Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Snapchat za web sada je dostupan svima

Foto: Pixabay

Značajke popularne aplikacije Snapchat za razmjenu poruka i video chat, prvi su put dospjele u preglednike još u srpnju, ali samo na odabranim tržištima i za Snapchat+ pretplatnike.

Sada je Snapchat za web konačno dostupan svim korisnicima širom svijeta, a to bi moglo biti posebno dragocjeno korisnicima koji moraju puno tipkati i slati puno poruka, s obzirom da će to sada moći raditi gledajući u veći ekran i koristeći pravu tipkovnicu, piše Engadget.

Web sučelje je prilično jednostavno, a može se koristiti i za slanje fotografija te upućivanje video i audio poziva. Glasnogovornik tvrtke nedavno je naveo kako videopozivi postaju sve popularniji među korisnicima, što znači da bi nova mogućnost mogla dovesti do duljih videopoziva. Također, iz tvrtke su najavili da bi mogli dodavati još značajki na web inačici ako za njih bude dovoljno interesa.

Foto: Snap

Osim Snapchata za web, tvrtka Snap se može pohvaliti još jednim novitetom. Naime, lansirala je widgete za zaključani zaslon na iPhone uređajima, sada kada je izašao iOS 16. Widgeti omogućuju korisnicima kreiranje prečaca za razgovore koje žele, tako da mogu pokrenuti razgovore sa svog zaslona jednim dodirom.

Govoreći o prečacima, aplikacija Snapchat će dobiti nove prečace na vrhu svoje stranice za razgovore koji bi korisnicima trebali olakšati pristup nepročitanim Snapovima, razgovorima i odgovorima na priče. Uz to, prikazivat će se i podsjetnici za rođendane ili za razgovore na koje korisnici još nisu odgovorili.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

SQUID, u suradnji s tvrtkom HUAWEI, sada pruža personaliziranu uslugu vijesti u HUAWEI Pregledniku. Uz sve veći broj kategorija, korisnik može čitati o Svjetskom...

Promo i akcije

Napravili ste prvi korak i odlučili ste se na putovanje. Veselite se istraživanju novih gradova, jedva čekate upiti makar djelić kulture nove zemlje, upoznati...

Aplikacije i softver

Što se sve nalazi u mobitelu?

Internet

Adobe Creative Suite slovi kao najbolji alat za profesionalni grafički dizajn, ali konkurencija ne spava. Korisnici sve više prelaze sa skupih Adobe pretplata i...