Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Cyberpunk 2077 odgođen za 10. prosinac

Foto: CD Projekt

Službeno predstavljanje igre Cyberpunk 2077 odgođeno je za još tri tjedna, pa će se igra umjesto 19. studenog pojaviti tek 10. prosinca.

Do sad se moglo čuti da će igra biti “jako slična, ali i jako različita” od popularne igre The Witcher 3 i da će ponuditi veliki svijet prepun likova, samo što će glavna kampanja biti kraća od one u The Witcheru.

U igru se uključio i kanadski glumac Keanu Reeves kako bi potencijalnim igračima predstavio opasni Night City. Zainteresirani mogu vidjeti iste scene koje su gledali i u prethodnim kampanjama, samo što ovog puta slavni glumac doprinosi tome da novi video izgleda kao neki dokumentarni film o kriminalu.

Testiranje devet različitih verzija igre je otežano zbog novonastale situacije i rada od kuće, pa se to navodi kao jedan od razloga odgode, piše CNet.

Igra se trebala pojaviti još u travnju, ali je odgođena prvo za rujan, a potom za 19. studeni. Prvi trailer za ovu dugo očekivanu igru pojavio se još daleke 2013. godine, prije nego što su izašle konzole PS4 i Xbox One. Ostaje nam za vidjeti hoće li se igra zaista pojaviti do kraja 2020. godine ili će pak prerasti i PS5 ili Xbox Seris X i S konzole.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Piranha Games studio je planirao objaviti proširenje za MechWarrior 5: Mercenaries zajedno sa Steam i GOG verzijama igre 10. prosinca. Međutim, ipak će ih...

Gaming

Fotografija se pojavila u okviru rubrike "Out & About".

Gaming

Novi datum lansiranja trebao bi biti 28. siječanj 2021. godine.

Gaming

Prije nekoliko mjeseci, programeri igre Among us, InnerSloth, otkrili su da je njihova igra postala toliko popularna da su otkazali planove za nastavak igre....