Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

Najbolje pretprodaje kriptovaluta koje vrijedi razmotriti tijekom pada cijena na tržištu

kriptovalute

Nedavni pad cijena kriptovaluta otvorio je ogromne prilike pred sljedećim uzletom. Međutim, novi projekti pretprodaje mogli bi nadmašiti tržište zbog svojih ranih faza i sniženih cijena.

Ovaj članak razmatra najbolje kripto pretprodaje za kupnju tijekom pada. Razmatramo faktore poput trendova, narativa, upotrebe, tokenomike i drugih. Na temelju tih kriterija, najbolje pretprodaje su 5th Scape, Dogecoin20, 99Bitcoins, Mega Dice, Slothana i Dogeverse

Posjetite 5th Scape

Najbolje kripto pretprodaje za kupnju

1. 5th Scape

Nove upotrebe često predstavljaju najveći potencijal za rast u kripto industriji. Zbog toga su investitori u rane faze AI, igara i DePIN-a nedavno ostvarili izvanredne dobitke.

5th scape

Međutim, VR je najnoviji narativ koji će uzburkati tržište. 5th Scape predvodi put, donoseći novi pristup koji će revolucionirati igre.

Projekt je dosad prikupio značajnih 5 milijuna dolara, pružajući ogromne financijske resurse za lansiranje svoje revolucionarne inovacije.

Prema njihovoj web stranici, 5th Scape će pružiti hiperrealistična iskustva pokretana njihovim vlastitim VR naočalama i gejmerskim stolicama.

Projekt će započeti s igrom temeljenom na mješovitim borilačkim vještinama nazvanom Cage Conquest, pozivajući korisnike da sudjeluju u dinamičnim borbama, putovanju prvaka, strategijskom treningu i mnogo više.

Uskoro nakon toga slijedit će igre nogometa, streličarstva, automobilskih utrka i kriketa.

Investitori mogu kupiti $5SCAPE po cijeni od 0,00327 dolara, ali će ta cijena rasti tijekom pretprodaje. Početak trgovanja na burzi postavljen je na cijenu od 0,001 dolara, što predstavlja dobitak od 205% u odnosu na trenutnu cijenu.

Posjetite 5th Scape

2. Dogecoin20

Nakon nedavnog pada kriptovaluta, tržište meme kovanica se snažno oporavilo, pri čemu DOGE trenutno nadmašuje BTC. To ukazuje na neprekidnu želju za memeovima i postavlja temelje za još jednu sezonu memea.

dogecoin20

Dogecoin20 je jedna od najpopularnijih novih meme kovanica, a lansiranje na burzi događa se 18. travnja u 10:00 UTC, odmah prije dana Doge, koji također pada ove subote, 20. travnja.

S obzirom na monumentalno pozitivan utjecaj Doge dana na cijene meme kovanica i novitet Dogecoin20, to bi moglo omogućiti ogroman uspjeh nakon IEO-a.

Događaj pretprodaje DOGE20 bio je neviđen uspjeh, prikupivši preko 10 milijuna dolara u svojem otvarajućem tjednu.

Njegov rani zamah rezultat je niza novih inovacija, poput mehanizma Stake-to-Earn, koji trenutno pruža APY od 45%.

U međuvremenu, može se pohvaliti ograničenim opskrbom od 140 milijardi tokena, unoseći rijetkost i naznake dugoročnog uspjeha.

3. 99Bitcoins

99Bitcoins je dugogodišnji medijski izvor za kriptovalute koji je pokrenut 2013. godine. Osim svoje web stranice s vijestima, može se pohvaliti s više od 700 tisuća pretplatnika na YouTubeu i 2.8 milijuna pretplatnika na e-poštu.

99bitcoins

Tvrtka je nedavno pokrenula platformu Stake-to-Earn zajedno s vlastitom kriptovalutom, $99BTC.

Trenutno se nalazi u svojoj početnoj fazi pretprodaje po cijeni od 0,001 dolara. Ova cijena će rasti za jedan dan ili kada ukupno prikupljena svota dosegne 740.000 dolara.

Prema informacijama na njihovoj web stranici, token nudi prednosti poput interaktivnog učenja o kriptovalutama, nagrada u obliku tokena, alata i obrazovanja o BRC20 standardu, signala za trgovanje kriptovalutama, VIP zajednice i povećanja vrijednosti u skladu s prepolovljenjem bitcoina.

