Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

OnlyFans ipak odustao od planirane zabrane eksplicitnog sadržaja

Puno se prašine diglo oko promjena koje je prošlog tjedna najavio OnlyFans. Prošlotjednom odlukom tvrtke, planirano je da od listopada pornografija postane zabranjena na platformi. S obzirom na to da je OnlyFans svoju slavu stekao na provokativnom erotskom sadržaju, to je naravno izazvalo negodovanje mnogih korisnika. Nakon reakcije javnosti, tvrtka je ipak odlučila zadržati eksplicitne sadržaje na svojoj platformi.

Do nove odluke došlo je nakon što su postignuti dogovori s bankama, koje su pristale da se kreatori sadržaja i dalje plaćaju putem njihovih servisa, čak i oni čiji se sadržaji kvalificiraju kao “eksplicitni”. Iz tvrtke ističu da je OnlyFans poznat kao platforma na kojoj ima mjesta za sve.

Bijesne reakcije korisnika i kreatora tako su utjecale na odluke banaka zbog kojih je problem i nastao. Ipak, glasnogovornik OnlyFansa odbio je reći s kojim bankama su sklopili ili obnovili ugovore o obradi plaćanja.

“Predložene izmjene koje su trebale stupiti na snagu 1. listopada 2021. godine više nisu relevantne zbog toga što smo uspjeli uvjeriti bankarske partnere da OnlyFans može podržati sve vrste kreatora”, objasnio je glasnogovornik, a prenosi Variety.

OnlyFans je osnovan 2016. godina, ima preko 130 milijuna registriranih korisnika i preko 2 milijuna kreatora. Kroz platformu mjesečno prođe oko 300 milijuna dolara pa nije iznenađenje da je u konačnici dogovor ipak postignut s bankama na obostrano zadovoljstvo.

Važno je i to što je OnlyFans na svoju platformu uspio privući i neke poznate osobe kao što su Bhad Bhabie, Cardi B, Jordyn Woods, Bella Thorne, Amber Rose, Blac Chyna, Rubi Rose i Tana Mongeau.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Joberty, online platforma IT poslova koja povezuje poslodavce i kandidate u transparentan eko-sistem, od danas je službeno počela s radom u Hrvatskoj. Kao jedinstvena...

Crypto

Kina sve više radi na tome da ograniči kriptovalute. Narodna banka Kine objavila je da se sve transakcije kriptovalutama smatraju nezakonitim i poziva na...

Apps & Software

YouTube je od veljače 2020. godine uklonio više od milijun videozapisa koji se odnose na opasne i netočne informacije o koronavirusu, poput lažnih lijekova...

Apps & Software

OnlyFans, platforma koja je svoju popularnost stekla zbog sadržaja za odrasle kojeg nudi, lansira novu aplikaciju bez golotinje. Aplikacija se ranije nije mogla pronaći...

Oglašavanje