Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Novo ažuriranje za igru Among Us stiže u prosincu

Foto: InnerSloth

Prije nekoliko mjeseci, programeri igre Among us, InnerSloth, otkrili su da je njihova igra postala toliko popularna da su otkazali planove za nastavak igre. Umjesto toga, svoju energiju će usmjeriti na poboljšanje postojeće igre koja je dostupna na mobilnim uređajima (iOS i Android) i osobnim računalima putem Steama, piše Engadget.

Nakon što radili na rješavanju nekih neželjenih napada povezanih s izborima i ažuriranju servera, tim je prije par dana objavio zakrpu koja dodaje opciju za anonimno glasanje, kao i preklopke za prikaz napretka zadatka, a to može biti nikad, uvijek ili tijekom sastanka. Zajedno s novim estetskim detaljima, dodana je i daltonistička podrška, što predstavlja ključnu promjenu pristupačnosti igre koja se uglavnom oslanja na boje, pa će se sad igrači moći međusobno razlikovati bez obzira na boje.

Novo ažuriranje koje željno iščekuju mnogi igrači trebalo bi stići sljedećeg mjeseca. Također, omogućilo bi igračima kreiranje popisa prijatelja i prijavu kolega koji su toksični ili varaju. Uz to, spomenuta je i nova mapa u razvoju koja će biti dostupna besplatno svim igračima, a veća je od trenutne Polus mape. Iz InnerSlotha također su potvrdili da je u tijeku izrada podrške za 12-15 igrača.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Fotografija se pojavila u okviru rubrike "Out & About".

Gaming

Službeno predstavljanje igre Cyberpunk 2077 odgođeno je za još tri tjedna, pa će se igra umjesto 19. studenog pojaviti tek 10. prosinca. Do sad...

Gaming

Valve bi trebao objaviti sljedeću seriju Dota 2 heroja do kraja studenog, dok bi sljedeća grupa trebala stići početkom 2021. godine.