Također se može pohvaliti mehanizmom stakinga koji trenutno pruža približno 4.000% APY-a. Međutim, taj postotak će se smanjiti kako raste staking pool, što znači da oni koji traže najveći potencijal rasta trebaju djelovati brzo.

Dodatno, obzirom na veliku publiku, prirodnu korisnost tokena i velikodušne nagrade, indicirano je da zaliha pretprodaje neće dugo trajati.

Posjetite 99Bitcoin

4. Mega Dice

$DICE tvrtke Mega Dice još je jedna pretprodaja koja dolazi iz dobro uspostavljenog poslovanja. Trenutno, Mega Dice je jedan od vodećih kripto kazina s više od 50 tisuća igrača, 4 tisuće različitih igara i preko 50 milijuna dolara mjesečnih uloga.

mega dice

Sada, prvoklasno kripto kazino usredotočuje se na rast i dodaje vrijednost svojim igračima putem dolaska $DICE-a.

Povodom svoje pretprodaje, Mega Dice organizira airdrop vrijedan 2,25 milijuna dolara za igrače kazina. Održat će se tijekom tri kruga, s nagradama podijeljenim na 775 tisuća dolara po krugu.

Igrači casina imat će koristi od posjedovanja tokena $DICE, koji pruža ekskluzivan pristup novim značajkama, nagradama i pogodnostima. Vlasnici također primaju dnevne prihode temeljene na dobiti kazina, uz bonuse za rane prijave, ograničena izdanja NFT-ova i pristup programa preporuka.

Pretprodaja je trenutno dostupna po najnižoj cijeni ikad od 0,069 dolara, ali će ova cijena porasti kada se proda 14,7 milijuna $DICE tokena. Do sada je prodano 4,8 milijuna $DICE tokena.

Posjetite Mega Dice

5. Slothana

Slothana je nova pretprodaja meme tokena bazirana na Solani, nastala u tragovima ranijih senzacija poput Book of Meme i Slerfa.

slothana

Nakon njihovih respektivnih pretprodaja, BOME i Slerf su stvorili nebrojene milijunaše i vidjeli milijarde dolara u dnevnom trgovanju. Međutim, novi nasljednik Slothana je prikupila više od oba ova projekta tijekom svoje pretprodaje, postavljajući bikovski presedan za svoje lansiranje na burzi.

Slothana je uspješno prikupila impresivnih 10 milijuna dolara tijekom prva dva tjedana, potaknuta neumornim tržišnim apetitom za Solana meme tokenima i glasinama da je lukava Smog ekipa iza projekta.

Smog je još jedan Solana meme token koji je nakon lansiranja u veljači porastao 100 puta, dosegnuvši preko 200 milijuna dolara tržišne kapitalizacije. Oštro oko trgovaca brzo je primijetilo vezu između ta dva tima, s tim što je Smog komentirao prvu Slothaninu objavu kada je imala manje od 50 pratitelja.

SLOTH će biti lansiran za 11 dana, pa oni koji žele kupiti ovu kripto pretprodaju moraju brzo djelovati.

Posjetite Slothana 

6. Dogeverse

Naredna generacija meme inovacija stigla je u Dogeverse pretprodaju. Dogeverse je pionir u svojoj domeni, izazivajući industrijske norme kao prvi Doge kripto koji koristi multi-chain.

dogeverse

Lansiranje je planirano na Ethereumu, Solani, Baseu, BSC-u, Polygonu i Avalancheu.

Ova spoznaja omogućuje univerzalnu dostupnost, ruši zidove fragmentiranih blockchainova, osiguravajući da se svi trgovci mogu ujediniti pod zastavom jednog snažnog meme tokena.

Dodatno uzbuđenje donosi Dogeverse sa svojim mehanizmom stapanja, trenutno pružajući APY od 225%. Međutim, ovaj će se iznos smanjiti kako staking pool bude rastao.

S obzirom na privlačan uporabni slučaj, nije iznenađenje što je ICO do sada prikupio ogromnih 6 milijuna dolara.

Trenutno je cijena $DOGEVERSE kripto pretprodaje 0,000296 dolara. Međutim, ona će rasti tijekom $DOGEVERSE kripto pretprodaje.

Posjetite Dogeverse 

(Sponzoriani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...