Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Novo Joy Ride ažuriranje u Fortniteu donosi nam automobile, pick-up vozila i kamione

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila.

Foto: YouTube Screenshot / Fortnite

Jedna od najpopularnijih igara današnjice, Fortnite, ovog ljeta svojim igračima ispunjava želje. U najnovijem ažuriranju koje nosi naziv Joy Ride, igračima su postali dostupni automobili i druga vozila.

U Fortniteu se do sada našlo obilje različitih vrsta vozila koja su došla i prošla kroz prethodna ažuriranja, uključujući avione, helikoptere, brodove, golf cartove, jedrilice i terenska vozila, ali obični automobili su novi dodatak. Njihovo predstavljanje je najavljeno u ranijim trailerima, a sad su konačno s najnovijim ažuriranjem postali dostupni.

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila, a to su Islander Prevalent, sportski Victory Motors Whiplash, pick-up vozilo OG Bear, i veliki Titano Mudflap. Vozila je vrlo lako pronaći na mapi, ali problem može predstavljati to što ih morate puniti gorivom. Gorivo je moguće pronaći na benzinskim crpkama ili u kantama za benzin, piše The Verge.

Upotreba automobila u Fortnite svakako će promijeniti dinamiku igre. Automobili ne samo da omogućuju brzo kretanje nekim nepristupačnim dijelovima mape, već su i prilično smrtonosni. Igrači će sad moći brzo eliminirati protivnike tako da ih pregaze autom, a automobili su dovoljno snažni da probijaju zidove.

Različiti automobili imaju različitu maksimalnu brzinu i snagu, ovisno o brendu i tipu vozila, no baš svi su dovoljno jaki da ugroze protivnika.

Možda najneočekivaniji aspekt ovog novog ažuriranja su radiopostaje koje je moguće slušati u automobilima, pa će tako igrači uživati u pjesmama izvođača kao što su Lady Gaga, Drake, Ariana Grande i mnogi drugi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Crypto

Bitcoin je dobio značajnu nadogradnju koja bi trebala poboljšati privatnost i sigurnost. Pokrenuta je nadogradnja koda “Taproot” koja se dugo stvarala. Ažuriranje poboljšava i...

Automoto

Prema svemu sudeći, tvrtka Apple želi staviti u fokus razvoj električnog automobila. Bloombergovi izvori tvrde da Apple sada prebacuje svoju pozornost na razvoj potpuno...

Automoto

Suvremena tehnologija je u naše živote uvrstila telefone koji mogu preživjeti padove i vodu, satove koji mogu nesmetano nastaviti raditi čak i nakon mehaničkih...

Geek

Antivakseri na internetu gube veliku i važnu platformu na kojoj su do sada uspješno objavljivali svoj sadržaj. YouTube je u srijedu najavio veliko ažuriranje...

Oglašavanje