Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tutoriali

Whatsapp ima novu značajku: Od sad možete poruke slati i sami sebi

WhatsApp
Foto: Shutterstock

WhatsApp koriste milijuni ljudi diljem svijeta, a ako ste jedan od njih, možda ste slučajno primijetili da vam se ovih dana nadogradila ta aplikacija za dopisivanje i video pozive. Nakon te nadogradnje vjerojatno imate novu zanimljivu značajku koja vam dopušta da šaljete poruke sami sebi. Mnogi bi se mogli pitati zašto uopće slati poruke sebi, ali zapravo je to vrlo korisno ako si želite poslati neke bilješke, dokumente, slike ili druge datoteke koje želite sačuvati brzo i efikasno.

Ako ne znate kako si poslati poruku na WhatsAppu, donosimo vam jedan jednostavni vodič u par koraka koji će vam to omogućiti.

1. Provjerite imate li instaliranu najnoviju verziju aplikacije WhatsApp tako što ćete u trgovini aplikacijama vidjeti postoji li ažuriranje. Ako nemate najnoviju verziju, postojat će gumb za ažuriranje, u protivnom ćete imati samo ovaj zeleni gumb “Otvori” kao što je prikazano na slici:

2. Kada ste sigurni da imate najnoviju verziju aplikacije, uđite u nju i odaberite opciju za kreiranje nove poruke koja se nalazi u donjem desnom kutu.

3. Tada će vam se otvoriti popis svih vaših kontakata koji posjeduju aplikaciju WhatsApp, a na popisu bi se vaš profil trebao nalaziti prvi, zajedno s vašom slikom i brojem mobitela. Odabirom tog kontakta (sebe) otvorit ćete razgovor u kojem sami sebi možete poslati što god želite.

Kao što smo rekli, radi se o jednoj dosta jedinstvenoj i zanimljivoj značajki koja bi mogla mnogima olakšati slanje i pohranu nekih podataka, a vidjet ćemo što će nam u budućnosti još donijeti ova, možda i najpopularnija aplikacija za komunikaciju na svijetu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Nema sumnje da je WhatsApp popularna društvena platforma koja korisnicima omogućuje slanje poruka, fotografija, video zapisa i datoteka te upućivanje audio i video poziva....

Promo i akcije

Posljednjih godina smo se svi navikli na pametne telefone i televizore i sada je vrijeme da se naviknemo i na pametne kućanske uređaje. Ako...

Kripto

U godini koja je pred nama, mnogi bi se mogli odlučiti početi ulagati u kriptovalute. Aktivnost je to koja je poprilično nepredvidiva, ali u...

Aplikacije i softver

WhatsApp, usluga za razmjenu instant poruka, planira omogućiti korisnicima povezivanje preko proxy servera kako bi korisnici mogli ostati na mreži čak i ako je...