Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Novo Joy Ride ažuriranje u Fortniteu donosi nam automobile, pick-up vozila i kamione

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila.

Foto: YouTube Screenshot / Fortnite

Jedna od najpopularnijih igara današnjice, Fortnite, ovog ljeta svojim igračima ispunjava želje. U najnovijem ažuriranju koje nosi naziv Joy Ride, igračima su postali dostupni automobili i druga vozila.

U Fortniteu se do sada našlo obilje različitih vrsta vozila koja su došla i prošla kroz prethodna ažuriranja, uključujući avione, helikoptere, brodove, golf cartove, jedrilice i terenska vozila, ali obični automobili su novi dodatak. Njihovo predstavljanje je najavljeno u ranijim trailerima, a sad su konačno s najnovijim ažuriranjem postali dostupni.

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila, a to su Islander Prevalent, sportski Victory Motors Whiplash, pick-up vozilo OG Bear, i veliki Titano Mudflap. Vozila je vrlo lako pronaći na mapi, ali problem može predstavljati to što ih morate puniti gorivom. Gorivo je moguće pronaći na benzinskim crpkama ili u kantama za benzin, piše The Verge.

Upotreba automobila u Fortnite svakako će promijeniti dinamiku igre. Automobili ne samo da omogućuju brzo kretanje nekim nepristupačnim dijelovima mape, već su i prilično smrtonosni. Igrači će sad moći brzo eliminirati protivnike tako da ih pregaze autom, a automobili su dovoljno snažni da probijaju zidove.

Različiti automobili imaju različitu maksimalnu brzinu i snagu, ovisno o brendu i tipu vozila, no baš svi su dovoljno jaki da ugroze protivnika.

Možda najneočekivaniji aspekt ovog novog ažuriranja su radiopostaje koje je moguće slušati u automobilima, pa će tako igrači uživati u pjesmama izvođača kao što su Lady Gaga, Drake, Ariana Grande i mnogi drugi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Valve bi trebao objaviti sljedeću seriju Dota 2 heroja do kraja studenog, dok bi sljedeća grupa trebala stići početkom 2021. godine.

Gaming

Na internetu se nedavno pojavio video koji prikazuje različite tipove vozila koja će se pojaviti u igrici Cyberpunk 2077. U videu su prikazani razni...

Apps & Software

Što nam sve donosi najnovije Chrome ažuriranje?

Gaming

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe.