Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Snaptube pregled: Besplatna aplikacija za preuzimanje videozapisa i audio glazbe na Androidima

Svaki korisnik društvenih mreža morao je naići na fascinantan videozapis ili audio glazbu koju je htio preuzeti na svoje uređaje, ali nažalost, neke platforme poput Instagrama čine preuzimanje sadržaja poprilično nemogućim.

Snaptube je besplatna aplikacija za Android koja korisnicima omogućuje lako preuzimanje video i audio glazbe s platformi društvenih medija i bilo kojih Android uređaja. Primjerice, podržava preuzimanje sa Samsung telefona, Huaweija, Xiaomija itd.

Istaknute značajke Snaptube aplikacije

Snaptube nudi mnogo lokalnih videozapisa u različitim zemljama, s mogućnošću pretraživanja, preuzimanja videozapisa i zvuka s više web stranica na jednom mjestu, a također stvara personalizirane popise pjesama s vašim medijskim datotekama.

U nastavku pronađite druge glavne istaknute značajke aplikacije Snaptube:

  • Pametni noćni način rada: Snaptube nudi noćni način rada kako bi zaštitio vaše oči, tako da i noću možete uživati u svojim omiljenim videozapisima.
  • Podrška za različite rezolucije: Snaptube vam omogućuje gledanje i preuzimanje videozapisa u rasponu od 240P do 4K HD te preuzimanje videozapisa od 240p, 360p, 720p izravno u mobilnu pohranu i uživanje u visokoj kvaliteti.

Jednostavno pretvaranje videozapisa u MP3: Snaptube može izravno pretvoriti glazbene videozapise iz MP4 u MP3 datoteke, koje su podržane na mnogim uređajima, kako biste mogli besplatno uživati u popularnim pjesmama.

Osim toga, aplikacija Snaptube je jednostavna i brza, što je čini poprilično izravnom i laganom za upotrebu. Bez opsežnog vodiča lako ćete se snaći u aplikaciji u trenu.

Kako preuzeti Snaptube aplikaciju na vaš Android uređaj

Prvo, Snaptube trenutno nije dostupan u Trgovini Play, Snaptube se može preuzeti iz trgovina aplikacija trećih strana poput APTOiDE, AppGallery, uptodown, GetApps i Softonic.

Kao i inače, za preuzimanje aplikacija s trgovine treće strane, potrebni su dodatni koraci. Jednostavno idite na Postavke> Sigurnost i uključite Nepoznati izvori na starijim uređajima. Za uređaje koji imaju Android 10, automatski se traži da dopustite preuzimanje iz trgovina trećih strana.

Ovaj postupak omogućit će vam instaliranje bilo koje aplikacije iz trgovine trećih strana.

Koraci za preuzimanje videozapisa i audio glazbe koristeći Snaptube aplikaciju

Snaptube je izravna aplikacija koju možete jednostavno koristiti za pronalaženje videozapisa pomicanjem kroz popis videozapisa u trendu ili traženjem određenog videozapisa pomoću trake za pretraživanje. Kada pronađete ono što tražite, dodirnite ikonu za preuzimanje u donjem desnom kutu sličice videozapisa da biste započeli postupak preuzimanja.

Snaptube vam daje mogućnost odabira rezolucije za preuzimanje videozapisa. Također možete izvući zvuk iz videozapisa. Što je veća rezolucija, to je bolja kvaliteta, ali veći je broj mobilnih podataka koji će biti potrebni za preuzimanje videozapisa.

Možete vidjeti i podatke potrebne za preuzimanje videozapisa u svakoj rezoluciji. Zato se preporučuje spremanje podataka preuzimanjem niže rezolucije.

Snaptube olakšava prijavu na bilo koju društvenu mrežu klikom na ikonu web lokacije društvene mreže na početnom zaslonu Snaptubea, a zatim se putem preglednika koji je ugrađen u aplikaciju prijavljuje na društvenu mrežu.

Zapravo, Snaptube je puno više od samog ubijanja dosade, jer omogućava korisnicima da gledaju neograničenu količinu videozapisa i slušaju glazbu besplatno, a podjednako štede na mobilnim podacima omogućavajući preuzimanje na vašem uređaju za naknadno gledanje. Nemate razloga da ga danas ne isprobate!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...