Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Novo Joy Ride ažuriranje u Fortniteu donosi nam automobile, pick-up vozila i kamione

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila.

Foto: YouTube Screenshot / Fortnite

Jedna od najpopularnijih igara današnjice, Fortnite, ovog ljeta svojim igračima ispunjava želje. U najnovijem ažuriranju koje nosi naziv Joy Ride, igračima su postali dostupni automobili i druga vozila.

U Fortniteu se do sada našlo obilje različitih vrsta vozila koja su došla i prošla kroz prethodna ažuriranja, uključujući avione, helikoptere, brodove, golf cartove, jedrilice i terenska vozila, ali obični automobili su novi dodatak. Njihovo predstavljanje je najavljeno u ranijim trailerima, a sad su konačno s najnovijim ažuriranjem postali dostupni.

Za sad je igračima dostupno samo četiri vrste automobila, a to su Islander Prevalent, sportski Victory Motors Whiplash, pick-up vozilo OG Bear, i veliki Titano Mudflap. Vozila je vrlo lako pronaći na mapi, ali problem može predstavljati to što ih morate puniti gorivom. Gorivo je moguće pronaći na benzinskim crpkama ili u kantama za benzin, piše The Verge.

Upotreba automobila u Fortnite svakako će promijeniti dinamiku igre. Automobili ne samo da omogućuju brzo kretanje nekim nepristupačnim dijelovima mape, već su i prilično smrtonosni. Igrači će sad moći brzo eliminirati protivnike tako da ih pregaze autom, a automobili su dovoljno snažni da probijaju zidove.

Različiti automobili imaju različitu maksimalnu brzinu i snagu, ovisno o brendu i tipu vozila, no baš svi su dovoljno jaki da ugroze protivnika.

Možda najneočekivaniji aspekt ovog novog ažuriranja su radiopostaje koje je moguće slušati u automobilima, pa će tako igrači uživati u pjesmama izvođača kao što su Lady Gaga, Drake, Ariana Grande i mnogi drugi.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Internet

Tehnološki gigant Google je jednoj od svojih najpopularnijih platformi, Google Prevoditelju, dodao podršku za još 24 nova jezika, koje govori više od 300 milijuna...

Aplikacije i softver

WhatsApp uvodi određene značajke koje su već neko vrijeme iznimno potrebne, uključujući onu koja bi mogla smanjiti širenje dezinformacija. Za početak, WhatsApp će dodati...

Automoto

Elon Musk, izvršni direktor tvrtke Tesla, na zabavi povodom otvorenja tvornice Giga Texas, najavio je da će sljedeće godine tvrtka konačno početi prodavati Cybertruck....

Kripto

Bitcoin je dobio značajnu nadogradnju koja bi trebala poboljšati privatnost i sigurnost. Pokrenuta je nadogradnja koda “Taproot” koja se dugo stvarala. Ažuriranje poboljšava i...