Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

OnlyFans lansirao novu aplikaciju bez golotinje

Foto: OFTV

OnlyFans, platforma koja je svoju popularnost stekla zbog sadržaja za odrasle kojeg nudi, lansira novu aplikaciju bez golotinje. Aplikacija se ranije nije mogla pronaći u ponudi Google Play ili Apple App trgovina zbog erotskog sadržaja.

Nova aplikacija, OFTV, u razvoju je još od siječnja, a izvorno je bila dostupna samo autorima i pretplatnicima OnlyFansa. Sada OnlyFans planira ponuditi OFTV široj publici. Platforma se može pohvaliti s više od 800 videozapisa od više od 100 kreatora, a teme su svestrane, od kuhanja do meditacije.

Aplikacija nudi i seriju Unlocked, koja sadrži ekskluzivne intervjue s OnlyFans kreatorima poput Mie Khalife i Belle Thorne, piše Mashable.

OnlyFans ima više od milijun kreatora koji ostvaruju 2 milijarde dolara godišnje prodaje. Tvrtka uzima 20 posto i godišnje zaradi oko 400 milijuna dolara. Ipak, glasnogovornik tvrtke objasnio je da ne planiraju prihvatiti taj model s OFTV-om te da se neće naplaćivati pristup aplikaciji.

Ovo je samo jedan od koraka kojim se OnlyFans želi odmaknuti od golotinje. Iako je platforma poznata po eksplicitnom sadržaju, postoje i instruktori fitnesa, plesači i umjetnici koji koriste platformu za objavljivanje svog sadržaja i povezivanje s fanovima.

Sve u svemu, sigurno je da će OFTV tvrtki pomoći da uđe u mainstream, ali nije sigurno hoće li se OnlyFans uspjeti osloboditi reputacije koju je davno stekao, a koja nije loša, samo nije za osjetljive ljude.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Značajke popularne aplikacije Snapchat za razmjenu poruka i video chat, prvi su put dospjele u preglednike još u srpnju, ali samo na odabranim tržištima...

Aplikacije i softver

SQUID, u suradnji s tvrtkom HUAWEI, sada pruža personaliziranu uslugu vijesti u HUAWEI Pregledniku. Uz sve veći broj kategorija, korisnik može čitati o Svjetskom...

Promo i akcije

Napravili ste prvi korak i odlučili ste se na putovanje. Veselite se istraživanju novih gradova, jedva čekate upiti makar djelić kulture nove zemlje, upoznati...

Aplikacije i softver

Što se sve nalazi u mobitelu?