Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Novo Joy Ride ažuriranje u Fortniteu donosi nam automobile, pick-up vozila i kamione

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila.

Foto: YouTube Screenshot / Fortnite

Jedna od najpopularnijih igara današnjice, Fortnite, ovog ljeta svojim igračima ispunjava želje. U najnovijem ažuriranju koje nosi naziv Joy Ride, igračima su postali dostupni automobili i druga vozila.

U Fortniteu se do sada našlo obilje različitih vrsta vozila koja su došla i prošla kroz prethodna ažuriranja, uključujući avione, helikoptere, brodove, golf cartove, jedrilice i terenska vozila, ali obični automobili su novi dodatak. Njihovo predstavljanje je najavljeno u ranijim trailerima, a sad su konačno s najnovijim ažuriranjem postali dostupni.

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila, a to su Islander Prevalent, sportski Victory Motors Whiplash, pick-up vozilo OG Bear, i veliki Titano Mudflap. Vozila je vrlo lako pronaći na mapi, ali problem može predstavljati to što ih morate puniti gorivom. Gorivo je moguće pronaći na benzinskim crpkama ili u kantama za benzin, piše The Verge.

Upotreba automobila u Fortnite svakako će promijeniti dinamiku igre. Automobili ne samo da omogućuju brzo kretanje nekim nepristupačnim dijelovima mape, već su i prilično smrtonosni. Igrači će sad moći brzo eliminirati protivnike tako da ih pregaze autom, a automobili su dovoljno snažni da probijaju zidove.

Različiti automobili imaju različitu maksimalnu brzinu i snagu, ovisno o brendu i tipu vozila, no baš svi su dovoljno jaki da ugroze protivnika.

Možda najneočekivaniji aspekt ovog novog ažuriranja su radiopostaje koje je moguće slušati u automobilima, pa će tako igrači uživati u pjesmama izvođača kao što su Lady Gaga, Drake, Ariana Grande i mnogi drugi.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Automoto

Nakon stalnog povećanja cijena tijekom proteklih nekoliko godina, Tesla ih je sada drastično smanjila u svojoj ponudi električnih vozila u Europi i SAD-u, u...

Igre i gaming

Grupa kanadskih roditelja tužila je Epic Games zbog toga što su njihova djeca počela pokazivati simptome ovisnosti o igri Fortnite. Troje od njih su...

Igre i gaming

Epic Games uvodi novu vrstu računa za mlađe igrače koji će zahtijevati roditeljski pristanak prije nego što mogu poduzimati određene radnje poput kupnje proizvoda...

Aplikacije i softver

Posljednjih dana, internet su preplavile vijesti o značajkama koje WhatsApp testira u okviru beta verzije za Android, iOS i desktop. Konačno je poznata kompletna...