Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Cyberpunk 2077 odgođen za 10. prosinac

Foto: CD Projekt

Službeno predstavljanje igre Cyberpunk 2077 odgođeno je za još tri tjedna, pa će se igra umjesto 19. studenog pojaviti tek 10. prosinca.

Do sad se moglo čuti da će igra biti “jako slična, ali i jako različita” od popularne igre The Witcher 3 i da će ponuditi veliki svijet prepun likova, samo što će glavna kampanja biti kraća od one u The Witcheru.

U igru se uključio i kanadski glumac Keanu Reeves kako bi potencijalnim igračima predstavio opasni Night City. Zainteresirani mogu vidjeti iste scene koje su gledali i u prethodnim kampanjama, samo što ovog puta slavni glumac doprinosi tome da novi video izgleda kao neki dokumentarni film o kriminalu.

Testiranje devet različitih verzija igre je otežano zbog novonastale situacije i rada od kuće, pa se to navodi kao jedan od razloga odgode, piše CNet.

Igra se trebala pojaviti još u travnju, ali je odgođena prvo za rujan, a potom za 19. studeni. Prvi trailer za ovu dugo očekivanu igru pojavio se još daleke 2013. godine, prije nego što su izašle konzole PS4 i Xbox One. Ostaje nam za vidjeti hoće li se igra zaista pojaviti do kraja 2020. godine ili će pak prerasti i PS5 ili Xbox Seris X i S konzole.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Rage 2 će ovog i sljedećeg tjedna biti potpuno besplatan na Epic Games Storeu. Uz to, u istom periodu nudi se besplatno i igra...

Gaming

Hakeri su navodno pribavili izvorni kod za Cyberpunk 2077, neobjavljenu verziju The Witcher 3 i još nekih igara, kao i pravne i financijske dokumente

Gaming

Iron Gate lansirao je 2. veljače Valheim na Steam

Apps & Software

Postoji izrazito mnogo razloga zašto biste željeli lažirati GPS lokaciju na svom iPhoneu, no istina je da mnoga rješenja nisu ni brza ni učinkovita....

Oglašavanje