Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

SEO Pulse konferencija po prvi put u Zagrebu

SEO Pulse konferencija po prvi put u Zagrebu

Ove godine Zagreb i Zentury spremaju veliki spektakl za sve ljubitelje digitalnog svijeta. Zajedno će Vam otkriti tajne sastojke uspješnog marketing recepta. 

14. i 15 . ožujka Hub385 postaje epicentar novih ideja i poslovnih prilika, te po prvi put održava SEO Pulse konferenciju u Zagrebu. Ukoliko već niste, zabilježite lokaciju i datum u Vaš kalendar, jer je ovo jedinstvena šansa ispunjena inspiracijom i prilikama za napredovanje. 

Za sve je zaslužna Zentury ekipa. Vjerojatno se pitate tko je zapravo Zentury – Zentury je međunarodna platforma za SEO, link-building i content marketing. Njihov cilj je jednostavan, ali i značajan – otkriti Vam tajne kako da povećate svoju online vidljivost i svijest o brendu putem objavljivanja članaka na različitim portalima visoke kvalitete na više jezika. 

Sada kada smo upoznali Zentury, raspakirajmo njihov dar – SEO Pulse konferenciju i ono što zapravo možete očekivati na ovom događaju. 

Ovo neće biti običan događaj pun dosadnih i dugih prezentacija i predavanja. Bit će to dva dana ispunjena inspiracijom, a prije svega predstavljat će prostor za umrežavanje i razmjenu ideja marketinških stručnjaka diljem Balkana.

Konferencija će ugostiti neka od zanimljivih imena balkanskog marketinga, a posjetitelji će imati priliku iz prve ruke čuti iskustva i strategije na putu do uspjeha, što će ih dodatno upoznati s najnovijim trendovima i praksama u industriji. Cilj im je staviti u prvi plan relevantne teme i izazove s kojima se marketinški stručnjaci susreću tijekom poslovanja.

Prvi dan će biti ispunjen zanimljivim govornicima, svaki govornik će imati pozornicu u trajanju od 45 minuta, nakon čega slijedi kratka sesija pitanja i odgovora. 

Jedan od predavača je i talentirani Jogymark koji će u svojoj prezentaciji detaljno istražiti kako doći do milijunskih pogleda na platformi TikTok ili Instagram Reels i usmjeriti ih na web stranicu. Posjetitelji će kroz praktične primjere i korisne savjete imati priliku naučiti kako kreirati kreativan sadržaj koji će privući publiku.

Sljedeći je Marko Pačar, osnivač Granulara, konzultantske agencije za unapređenje digitalnih marketinških aktivnosti i poslovanja.

Vjerujemo da vas zanimaju i ostali govornici, ali gdje je tu zabava? Ne možemo vam sve tajne otkriti tek tako. Na web stranici Zenturyja možete pronaći ostale govornike i njihove teme, kao i raspored izlaganja.

Drugi dan bit će posvećen radu i suradnji u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi Hub385. Posjetitelji će imati priliku koristiti prostor za zajednički rad i razmjenu ideja.

Zanima vas što je trenutno popularno? Bilo da se radi o umjetnoj inteligenciji ili novim SEO alatima, Zentury je mislio na sve. Dakle, bez brige, bez obzira na vaš interes, na SEO Pulse konferenciji sigurno ćete pronaći ono što vam odgovara.

Ono što je sigurno je da možete očekivati ​​puno korisnih informacija i praktičnih savjeta koje ćete moći primijeniti u svom poslovanju.

Ako želite biti dio ove jedinstvene prilike, savjetujemo vam da što prije kupite ulaznice. Osim korisnih prezentacija i panela, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u raznim networking događanjima koja otvaraju vrata stvaranju novih poslovnih kontakata, novih ideja, a iznad svega – osjećaju motivacije koji će vas pokrenuti i probuditi ne može biti ignorirani.

Za sve koji žele biti korak ispred u digitalnom svijetu, ovo je događaj koji se ne propušta.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...