Geek Stuff

Osvoji besplatan hoverboard!

on

Sve zanimljivija opcija u posljednje vrijeme postaju hoverboardi. Osim sve niže cijene, postaju dostupni i s lokalnih skladišta, pa nema gnjavaže s domaćom birokracijom.

Baš se jedan takav uređaj nudi na promociji za 179,99 dolara (oko 1.250 kuna), što se dodatno smanjuje kuponom u vrijednosti od 10 dolara.

Akcija se odnosi na model TW01, koji udovoljava svim europskim sigurnosnim standardima (CE, RoHS i TÜV). Pokreću ga dva elektromotora snage 350 Watta, koji svojim karakteristikama ujedno osiguravaju sigurnu i stabilnu vožnju, dok ugrađena baterija stiže iz Samsungovih tvornica.

Osim već istaknute kupovine s europskog skladišta, čime se rješavate muke s carinom, valja istaknuti i jednogodišnje jamstvo. Dobavljiv je putem Aliexpressa, e-Baya odnosno Amazona.

TW01 ne morate kupiti; možete ga, zapravo, dobiti potpuno besplatno. Megawheels, proizvođač ovog uređaja, poziva vas da lajkate njihovu Facebook stranicu i ostavite komentar, čime ulazite u krug ljudi koji mogu osvojiti ovu lijepu nagradu.

Podijeli s drugima:

Autor Marko Lubar

Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I.

Preporučeno

1 komentar

  1. Dora

    26. srpnja 2017. na 12:11

    Želim howerboard već od kad je došao u prodaju

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *