Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Selpic P1 najmanji ručni printer napokon pušten u prodaju

Selpic korporacija predstavila je, i pustila u prodaju svoj najnoviji, ručni printer u boji. Riječ je o najmanjem uređaju trenutno dostupnom na tržištu, koji je lako prenosiv i maksimalno iskoristiv u zadacima printanja na papir, i druge podloge koje primaju boju. Selpic P1 printer se prodaje na stranici Indiegogo i svakako je jedan od najzanimljivijih uređaja trenutno.

Ručni printer nudi vrhunsku kvalitetu ispisa, brzo printanje na različitim podlogama, i mobilnost koju nećete pronaći kod drugih printera.

Selpic P1 je bežični inkjet printer koji može ispisati tekst, logo, grafike, barkod, QR kod i mnoge druge osobne ili poslovne grafike. Mogućnost koju vrijedi još jednom istaknuti, ovaj maleni printer može raditi ispis na različitim podlogama i površinama. Možete raditi ispis na papiru, tekstilu, tkaninama, koži, pa čak i na zakrivljenim površinama koje nisu pogodne za ispis na klasičnim printerima ili ploter uređajima.

Pisali smo o printeru Selpic P1, prilikom najave izlaska na tržište. Sada je gotov proizvod ugledao svjetlo dana, i dostupan je za kupovinu već danas.

ispis na maskici telefona

Težak je tek 92g, i ima oblik kemijske olovke. Selpic P1 je najmanji printer koji se trenutno prodaje, a koristi inkjet tehnologiju ispisa. Kompaktan i mobilan printer lako se ponese na putovanje, na sastanak ili u nekoj drugoj situaciji, za potrebe printanja na terenu.

printanje na različitim površinama

Opremljen je mnogim inovativnim rješenjima, kao i opcijama koje će olakšati korištenje printera na dnevnoj osnovi. Podržava printanje u horizontalnom ili vertikalnom položaju, moguće je odabrati printanje iz smjera lijevo-desno, ili desno-lijevo, te printanje više redova jednim prolazom.

Mogućnosti minijaturnog printera Selpic P1

Selpic P1 minijaturni printer ima ugrađen mehanizam za printanje 600x600DPI, sa 300 mlaznica promjera od tek 0,002“. Svaka mlaznica može „baciti“ kapljicu i do 18 milijuna u sekundi, što daje vrhunski prikaz na gotovom ispisu. Tehnologija ugrađena u mali printer daje profesionalne rezultate ispisa, i jednostavno korištenje.

Mini printer Selpic P1 ispis u boji

Za printer je dostupno čak 8 spremnika, sa različitim bojama koje možete birati. Različite površine, i materijali od kojih je sačinjena podloga, traže posebno biranu boju za ispis. Najbolji efekt možete dobiti bez obzira radite li ispis na svijetloj ili tamnoj podlozi.

Selpic P1 printeri, i spremnici, su izrađeni od aluminija i reciklirane plastike. Uređaj je proizveden u skladu s ekološki prihvatljivim normama, i brigom za okoliš. Napredni softver u mnogim je prilikama istisnuo potrebu za mehaničkim dijelovima, što je pojednostavilo dizajn i sastavljanje ovog printera.

Revolucionarni uređaj, u obliku najmanjeg printera na svijetu, prodaje se na stranici Indiegogo, trenutno uz veliki popust na cijenu, za prve narudžbe. Iskoristite priliku i kupite sebi jedan Selpic P1 mini printer za svaku priliku.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Kompanija Selpic Inc, globalni je lider u području proizvodnje vrhunskih rješenja za ispis raznih dokumenata. Uskoro nam dolazi njihov najnoviji proizvod, koji bi prema...

Oglašavanje