Geekmaxi
Geek

Ovaj profesionalni dron prodaje se po suludo niskoj cijeni!

Kad je riječ o dronovima, priči nikad kraja. Iznenada su se stvorili na nebu i počeli nadgledati i snimati s visine, čime su zauzeli mjesto skupoj i kompliciranoj opremi koja se do tada koristila samo u specijalnim slučajevima. Zaštitni znak im je niska cijena: jeftini dron može se kupiti već za par dolara. A oni namijenjeni profesionalnoj upotrebi, kao što je ZLRC Beast SG906, koštaju fanastično malo ako pogledamo za što su sve sposobni.

Na trgovini Tomtop trenutno je u pretprodaji po cijeni od 177,99 eura. Naoružan je odličnom kamerom sposobnom snimati 4K fotografije te 2K video i kojom se može daljinski upravljati putem aplikacije. Može se rotirati pod kutem do čak 60 stupnjeva, što pruža priliku za precizno snimanje ili fantastične panoramske fotografije ili video snimke. Snimanje se pokreće kako putem same aplikacije, tako i pomoću gesti; dovoljno je samo mahnuti pred kamerom, a ona će prepoznati znak i početi snimanje. ZLRC Beast opremljen je i sekundarnom kamerom, koja gleda direktno dole. Funkcija joj je uobičajeno snimanje i lakše orijentiranje drona kada je izvan vizualnog dosega.

POGLEDAJ PONUDU NA TRGOVINI TOMTOP!

Svidjet će vam se autonomija, koja u slučaju ZLRC Beast iznosi velikih 25 minuta. To omogućuje mirno snimanje događaja (izleti, sportski događaji ili svatovi, recimo), bez žurbe i stresa. Doseg daljinskog upravljača iznosi čak 500 metara, što je svakako potrebno jer ćete ovakav dron koristiti i puno dalje nego što oko doseže. Za više informacija kliknite na gornji link, a svakako provjerite što Tomtop još nudi, naći će se za svakoga ponešto.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh