Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Nova Laserska Graverka Ortur Laser Master 3 sa tri promotivne ponude

Ovom prilikom predstavljamo Ortur Laser Master 3 lasersku mašinu za graviranje koja je pobjednik u svojoj klasi.

U ponudi koju donosimo, ovaj model možete kupiti uz velike popuste, a na vama je da se odlučite koju promotivnu akciju želite iskoristiti. Tako je, donosimo čak 3 promotivne akcije, i svaka od njih nudi nešto drugo. Na vama je da odlučite koji popust želite iskoristiti da kupite najbolje iz kategorije laserskih mašina za graviranje. Još jednom da spomenemo, radi se o vrhunskoj Ortur Laser Master 3.

Ortur Laser Master 3 recenzija

Prije nego krenemo, uradit ćemo kratku recenziju i dati vam specifikacije za spomenutu lasersku graverku. Dakle, što sve nudi Ortur Laser Master 3 mašina za graviranje?

Ortur Laser Master 3 mogućnosti:

 • 20,000 mm/min brzina graviranja
 • 8mm dubina koju može postići ovaj model
 • 0.01 mm preciznost graviranja
 • 7 sigurnosnih opcija za zaštitu tijekom rada laserske graverke
 • Mnogo je dodataka u ponudi koje možete kupiti za specifične poslove graviranja
 • Automatska napomena za održavanje i redovan pregled laserske graverke

Ortur Laser Master 3 specifikacije:

 • Proizvođač: Ortur
 • Model: Master 3
 • Preporučena dimenzija radne površine: 400 x 400 mm
 • Snaga lasera: 10W
 • Valna duljina laserske zrake: 445 nm
 • Preciznost graviranja: 0.01 mm

Za razliku od drugih, Ortur laserske graverke nude najbolje u svojoj kategoriji. Možemo kazati da je Ortur Laser Master 3 industrijska laserska mašina za graviranje, iako po dimenzijama može biti korištena u domu, za manje poslove. Kako god, u kategoriji industrijskih graverki u dimenzijama 400 x 400 mm, Ortur Master 3 daje najbolje rezultate uz pristupačnu cijenu.

Cijenu nećemo posebno naglašavati, jer slijede 3 vrhunske ponude, točnije promotivni popusti za ovaj dolazeći model laserske graverke. Ortur Laser Master 3 možete kupiti po povoljnim cijenama, za vrijeme promotivne ponude koja vrijedi za ovaj model.

Ortur Laser Master 3 promotivne akcije

U nastavku ćemo spomenuti 3 promotivne akcije, da kupite Ortur Laser Master 3 po sniženoj cijeni. Na vama je da izaberete sebi najbolju ponudi i kupite si vrhunsku lasersku mašinu za graviranje.

Nastavite čitati, da vidimo što se nudi, i koliko popusta možete dobiti na ovu kupovinu.

Ortur Laser Master 3 promotivne cijene slijede u nastavku. Iskoristite ove akcije dok još traju. Podignite vaš posao na jednu višu razinu. Kupite si najbolji uređaj za lasersko graviranje, po promotivnim cijenama.

Ortur Laser Master 3 promo 1

Već u prvoj promotivnoj akciji možete uštedjeti na cijeni, i dobiti set alata u vrijednosti od $30. Iskoristite priliku, kupite vrhunsku mašinu i na poklon ćete dobiti alat koji svakodnevno koristite. Zavirite u ponudu i slijedite link.

Ortur Laser Master 3 Promo 1

Da bi iskoristili ovu ponudu, prilikom kupovine utipkajte promotivni KOD: OLM3PRESALE. Ako iskoristite akcijsku ponudu, uz kupljeni Ortur Laser Master 3 na dar ćete dobiti UGREEN set alata u vrijednosti od 30 USD.

Naravno, kada iskoristite promotivni KOD, koji smo objavili iznad, cijenu mašine za graviranje ćete sniziti sa €709,99 na €614,99.

Ortur Laser Master 3 promo 2

Za drugu promotivnu ponudu nećemo puno pisati. Najbolje je da posjetite link, a KOD: LM3ZB100 će donijeti sve pogodnosti kupovine Ortur Laser Master 3 mašine za graviranje.

Ortur Laser Master 3 Promo 2

Ako posjetite link, možete iskoristiti različite popuste, dobiti darove na kupovinu i još mnogo više. Ortur Laser Master 3 se prodaje po 3 različite cijene, i sve ovisi koliko ste brzi da iskoristite najbolji popust.

Ortur Laser Master 3 promo 3

Kako smo već spomenuli, imate priliku iskoristiti jedan ili više promotivnih akcija za prodaju nadolazećeg modela mašine za lasersko graviranje. Prije nego predstavimo i treću ponudu, trebamo spomenuti da nema najbolje od ove tri ponude. Jednostavno, svatko će odabrati najbolju ponudu za sebe. Ovisno o vašim potrebama i željama, iskoristite ponudu koja vama u ovom trenutku najbolje odgovara.

Ortur Laser Master 3 Promo 3

Ovo je link na treću promotivnu ponudu, a da bi iskoristili popust trebate utipkati KOD: NEW. Ako se odlučite kupiti Ortur Laser Master 3, možete dobiti potrošnog materijala u vrijednosti od 100 USD. To nije sve, nakon kupovine, tri kupca mogu ostaviti svoje dojmove, i kratku recenziju na kupovinu, da dobiju dodatne pogodnosti. Posjetite link i saznajte više na tu temu.

Završne riječi za kraj

Ovom prilikom smo predstavili najnoviji model laserske mašine za graviranje koju proizvodi tvrtka Ortur. Riječ je o modelu Laser Master 3. Radi se o vrhunskoj mašini i najboljoj u svojoj klasi. Tko želi povoljno kupiti kvalitetnu i preciznu lasersku graverku, ovo je odlična prilika. Možete kupiti vrhunski uređaj po povoljnoj cijeni.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Iskoristite priliku i kupite najnoviji model laserskog stroja za graviranje LONGER RAY5 10W. U nastavku ćemo predstaviti lasersku graverku, i dati neke zanimljive i...

Promo i akcije

Koristimo priliku da predstavimo dva noviteta na tržištu 3D Printer LONGER LK5 PRO i laserska graverka LONGER RAY 5. Ovo je posebna akcija, povodom...

Promo i akcije

U suradnji s Madethebest našim čitateljima predstavljamo ponudu koju ne smiju propustiti. U nastavku ćemo predstaviti laserske graverke, uz kratku recenziju svakog modela. Prije...

Promo i akcije

Detalji su ono što čini razliku u današnje vrijeme, a ako se želite pobrinuti da vaši proizvodi ili vama vrijedni predmeti izgledaju jedinstveno i...

Tech

Zamisli, dizajniraj, realiziraj! To je moto pod kojim je nastao Aufero Laser 2, još jedan uzbudljivi tehnološki proizvod koji nam definitivno potvrđuje da ulazimo...