeni ovaj pametni i moderni automatski robot usisivač. Riječ je o multifunkcionalnom uređaju za čišćenje doma. Sve poslove čišćenja podnih površina možete prepustiti ovom praktičnom multifunkcionalnom usisivaču.

Kratki opis multifunkcionalnog usisivača

Robot usisivač lako će pokupiti manje i veće nečistoće sa poda. Zaboravite na vlasi, prašinu i druge nečistoće. Automatski usisivač robot će redovno obavljati poslove čišćenja. Za učinkovito čišćenje, i za što bolje rezultate, robot usisivač ima veliki spremnik za prašinu i prljavštinu.

Može se kretati po različitim površinama, tako da će jako dobro obaviti poslove čišćenja prostirača, keramičke površine, parket i laminat, kao i druge površine koje imamo doma.

Robot usisivač

Glavne značajke

Tri načina rada glavne su karakteristike ovog modernog robot usisavača. Može usisavati, obrisati i pomesti prljavštinu sa poda. Laserska tehnologija omogućava efikasan rad usisavača, i mogućnost obavljanja poslova čišćenja čak i u prostorijama koje su opremljene.

Velika snaga usisavanja daje vrhunske rezultate čišćenja.

Četkice obuhvaćaju veliku površinu čišćenja, smanjujući mogućnost da ostanu nečistoće, i na taj način pojačavaju efikasnost.

Robot ima u sebi ugrađenu snažnu 1200mAh litijsku bateriju. Baterija je dovoljno snažna da robot obavi sve poslove u stanu prosječne kvadrature.

Specifikacije uređaja

  • Boja: Crna, Bijela
  • Materijal: ABS plastika
  • Način čišćenja: 3 načina
  • Motor: Električni motor
  • Navigacija: Lidar + ultrazvučna
  • Baterija: model 18650, 3,7V 1200mAh litij
  • Snaga: 5W
  • Površina čišćenja: 180 metara kvadratnih
  • Mogućnost primjene: doma, ured, hotel, …

Ako se odlučite kupiti robot usisivač

U originalnom pakiranju dobit ćete: 1x robot usisivač, 1x USB kabel za punjenje, 1x vrećica za prašinu, 2 komada četkica, 1x jastučić, 1x upute o korištenju.

Trenutno se ovaj usisivač prodaje po cijeni od €26,99, što je popust od čak 76% u odnosu na originalnu cijenu. Iskoristite priliku i kupite sebi pomoćnika u kući. Ne brinite o prašini i prljavštini na podu, robot će uraditi posao umjesto vas.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Božić se bliži i vrijeme je darivanja, a vremena je sve manje. Ako ne znate što pokloniti, onda je najbolje raspitati se na trgovini...

Tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač

Promo i akcije

Stiže nam još jedna zanimljiva ponuda, u obliku modernog pametnog robota koji čisti sve površine stambenog prostora. Trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni, sa...

Promo i akcije

Ovaj pametni robot usisivač marke Xiaomi možete naručiti iz skladišta u Njemačkoj (EU), i kupiti ga bez dodatnih troškova carine, sa brzom isporukom na...

Tech

Predstavljamo novi Xiaomi usisavač VIOMI V2 Pro, koji se reklamira kao 2u1 uređaj za čišćenje vašeg doma. Radi uz pomoć LDS laserske navigacije, sa...

Tech

Smart Mall, novi web shop na Hrvatskom tržištu predstava svoj naprodavaniji robotski usisivač. Robotski usisivač s mop brisačem poda i spremnikom za vodu –...