Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

Scotty AI premašuje 500.000 dolara u 48 sati, dok jedini AI podržani Dog Coin, raste brzo

scotty ai

Scotty AI, kriptovaluta koja se ističe, zaslužuje nagradu od 500.000 dolara koju su mu raniji investitori dali u pretprodaji tokena. Scotty AI je novi igrač u svijetu meme coina inspiriranog psima, ali s jedinstvenim pristupom.

Umjesto da se oslanja samo na odanost svojih sljedbenika kao neki drugi meme coini, Scotty nagrađuje svoju zajednicu svojom neupitnom vjernošću kao njihov čuvar lanca pokretan umjetnom inteligencijom. Sada, Scotty AI želi postati vodeće ime u području sigurnosti blockchaina, prevencije prijevara i smanjenja rizika, a za to ima pametan plan.

Scotty AI – pametna zaštita kripto-svijeta uz šarm škotskog terijera

Dakle, Scotty AI se ističe od ostalih meme coina svojom jedinstvenom karakteristikom. Scotty the AI nije Shiba Inu, što ga odmah razlikuje od projekata poput Doge, Bonk i Shib koji su inspirirani sličnim životinjama.

scotty ai

Umjesto da se temelji na trendovima, Scotty se oslanja na škotske terijere, podsjećajući nas na dane kada je ta vrsta pasmina nadgledala visoravni. No, ne smije se podcijeniti njegova inteligencija. Dok drugi pseći coini koriste primitivan materijal, Scotty AI ističe svoju brzinu i pamet.

Ispod krzna krije se agilni AI sustav za otkrivanje prijetnji. Sustav neumorno čuva integritet kripto-svijeta, otkrivajući potencijalne prijetnje, sumnjive transakcije, mrežne anomalije i sigurnosne propuste. Scotty nije samo simpatični coin. On je inteligentna i sigurna zaštita vaših digitalnih aktivnosti.

Prvi investitori već su uložili više od 503.000 dolara u trenutnu pretprodaju $SCOTTY tokena dok ulazi u petu fazu. Osnovni token $SCOTTY protokola trenutno se prodaje po cijeni od 0,00555 dolara, ali zainteresirani kupci moraju brzo djelovati.

Cijena tokena će rasti na 0,0058 dolara u roku od devet dana dok prelazi na sljedeću fazu, pa nema vremena za gubljenje ako želite iskoristiti najbolje što Scotty the AI može ponuditi.

 Kupite SCOTTY tokene

Scotty AI je nezamjenjivi čuvar blockchaina

Ekosustav Scotty the AI temelji se na tri ključne aplikacije, od kojih jedna tek počinje pokazivati svoj potencijal.

scotty ai

Sigurnosni protokol, tokenizacijski motor i chatbot Scottyjevog AI sustava čine temelj napredne kibernetičke sigurnosti u njegovom lancu. Ovaj sustav koristi AI za analizu podataka blockchaina i detekciju potencijalnih prijetnji prije nego što dođe do zamjene tokena, osiguravajući sigurnost i integritet transakcija.

Scottyjev swap mehanizam koristi AI za brzu analizu blockchain podataka kako bi identificirao i spriječio prijetnje prije nego što dođe do zamjene tokena, osiguravajući pouzdanost i sigurnost.

Scotty AI chatbot djeluje kao sigurnosno oružje, s ​​punim kapacitetima da otkrije i označi sumnjive transakcije prije nego što postanu problematične. Svojom dubokom analizom blockchaina, on može prepoznati transakcije i blokove iz prošlosti, pružajući neprocjenjive uvide u integritet sustava.

Scotty je nezamjenjiv čuvar blockchaina s munjevitim refleksima i sposobnošću otkrivanja potencijalnih prijetnji. Njegovo razumijevanje sigurnosnih sustava i algoritama šifriranja omogućuje mu otkrivanje abnormalnosti i ranjivosti vatrozida, čime osigurava stabilnost i sigurnost mreže.

Kao ključna figura u nadolazećoj P2E igri, Scotty AI je postao omiljen među programerima i igračima, čiji detalji će biti objavljeni uskoro. Scotty će biti srce i duša ove igre, koja će privući široku publiku svojim inovativnim pristupom i zabavnim iskustvom.

 Kupite SCOTTY tokene

Scotty AI je put prema potpuno decentraliziranoj platformi

Token $SCOTTY, temeljen na Ethereumu, predstavlja inovativnu inicijativu koja integrira umjetnu inteligenciju i blockchain analitiku u jedinstvenu uslugu. Kao deflacijski meme coin, karakteriziran smanjenjem ukupne ponude tijekom vremena, $SCOTTY implementira standardni ERC-20 protokol osiguravajući široku dostupnost i interoperabilnost.

scotty ai

S ukupnom gornjom granicom ponude od 1.734.567.890 tokena, od kojih je oko 40% alocirano za pretprodaju, te dodatnih 20% rezervirano za ulaganje tijekom razdoblja od 3 godine, $SCOTTY se manifestira kao digitalni ekvivalent zlata, poput Bitcoina, obogaćen dodatnom funkcionalnošću.

Napredak projekta odvija se u različitim fazama, uključujući strateško listanje tokena na poznatim decentraliziranim (DEX) i centraliziranim (CEX) razmjenama, kao što su Uniswap i BitMart, prije lansiranja Scotty Swap-a i beta verzije Scottyjevog dChat-a. Tim također planira listanje tokena na relevantnim platformama za prikupljanje podataka, poput CoinGecko-a i CoinMarketCap-a, radi poboljšanja vidljivosti projekta.

Ključni trenutak u razvoju $SCOTTY-a predstavlja “Blockchain Takeover”, kada će tim pokrenuti vlastiti blockchain protokol. Ovaj prijelaz označava značajnu prekretnicu u evoluciji ekosustava, prema potpuno decentraliziranoj platformi koja će biti upravljana zajednicom.

Međutim, tokeni se ne dodjeljuju timu, a svi ključevi likvidnosti trajno se spaljuju kako bi se osigurala bolja usklađenost interesa projekta i zajednice. Ova strategija dodatno potiče stabilnost i dugoročni razvoj ekosustava.

Kupite SCOTTY tokene

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...