Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Oclean nudi sjajne popuste povodom svoje promocije Happy Brush

Oclean Happy Brush

Dentalna higijena je nešto čemu više puta dnevno moramo posvetiti našu pažnju. Upravo zato je bitno o njoj brinuti uz najbolje moguće proizvode koji se mogu pronaći na tržištu. Među takve definitivno spadaju proizvodi tvrtke Oclean koja se specijalizirala upravo za dentalnu higijenu.

Osim toga, kreirali su jednu sjajnu promociju Happy Brush u kojoj nude svoje proizvode po odličnim cijenama. Može se reći kako su ih podijelili u četiri najbitnije kategorije o kojima ćemo reći nešto više.

Novi model – Oclean Endurance

Prvo se osvrnimo na novi model kojeg Oclean ima u svojoj ponudi. Njegovo je ime Oclean Endurance, a radi se o četkici za zube koja je idealna ako imate problema s krvarenjem desni nakon pranja. Uz takozvani “Soft Brush Head”, odnosno meku glavu četkice, kao i njezin nježni način rada, ovaj problem trebao bi ostati iza vas.

Ova se četkica može kupiti u dva različita paketa. U jednom od paketa možete dobiti Oclean Endurance četkicu uz zidni držač, a u drugom će ona doći uz zidni držač i 6 zamjenskih glava četkice. Također, uz oba paketa kao poklon dolaze i dva konca za zube.

Oba ova paketa možete dobiti po nižim cijenama uz promotivni kod ENDURANCE. Prvi će biti snižen s $29.99 na $24.99, dok će drugome cijena pasti s $39.99 na $34.99.

Najbolji odabir za putovanja

Vrlo vjerojatno na putovanja sa sobom nosite i svoju četkicu. To ponekad može biti problematično iz više razloga, ali uz Oclean tih problema neće biti. Pogledajmo koji su najčešći i koje Oclean ima rješenje za njih.

Slaba baterija četkice

Slaba baterija jedan je od najčešćih problema prilikom korištenja svoje četkice na putovanjima. Kao idealno rješenje u takvim situacijama kreiran je Oclean Flow. Njegova baterija traje čak 180 dana, a paket koji uključuje ovu četkicu u standardnoj, crvenoj i plavoj verziji, možete kupiti za $34.99.

Širenje bakterija

Ako je širenje bakterija nešto što vas brine, vrlo vjerojatno je najbolje rješenje za vas Oclean Air 2T. Ovaj sjajan paket može se kupiti po cijeni od $69.99, a on uključuje Oclean Air 2T električnu četkicu za zube, torbicu za putovanje, zidni držač i 4 zamjenske glave četkice.

Teško je nositi četkicu sa sobom

Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti nositi svoju četkicu za zube sa sobom na putovanje, odlično rješenje za vas je Oclean W1 Water Flosser. Radi se o jednom prijenosnom i jako korisnom gadgetu u koji možete obaviti svoju oralnu higijenu bez previše muke oko transporta. Njegova je cijena $83.99, ali uz promotivni kod OCW1 možete ga kupiti za $73.99.

Najbolja vrijednost za vaš novac

Ako jednostavno gledate kako kupiti najbolji mogući proizvod, a pritom i uštedjeti, Oclean F1 je pravo rješenje. On dolazi u paketu s 4 zamjenske glave četkice, a originalna cijena mu je $34.99. Međutim, uz promotivni kod CAREF1, vaš može biti za $24.99.

Najbolji paketi za osjetljive desni

Osjetljive desni su problem kojeg imaju mnogi, a pranje zuba mogu učiniti vrlo neugodnim iskustvom. Ako osjećate bol prilikom pranja, najbolje rješenje za vas bio bi paket koji uključuje električnu četkicu za zube Oclean X Pro Smart. Ona se može kupiti sama ili uz 4 zamjenske glave četkice, a kupci će dobiti popust od 10% na kupovinu ako iskoriste kod OCLEAN10.

S druge strane, ako se bojite bakterija i njihovog širenja, četkica Oclean S1 UVC Sterilizer koja se može kupiti za $32.99 bit će pravi odabir.

Ostali pribor

Osim samih četkica, Oclean nudi i širok izbor različitog pribora za pranje zuba. Štoviše, taj se pribor može nabaviti u jednom paketu koji uključuje:

  • 8 zamjenskih glava četkica
  • punjač i držač za Oclean četkice X Pro/X/Z1/F1
  • 2 standardne mlaznice za Oclean W10
  • bežični punjač za Oclean X Pro Elite
  • torbica za putovanje za X Pro Elite/X Pro/X/Z1/F1

Kupci tako mogu uz promotivni kod 20OFFA dobiti 20% popusta prilikom kupovine ostalog pribora u Ocleanu. Kliknite ovdje za više informacija i kupovinu!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Ovom prilikom ćemo predstaviti pametnu četkicu za zube, jednog od najboljih svjetskih brendova Oclean. Oclean je brend koji se specijalizirao i nudi proizvode vrhunske...