Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Internet

Najbolja WordPress tema u 2020. godini

Svakim danom, u većem ili manjem broju, web majstori tragaju za dobrom WordPress temom. Traže za sebe najbolju, pa da spomenemo neke od njih, i napišemo članak na temu: Najbolja WordPress tema u 2020. godini. Teme se razvijaju, nadograđuju i ažuriraju u određenom vremenskom roku. Tako imamo slučaj da neka WordPress tema, koja je do jučer bila jako tražena i korištena, danas možda nije prvi izbor mnogima. Napisat ćemo naš izbor tema, po kategorijama za koje su teme primarno dizajnirane.

Najbolja WordPress tema može biti s licencom koja se plaća, ali ima i besplatnih WP tema koje se ističu i jako su kvalitetne.

Prije nego nastavimo s WordPress temama, predlažemo da pročitate članak u kojem smo objasnili, što je CMS, u kojem smo spomenuli WordPress kao najpoznatiji CMS u današnjem web svijetu.

Pa da krenemo, u nastavku slijedi naš izbor najboljih WP tema u 2020. godini.

Najbolje WordPress teme ćemo razvrstati po kategorijama, i u svakoj kategoriji ćemo predstaviti najbolje teme po našem izboru. Dat ćemo naš uvid u svaku temu, i kratku recenziju WP teme. Posebno ćemo se osvrnuti na opcije koje nudi svaka od tema, brzinu učitavanja i mogućnosti koje tema nudi u svojoj osnovnoj izvedbi.

Najbolja News tema

Najbolja WordPress tema za vijesti

Za odabir najbolje News WordPress teme vodili smo se potražnjom korisnika diljem svijeta. U popularnoj web trgovini ThemeForest, Newspaper je najprodavanija WordPress tema za vijesti i portale na kojima se objavljuju novosti. Newspaper tema je zapravo jako jednostavna, intuitivna, a opet sa mnoštvom mogućnosti da prilagodite News site koji želite pokazati javno. Kategorije su glavni način da složite vijesti po naslovnoj strani. Autori Newspaper teme za WordPress navode kako tema podržava lako umetanje video sadržaja sa YouTube, spremna je za AMP i potpuno je prilagođena prikazu na mobilnim uređajima.

Newspaper tema ima ugrađen GDPR, brza je, jednostavna i laka za korištenje za News site bilo kakve vrste. Možete je koristiti za vijesti, vijesti iz mode, kao osobni blog, blog za putovanja, i slične projekte.

Tema ima ugrađene opcije za Instagram, bbPress forum, BuddyPress, i WooCommerce. Newspaper tema podržava responzivne Google oglase kao i AdSense. Newspaper Tema nalazi se na poveznici.

Portfolio tema za WordPress

Leven portfolio tema radi jako dobro, brza je i responzivna. Moguće je odabrati između nekoliko zadanih glavnih stilova: osnovni, potpuno razvučena od ruba do ruba, osnovni Dark mode, potpuno razvučena od ruba do ruba s Dark mode bojama. Ako tražite osobnu portfolio temu, želite se predstaviti javno, kao freelancer ili Digital assistant, svakako isprobajte ovu portfolio temu. Tema je jednostavna, a opet sa svim potrebnim elementima, koji su potrebni da se predstavite potencijalnim poslodavcima.

Selfer portfolio tema za WordPress, još jedna tema uz pomoć koje možete predstaviti sebe, svoj rad i vještine koje posjedujete. Odlična je za razne online poslove, uz to i pisanje osobnog bloga. Tema Selfer je potpuno responzivna, prilagođena je za pregledavanje na računalu, tablet uređaju i mobilnim uređajima. U pozadini, dok si uređujete portfolio, imate mogućnost koristiti sve WordPress dodatke, kao i alate za lakše pozicioniranje elemenata na vašim stranicama. Jedna je među prodavanijim temama na web stranicama ThemeForest, s jako dobrim ocjenama i komentarima korisnika.

Foto blog besplatna tema za WordPress

Najbolja tema za fotografije

Odlučili smo pronaći i neke besplatne teme za WordPress. Slijedi kratka recenzija teme za Foto blog, odnosno korisnike koji se profesionalno ili amaterski bave fotografijom. Pokažite svoje fotografije online, da ih svi mogu vidjeti i uvjeriti se u kvalitetu vaših radova.

Prva besplatna foto blog WordPress tema koju ćemo spomenuti je Camer. Lijepo je dizajnirana, koristi Grid dizajn, i jednostavna je. Možete je preuzeti sa poveznice, iz službenog WordPress kataloga. Posebno je prilagođena za postavljanje fotografija, ali i teksta ukoliko to želite. Glavni fokus pokazat će fotografije koje izlažete na web stranici, sa opcijom da se pojavi i tekst ukoliko se kursor miša postavi na neku od fotografija.

Besplatna verzija nudi mogućnost rada s novim tekst alatom Gutenberg, što će olakšati objave i njihovo uređivanje. Čak i u besplatnoj inačici imate mnoštvo opcija, dovoljno da napravite odličan WordPress foto blog. Ako tražite mogućnosti pozicioniranja elemenata na svaku objavu posebno, uređivanje bočnog prostora na objavama i slično, onda ćete ipak trebati platiti Camer Pro.

Objava glazbenog sadržaja na WordPress stranici

Za objavu vaših osobnih, ili drugih glazbenih sadržaja, jedna od najboljih WordPress tema je Oscillator. U tražilici potražite WordPress tema Oscillator. Mi ćemo ukratko opisati koje mogućnosti nudi. Prvo da spomenemo, Oscillator tema se plaća, između $30 i $40, za najmanju licencu, pa sve do par stotina USD, za Premium Licencu.

Što sve nudi WordPress tema Oscillator? Mnoštvo opcija, posebno za objavu glazbenog sadržaja, s već instaliranim sliderom, kalendarom za objavu događaja, galeriju fotografija i video sadržaja. Najbolje od svega, WordPress tema Oscillator ima u sebi ugrađen glazbeni player, za reproduciranje glazbenog sadržaja koji ste postavili na svoj vlastiti server. Oscillator nudi sve moderne opcije za objavu na društvenim mrežama.

Zaključak

Ako ste u potrazi za nekom dobrom WordPress temom, za posebnu namjenu, najbolje bi bilo u tražilicu unijeti pojam, pogledati ponudu i pročitati komentare korisnika. WordPress je platforma na kojoj se mogu raditi web stranice gotovo svih kategorija, i jednostavno je nemoguće odabrati najbolje za svakoga. Najbolja WordPress tema može biti bilo koja, ako odgovara vašim potrebama i sadržaju koji želite objaviti. Važno je imati temu koja se redovno ažurira, sigurna je, brza i podržava moderne SEO standarde.

Jednom kada se odlučite za WordPress temu i kada zakupite domenu, potražite dobar, povoljan i pouzdan hosting.

Naš pouzdani hosting partner Hetzner nudi promotivnu ponudu, koju možete ostvariti putem našeg aff linka. Ako se odlučite za neki hosting paket, putem našeg aff linka, ostvarit ćete €20 kredita, a mi ćemo dobiti popuste na naša sljedeća plaćanja.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Kako odabrati kvalitetan WordPress template i na što obratiti pozornost prilikom odabira WP teme? Zašto je važna multifunkcionalnost teme i koje dobrobiti donosi demo...

Internet

Nedavno je otkriven novi malware koji koristi sigurnosne propuste u 30 različitih WordPress plugin-ova. Do sada je zarazio stotine, ako ne i tisuće Word...

Tech

Zašto odabrati WordPress sustav za izgradnju web stranice? Po čemu se WordPress razlikuje od drugih CMS-ova i koje su najvažnije karakteristike ovog popularnog sustava?...

Internet

Elementor je alat koji omogućuje izradu responzivnih web stranica bez znanja o kodiranju. Ima širok raspon značajki, uključujući mogućnost dodavanja klizača, galerija, obrazaca za...

Internet

Elementor je program za izradu web stranica WordPress koji nudi intuitivno sučelje koje omogućuje jednostavno, netehničko uređivanje web stranica. Elementor ima ‘drag and drop’...

Internet

WordPress je i dalje najpopularniji CMS u svijetu interneta. Dočekali smo 2021. godinu, još jedna u nizu vladavine popularnog CMS-a. U tom kontekstu, ovom...

Internet

Iz WordPress-a tvrde da će opcija utjecati na povećanje broja čitatelja.

Internet

Ako planirate pokretanje bloga, ovo su najbolje besplatne platforme...