Geekmaxi
Sci-fi

Objavljen službeni teaser nove adaptacije romana Stephena Kinga, The Outsider

S nedavnom uspješnom adaptacijom IT: Chapter Two, nadolazećom drugom sezonom Castle Rock-a i dugoiščekivanim filmom Dr. Sleep može se reći da je literarna karijera Stephen Kinga doživjela potpunu transformaciju na male ekrane. Ovaj mastermind horor žanra uskoro će doživjeti još jednu televizijsku uspješnicu, a to je ekranizacija njegova romana The Outsider koji će početi s emitiranjem 12. siječnja sljedeće godine na HBO.

Teaser počinje s Terryem Maitlandom (Jason Bateman) koji trenira malu ligu, a uhićuje ga se zbog sumnje na ubojstvo jedanaestogodišnjeg Frankiea Petersona. Izbezumljen, Maitland odbacuje optužbe. Detektiv Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) koji sudjeluje u rješavanju ubojstva poznaje Maitlanda otprije, budući da trenira i njegovog sina te mu je doista teško povjerovati u težinu optužbi. Sve postaje još čudnije kada se otisci prstiju poklope s Maitlandovima, a snimka nadzorne kamere dokaže da je Maitland u to vrijeme bio udaljen 80 kilometara. No, kako je moguće da je netko na dva mjesta mjesta odjednom? U cijelu priču podmuklo se ušuljala i nadnaravna sila…

Prve dvije serije od deset režira Jason Bateman, dok su ostali režiseri Marty Bowen, Richard Price i Jack Bender. U seriji se pojavljuju i Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca, Hettienne Park i Michael Esper.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh