Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Pogledaj ove cool gadgete s Geek.hr webshopa!

Nedavno smo pokrenuli geek.hr webshop, pravi geekovski šoping centar, na kojem ćete pronaći pametne satove, bežične slušalice i još par korisnih sitnica i igračaka. Pokušali smo pronaći ‘best-buy’ opcije u svakoj kategoriji i trenutno se držimo takve filozofije. Cjelokupan dosadašnji rad temelji nam se upravo na takvom pristupu, gdje savjetima i recenzijama tražimo način da kupite dobru stvar, a sačuvate novčanik. I mi funkcioniramo po istom principu, jer ne vidimo razloga zašto potrošiti tri plaće na mobitel, kad istu funkcionalnost dobijete za nekoliko puta manju cifru.

Budući da smo tek počeli s radom, ponuda još uvijek nije u punom sjaju. Dogovaramo i pregovaramo s dobavljačima, što uzima vremena. Zbog toga će geek.hr webshop polako, ali sigurno rasti. Proći ćemo kroz ponudu najzanimljivijih gadgeta, a vas pozivam da pogledate cjelokupnu ponudu i date savjet kako se poboljšati.

Digitalna mini kamera za djecu

Otkad mi je kćer razbila mobitel, rekao sam da djeci više nikad neću dati smartfon u ruke. Trčala je za mačkom pokušavajući je fotografirati, pri čemu joj je ispao moj tada ganc-novi Xiaomi. Ode ekran, ode parsto kuna na popravak. Ako ste u sličnim problemima, evo super rješenja – digitalna mini kamera za djecu! Ima svu funkcionalnost fotoaparata, uz par zgodnih filtera i okvira, što će djeci biti interesantno. Moći će fotkati do mile volje, a vas i vaš mobitel pustiti na miru.

Više s Geek.hr: digitalna mini-kamera za djecu

Najbolje od svega, digitalna mini kamera je istovremeno igračka i edukacijski alat. Pomoću nje će dijete razviti interes za svijet oko sebe i početi se zanimati za stvari koje prije nije niti primjećivalo. Kućni ljubimci, kukci, cvijeće i oblaci postat će predmet zanimanja kao nikad prije. Usput će naučiti i kako pravilno koristiti fotoaparat. Prava stvar!

POGLEDAJ PONUDU MINI KAMERU ZA DJECU

Inpods i12 TWS slušalice

Inpods i12 Macaron povoljne su i kvalitetne TWS slušalice, zamišljene da omoguće potpunu slobodu u kretanju. Nema više zapetljanih žica! Osim slušanja glazbe, pomoću Inpods i12 Macaroni možete odgovarati na dolazne pozive, budući da imaju ugrađen mikrofon. Ujedno su otporne na vlagu, tako da im neće smetati ako prilikom sportskih aktivnosti na njima završi nešto znoja. Najbitnije od svega, zbilja su jeftine jer koštaju samo 99 kuna. Dostupne su u više boja, što je idealno ako ih kupujete za poklon klincima. Bacite oko i na nešto napredniji model Inpods i13, koji košta dvadesetak kuna više.

POGLEDAJ PONUDU ZA INPODS i12 SLUŠALICE

Q50 pametni sat za djecu s GPS-om

Iako u naslovu piše da je ovo sat za djecu, riječ je o vrlo ozbiljnom proizvodu. Pomoću njega ćete uvijek i u svakom trenutku znati gdje se vaše dijete nalazi. Ovo govorim kao roditelj, koji je pred par godina svom djetetu kupio upravo ovakav sat. Aplikaciju za njega instalirate na svoj pametni telefon, nakon čega ćete u realnom vremenu znati gdje se dijete nalazi. U Q50 treba umetnuti telefonsku karticu, ali dijete može zvati samo brojeve koje roditelj dozvoli.

Na satu postoji posebno SOS dugme za hitne pozive. Pritiskom na SOS dugme pametni sat će odmah nazvati spremljeni broj i alarmirati roditelja ili drugu odgovornu osobu da je dijete u opasnosti. Isto tako, aplikacija na vašem mobitelu će poslati alarm i ako se sat skine s dječje ruke. Ako imate dijete rane školske dobi, ovo je gadget kojeg treba ozbiljno razmotriti.

POGLEDAJ PONUDU ZA Q50 SAT S GPS-om

DT78 pametni sat

Ovo je moj izbor. 🙂 Pametni sat DT78 donosi mnoštvo značajki najboljih pametnih satova po vrlo prihvatljivoj cijeni. Elegantnog dizajna sa izvrsnim metalnim kućištem otpornim na vodu i prašinu prekrasno će stajati na svačijoj ruci. Izdržljiva legura cinka osnova je tankog kućišta, koje istovremeno izgleda minimalistički i premium.

Možete birati između mekane silikonske narukvice s kopčom od nerđajućeg čelika te klasične kožne narukvice. Ima, naravno, sve pametne funkcije koje i treba imati, poput dojave poziva ili obavijesti s Whatsappa. Prati koliko ste spavali, mjeri vam tlak te upravlja glazbom na mobitelu. Uz sve nabrojano, izgleda prokleto dobro na ruci.

POGLEDAJ PONUDU ZA ELEGANTNI DT78

Što još ima na geek.hr webshopu

Trenutno smo fokusirani na pametne gadgete i slušalice, a kad se stabiliziramo i uskladimo ponudu, proširit ćemo se na druga polja. Naravno, sve će ostati u geekovskoj domeni, jer je to sfera koja nas interesira. Pritom ćemo paziti da donesemo ravnotežu s cijenom. Ni mi ne volimo kad nas se izuje iz cipela. Kao što je rečeno na početku, posjetite webshop i komentirajte, jer pažljivo slušamo što svaki geek ima za reći!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...