Geek Stuff

Osvoji besplatan hoverboard!

Sve zanimljivija opcija u posljednje vrijeme postaju hoverboardi. Osim sve niže cijene, postaju dostupni i s lokalnih skladišta, pa nema gnjavaže s domaćom birokracijom.

Baš se jedan takav uređaj nudi na promociji za 179,99 dolara (oko 1.250 kuna), što se dodatno smanjuje kuponom u vrijednosti od 10 dolara.

Akcija se odnosi na model TW01, koji udovoljava svim europskim sigurnosnim standardima (CE, RoHS i TÜV). Pokreću ga dva elektromotora snage 350 Watta, koji svojim karakteristikama ujedno osiguravaju sigurnu i stabilnu vožnju, dok ugrađena baterija stiže iz Samsungovih tvornica.

Osim već istaknute kupovine s europskog skladišta, čime se rješavate muke s carinom, valja istaknuti i jednogodišnje jamstvo. Dobavljiv je putem Aliexpressa, e-Baya odnosno Amazona.

TW01 ne morate kupiti; možete ga, zapravo, dobiti potpuno besplatno. Megawheels, proizvođač ovog uređaja, poziva vas da lajkate njihovu Facebook stranicu i ostavite komentar, čime ulazite u krug ljudi koji mogu osvojiti ovu lijepu nagradu.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 26. srpnja 2017. at 12:11

    Želim howerboard već od kad je došao u prodaju

Odgovori

Vrh