Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Snaptube pregled: Besplatna aplikacija za preuzimanje videozapisa i audio glazbe na Androidima

Svaki korisnik društvenih mreža morao je naići na fascinantan videozapis ili audio glazbu koju je htio preuzeti na svoje uređaje, ali nažalost, neke platforme poput Instagrama čine preuzimanje sadržaja poprilično nemogućim.

Snaptube je besplatna aplikacija za Android koja korisnicima omogućuje lako preuzimanje video i audio glazbe s platformi društvenih medija i bilo kojih Android uređaja. Primjerice, podržava preuzimanje sa Samsung telefona, Huaweija, Xiaomija itd.

Istaknute značajke Snaptube aplikacije

Snaptube nudi mnogo lokalnih videozapisa u različitim zemljama, s mogućnošću pretraživanja, preuzimanja videozapisa i zvuka s više web stranica na jednom mjestu, a također stvara personalizirane popise pjesama s vašim medijskim datotekama.

U nastavku pronađite druge glavne istaknute značajke aplikacije Snaptube:

  • Pametni noćni način rada: Snaptube nudi noćni način rada kako bi zaštitio vaše oči, tako da i noću možete uživati u svojim omiljenim videozapisima.
  • Podrška za različite rezolucije: Snaptube vam omogućuje gledanje i preuzimanje videozapisa u rasponu od 240P do 4K HD te preuzimanje videozapisa od 240p, 360p, 720p izravno u mobilnu pohranu i uživanje u visokoj kvaliteti.

Jednostavno pretvaranje videozapisa u MP3: Snaptube može izravno pretvoriti glazbene videozapise iz MP4 u MP3 datoteke, koje su podržane na mnogim uređajima, kako biste mogli besplatno uživati u popularnim pjesmama.

Osim toga, aplikacija Snaptube je jednostavna i brza, što je čini poprilično izravnom i laganom za upotrebu. Bez opsežnog vodiča lako ćete se snaći u aplikaciji u trenu.

Kako preuzeti Snaptube aplikaciju na vaš Android uređaj

Prvo, Snaptube trenutno nije dostupan u Trgovini Play, Snaptube se može preuzeti iz trgovina aplikacija trećih strana poput APTOiDE, AppGallery, uptodown, GetApps i Softonic.

Kao i inače, za preuzimanje aplikacija s trgovine treće strane, potrebni su dodatni koraci. Jednostavno idite na Postavke> Sigurnost i uključite Nepoznati izvori na starijim uređajima. Za uređaje koji imaju Android 10, automatski se traži da dopustite preuzimanje iz trgovina trećih strana.

Ovaj postupak omogućit će vam instaliranje bilo koje aplikacije iz trgovine trećih strana.

Koraci za preuzimanje videozapisa i audio glazbe koristeći Snaptube aplikaciju

Snaptube je izravna aplikacija koju možete jednostavno koristiti za pronalaženje videozapisa pomicanjem kroz popis videozapisa u trendu ili traženjem određenog videozapisa pomoću trake za pretraživanje. Kada pronađete ono što tražite, dodirnite ikonu za preuzimanje u donjem desnom kutu sličice videozapisa da biste započeli postupak preuzimanja.

Snaptube vam daje mogućnost odabira rezolucije za preuzimanje videozapisa. Također možete izvući zvuk iz videozapisa. Što je veća rezolucija, to je bolja kvaliteta, ali veći je broj mobilnih podataka koji će biti potrebni za preuzimanje videozapisa.

Možete vidjeti i podatke potrebne za preuzimanje videozapisa u svakoj rezoluciji. Zato se preporučuje spremanje podataka preuzimanjem niže rezolucije.

Snaptube olakšava prijavu na bilo koju društvenu mrežu klikom na ikonu web lokacije društvene mreže na početnom zaslonu Snaptubea, a zatim se putem preglednika koji je ugrađen u aplikaciju prijavljuje na društvenu mrežu.

Zapravo, Snaptube je puno više od samog ubijanja dosade, jer omogućava korisnicima da gledaju neograničenu količinu videozapisa i slušaju glazbu besplatno, a podjednako štede na mobilnim podacima omogućavajući preuzimanje na vašem uređaju za naknadno gledanje. Nemate razloga da ga danas ne isprobate!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Podaci koji se nalaze u pametnim telefonima mogu otkriti puno o osobama koje ih koriste, od informacija gdje se kreću, s kim razgovaraju pa...

Apps & Software

TikTok je otkrio da ima milijardu aktivnih globalnih korisnika, što ukazuje na stalan rast ove aplikacije za kratke videozapise. Aplikacija, koja je u privatnom...

Apps & Software

Sensor Tower, tvrtka koja prati popularnost aplikacija, objavila je da se Telegram pridružio klubu aplikacija koje su globalno preuzete više od milijardu puta. Svoju...

Apps & Software

WhatsApp u Sao Paulu u Brazilu testira novu značajku, koja bi trebala omogućiti korisnicima da putem aplikacije pronađu lokalne trgovine i servise, najavio je...

Oglašavanje