Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Sljedeći Battlefield će biti najveći do sad

Foto: DICE

Sljedeći Battlefield trebao bi izaći tijekom praznika 2021. godine, potvrdila je tvrtka Electronic Arts u financijskom izvještaju. No, to nije jedina vijest. Izvršni direktor EA, Andrew Wilson, naglasio je da će novi Battlefield biti prilično bitna igra, piše PC Gamer.

“DICE pravi sljedeći Battlefield koji će biti “nikad prije viđenih” razmjera”, izjavio je Wilson u izvještaju tvrtke. “Tehnička unaprjeđenja novih konzola omogućuju timu da donesu pravo next-gen iskustvo franšizi.”.

Također, Wilson je potvrdio da već testiraju unutar tvrtke naslov koji bi tek trebao dobiti svoje ime, a dolazi nakon Battlefielda 5 iz 2018. godine. Kad izađe 2021. godine, to će biti igra izdana nakon najveće pauze između dva Battlefield naslova u povijesti franšize.

Uz to, u izvještaju stoji da će za nove konzole iznaći šest igara u fiskalnoj 2022. godini, što znači da će izaći između listopada 2021. i 2022. godine. Jedna od njih je Need for Speed tvrtke Criterion koja će prema navodima imati nevjerojatne vizuale. U izvještaju, nažalost, nije bilo govora o nastavku igara Anthem, Dragon Age ili bilo kakvih naznaka u vezi Star Wars igara.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Tvrtka EA priopćila je da će FIFA 22 na tržište stići 1. listopada, a objavljen je i trailer. EA najavljuje najrealističnije animacije do sada...

Igre i gaming

Tvrtka Electronic Arts odala je dirljivu počast mladom nogometašu Kiyanu Princeu, koji je prije petnaest godina na smrt izboden nožem dok je pokušavao prekinuti...

Igre i gaming

EA i Respawn Entertainment službeno su najavili mobilnu verziju Apex Legends. Mobilna verzija igre specijalno je dizajnirana za zaslone osjetljive na dodir, čije će...

Igre i gaming

Ugovor s Electronic Arts, na kraju krajeva, Codemasters procjenjuje na 1,2 milijarde dolara.

Igre i gaming

Izlazak igre očekuje se u proljeće 2021. godine.

Igre i gaming

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.

Igre i gaming

Mjesečna pretplata EA Play usluge je 5 dolara, a godišnja 30.

Igre i gaming

Prva sezona The Sims Spark'd premijerno će biti prikazana u petak 17. srpnja na TBS-u.