Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

OnlyFans lansirao novu aplikaciju bez golotinje

Foto: OFTV

OnlyFans, platforma koja je svoju popularnost stekla zbog sadržaja za odrasle kojeg nudi, lansira novu aplikaciju bez golotinje. Aplikacija se ranije nije mogla pronaći u ponudi Google Play ili Apple App trgovina zbog erotskog sadržaja.

Nova aplikacija, OFTV, u razvoju je još od siječnja, a izvorno je bila dostupna samo autorima i pretplatnicima OnlyFansa. Sada OnlyFans planira ponuditi OFTV široj publici. Platforma se može pohvaliti s više od 800 videozapisa od više od 100 kreatora, a teme su svestrane, od kuhanja do meditacije.

Aplikacija nudi i seriju Unlocked, koja sadrži ekskluzivne intervjue s OnlyFans kreatorima poput Mie Khalife i Belle Thorne, piše Mashable.

OnlyFans ima više od milijun kreatora koji ostvaruju 2 milijarde dolara godišnje prodaje. Tvrtka uzima 20 posto i godišnje zaradi oko 400 milijuna dolara. Ipak, glasnogovornik tvrtke objasnio je da ne planiraju prihvatiti taj model s OFTV-om te da se neće naplaćivati pristup aplikaciji.

Ovo je samo jedan od koraka kojim se OnlyFans želi odmaknuti od golotinje. Iako je platforma poznata po eksplicitnom sadržaju, postoje i instruktori fitnesa, plesači i umjetnici koji koriste platformu za objavljivanje svog sadržaja i povezivanje s fanovima.

Sve u svemu, sigurno je da će OFTV tvrtki pomoći da uđe u mainstream, ali nije sigurno hoće li se OnlyFans uspjeti osloboditi reputacije koju je davno stekao, a koja nije loša, samo nije za osjetljive ljude.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Sensor Tower, tvrtka koja prati popularnost aplikacija, objavila je da se Telegram pridružio klubu aplikacija koje su globalno preuzete više od milijardu puta. Svoju...

Apps & Software

WhatsApp u Sao Paulu u Brazilu testira novu značajku, koja bi trebala omogućiti korisnicima da putem aplikacije pronađu lokalne trgovine i servise, najavio je...

Apps & Software

YouTube je od veljače 2020. godine uklonio više od milijun videozapisa koji se odnose na opasne i netočne informacije o koronavirusu, poput lažnih lijekova...

Apps & Software

Puno se prašine diglo oko promjena koje je prošlog tjedna najavio OnlyFans. Prošlotjednom odlukom tvrtke, planirano je da od listopada pornografija postane zabranjena na...

Oglašavanje